Βανδαλισμός στρατιωτικού τραίνου στο Jacksonville της Florida

Διάρρηξη σε τρένο που μετέφερε υλικά υποστήριξης για αποστολή στον Περσικό Κόλπο

post image

Οι στρατιωτικές αρχές και η αστυνομία μελετούν την κλοπή, τον βανδαλισμό και τον εμπρησμό κατά τη διάρκεια της νύχτας της 16ης προς 17 Φλεβάρη σε τραίνο που μετέφερε εξοπλισμό υποστήριξης για την 101 Στρατιωτική Μονάδα Αερομεταφορών, στο Jacksonville της Florida. Το τραίνο μετέφερε στρατιωτικό εξοπλισμό στο λιμάνι του νησιού Blount για μεταφορά στον Περσικό Κόλπο. Οι αρχές αναφέρουν ότι στα κλεμμένα αντικείμενα περιλαμβάνονται εργαλεία, μπαταρίες, γκαζάκια και μερίδες φαγητού (σιτηρέσια). Κάποια από τα κλοπιμαία πετάχτηκαν δίπλα στα βαγόνια και πυρπολήθηκαν. Παρά τις συντονισμένες έρευνες (από την τοπική αστυνομία, το FBI, τον Στρατό, το υπουργείο Άμυνας και την αστυνομία σιδηροδρόμων), οι ακτιβιστές δεν έχουν εντοπιστεί.

Εικόνες:

από Βανδαλισμός μόνο άμα δε μας αρέσει... 21/02/2003 5:04 πμ.


Προσέχτε, αγαπάτε τα ελληνικά. Για τη γλώσσα μας ρε γαμώτο !

από Ξεκολάτε από το ξένο κείμενο... 21/02/2003 5:14 πμ.


Λεηλασία σε τραίνο που μετέφερε πολεμοφόδια στον Περσικό σημειώθηκε χτες στο Τζάκσονβιλ(?) των ΗΠΑ ... κλπ Οι ειδήσεις δεν μεταφράζονται. Βλέπουμε τα στοιχεία από το ξένο κείμενο και γράφουμε το δικό μας. Με το τι κάνουν οι αρχές συνήθως ξεκινούν να γράφουν οι καθεστωτικοί διαστρεβλωτές των ειδήσεων, μπατσοσυντάκτες και άλλοι ανάπηροι... Εκτος και άν οι αρχές κάνουν κάτι πρωτότυπο...))

από Khayman 21/02/2003 2:48 μμ.


Σιγά ρε παιδιά, προσέξτε μην πέσει η τρίχα κάτω και σπάσει τίποτα. Βανδαλισμός μόνο αμα δεν μας αρέσει; Χαλαρώστε λίγο τα λουριά ρε παιδιά. Τώρα τι βανδαλισμός τι λεηλασία, η είδηση πέρασε χωρίς να χάσει τίποτα απο το νόημα της, ή οχι; Οπως και να'χει, το infoshop έτσι την δημοσίευσε, οπότε βάλτε τα με κείνους. Vandalism μεταφράζεται βανδαλισμός, luting μεταφράζεται λεηλασία. Και επιτρέψτε μου να πω πως βανδαλισμός ειναι πιο κατάλληλη λέξη απο τη λεηλασία σε αυτήν την περίπτωση. Οπως και να'χει μαζί με αυτό είχαμε συνολικά 3 περιστατικά παρακώλυσης συγκονωνιών τις τελευταίες μέρες. Τα άλλα δύο έγιναν στην βόρεια Γαλλία οπου σταμάτησαν τραίνο με πυρηνικά απόβλητα και στην Αμβέρσα του Βελγίου οπου σταμάτησαν τραίνο με πολεμικό υλικό. Vandalism : Beautiful as a rock on a cop's face

από WAB 24/02/2003 11:54 πμ.


_.:TOTAL NIRVANA:._

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License