Πρόταση-Πρόσκληση της ανοιχτής συνέλευσης Πάτρας

Η ανοιχτή συνέλευση αυτόνομων σχημάτων και καταληψιών φοιτητών Πάτρας καλεί την Κυριακή 29/4 στην Πάτρα, αυτόνομα, ελευθεριακά, αντιεξουσιαστικά σχήματα, φοιτητές, πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις στο χώρου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Πρόταση-Πρόσκληση της ανοιχτής συνέλευσης Πάτρας

 

Η ανοιχτή συνέλευση αυτόνομων σχημάτων και καταληψιών φοιτητών Πάτρας καλεί την Κυριακή 29/4 στην Πάτρα, αυτόνομα, ελευθεριακά, αντιεξουσιαστικά σχήματα, φοιτητές, πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις στο χώρου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που υποστήριξαν την αυτονομία του κινήματος από παρατάξεις, οργανώσεις κ.τ.λ. με στόχο μια πρώτη συνεννόηση για το κάλεσμα ενός πανελλαδικούς συντονισμού όλων των κινήσεων αντίστασης μέσα στα πανεπιστήμια.

 

Θα πρέπει να τονίσουμε από την αρχή πως το κάλεσμά μας αυτό δεν εκφράζει, σε καμία περίπτωση, την πρόθεσή μας για την προπαρασκευή μιας παράταξης. Δεν έχουμε στόχο καμία ιδεολογική όσμωση ή σύνδεση, αλλά μια συνεννόηση στη βάση στης αμεσο-δημοκρατικής συναπόφασης κάθε κίνησης αντίστασης μέσα στα πανεπιστήμια. Γι’ αυτό και δεν βάζουμε καμία προϋπόθεση στη συμμετοχή σχημάτων ή ομάδων παρά μόνο την «κινηματική» τους κατεύθυνση.

 

Στην ανοιχτή συνέλευση συμμετέχουμε άτομα και σχήματα με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, με διαφορετικές αναλύσεις για το πανεπιστήμιο και το ρόλο του, με διαφορετική φιλοσοφία. Όμως, βρεθήκαμε μέσα στο κίνημα όχι για να βγάλουμε «γραμμές» και να δημιουργήσουμε σέχτες αλλά για να ενώσουμε την φωνή μας για να γίνει πιο δυνατή.

 

Και καταφέραμε πολλά. Σίγουρα όχι όσα θα θέλαμε. Νικήσαμε τις προκαταλήψεις μας για της γενικές συνελεύσεις, αποφασίσαμε άμεσες δράσεις και τις υλοποιήσαμε, πήραμε θέση σε κρίσιμα ζητήματα, περάσαμε προτάσεις μας μέσα από τα όργανα του κινήματος. Αυτή την εμπειρία μας ζητάμε να μεταφέρουμε με την πρότασή μας για την πανελλαδική συνεννόηση.

 

Παρακολουθούμε όλων αυτόν τον καιρό σχήματα, πρωτοβουλίες και ομάδες να δημιουργούνται παντού στην βάση της λογικής που γέννησε και εμάς. Γιατί να μην ενώσουμε τη φωνή μας;

 

Σας καλούμε όλους στην Πάτρα να θέσουμε τις βάσεις της πρώτης μας συνάντησης.

 

 

 

 

 

 

 

Ανοιχτή συνέλευση αυτόνομων σχημάτων

και καταληψιών φοιτητών Πάτρας


ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4  ΣΤΙΣ 5 μμ  ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6998499492

E-MAIL :  anoixtisineleysipatras@gmail.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License