Ανακοίνωση Συλλόγου ΕΤΕΠ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την προφυλάκιση του φοιτητή του ΑΠΘ

Ανακοίνωση Συλλόγου ΕΤΕΠ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την προφυλάκιση του φοιτητή του ΑΠΘ

               Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο   Θ Ε Σ Σ Α Λ Ι Α Σ

                                        ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΩΝ

     ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Τ.Ε.Π.)

Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πεδίον Άρεως, 38334 Βόλος

                                    Τηλέφωνο : 24210 74419  fax: 24210 74277  e-mail : legas@uth.grΒόλος 29-05-2007

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μελών ΕΤΕΠ (Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό) Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Στις 4 Μάη, κατά την αποχώρηση από ένα φοιτητικό πάρτυ που έγινε στο χώρο του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη, 15 άτομα προσήχθησαν στην Ασφάλεια με αφορμή επεισόδια που συνέβησαν 2 τουλάχιστο ώρες νωρίτερα και μάλιστα σε μακρινή απόσταση από το σημείο προσαγωγής. Ένας εξ αυτών, ο δευτεροετής φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κ. (ένας από τους 49 συλληφθέντες διαδηλωτές στο συλλαλητήριο της 8ης Μαρτίου στην Αθήνα οι οποίοι τελικά αθωώθηκαν πανηγυρικά), προφυλακίζετε με κατασκευασμένες κατηγορίες αφού κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας (σωματικό έλεγχο και έρευνα στο σπίτι του).

Το ΔΣ του Συλλόγου μελών ΕΤΕΠ (Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταγγέλλει την νέα επιχείρηση κατάλυσης Βασικών Συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών από τις δυνάμεις καταστολής στη Θεσσαλονίκη. Καταγγέλλει επίσης τις ολοένα και αυξανόμενες  μεθοδεύσεις  καταστολής αγωνιστικών εκφράσεων, περιστολής των ελευθεριών και εκφοβισμού των φοιτητών της νεολαίας και κάθε αγωνιζόμενου πολίτη. Τέλος εκφράζει την αλληλεγγύη του στον διωκόμενο φοιτητή  αλλά και σε όλους όσους διώκονται κατά την συμμετοχή τους στα Πανεκπαιδευτικά Συλλαλητήρια και ζητά την άμεση αποφυλάκισή τους .

 

  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Λεγαντής Γιαννέλος                                                      Αλέξανδρος Κουτσελίνης

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License