Δεν τελειώσαμε! Μόλις έχουμε ξεκινήσει!

Προκήρυξη των Αγωνιστικών Κινήσεων για τη νεολαία.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!!

ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!

 

300 μέρες τώρα η νεολαία βρίσκεται στους δρόμους του αγώνα.

Για το δικαίωμα στη μόρφωση, τη δουλειά, τη δημοκρατία, το δικαίωμά της στη ζωή.

 

300 μέρες αντιπαλεύει μια πολιτική που θέλει να την παραδώσει δεμένη χειροπόδαρα στην αδηφάγα εκμεταλλευτική διάθεση του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.

 

300 μέρες τώρα η νεολαία πυρπολεί συνειδήσεις φλεγόμενη πρώτα η ίδια.

 

  • Με τον αγώνα της όλο αυτό το διάστημα η νεολαία άλλαξε όλα τα δεδομένα «αλλάζοντας» ταυτόχρονα και η ίδια. Απορρίπτοντας αυταπάτες και αρνούμενη τις «προσφορές» του εσμού των «πρόθυμων μεσολαβητών». Γι αυτό προσπάθησαν και προσπαθούν να την ευνουχίσουν.
  • Αντιμετωπίζοντας τους μηχανισμούς και τη βία του συστήματος ανακάλυψε τη δική της δύναμη, τη δύναμη της συλλογικής πάλης. Ανηφορίζοντας τις δυσκολίες ψήλωσε περισσότερο η ίδια. Αναδείχτηκε έτσι σε εμπροσθοφυλακή της λαϊκής αντίστασης και πάλης, σε φραγμό στην κλιμάκωση της επίθεσης του συστήματος ενάντια στα δικαιώματα συνολικά του εργαζόμενου λαού. Γι αυτό προσπάθησαν και προσπαθούν να την τσακίσουν.
  • Η νεολαία δε γυρίζει πίσω. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την κατάργηση του νόμου για την εκπαίδευση, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της. Θα επιμείνει να μην «εξουσιοδοτεί» για τίποτα και κανένα σε «ενδιάμεσο» επιτήδειο να παζαρέψει την τύχη της. Η νεολαία έμαθε να μάχεται και δεν δέχεται να την περιορίσουν στο ρόλο του «ηττημένου» ψηφοφόρου.
  • Αυτοί που τη χτύπησαν προσπαθώντας να την γονατίσουν θα την ξαναβρούνε όρθια μπροστά τους. Αυτοί που πιστεύουν πως θα την ξαναβάλουν στα καλούπια τους θα την δούνε να τους ζητάει λογαριασμό. Αυτοί που υπολογίζουν να την παζαρέψουν με την εξουσία θα βρεθούνε αντιμέτωποι με την οργή της. Η νεολαία έμαθε να βαδίζει όρθια κι αυτό είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύεται πλέον με κανέναν.

 

 

Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ  

από ασχετος 24/04/2007 11:57 πμ.


Που πρόσκεινται οι "κινήσεις" ; 

από XXX 24/04/2007 1:05 μμ.


O i Agwnistikes Kiniseis exoun politikes sxeseis me to KKE(m-l)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License