500 ΑΤΟΜΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ 13:30 ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΘ, ΒΓΗΚΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΚΣΙΤΕΣ , ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ 5 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΚΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ , ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ , ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΣΠ. ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΑΑΚ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΣΣΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ , ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.

 

από ένας που ήταν εκεί 19/04/2007 4:14 μμ.


H πορεία είχε πράγματι 500 άτομα με 200 ΠΚΣιτες. Έλειπε πολύς κόσμος από κομμάτια του κινήματος που δεν θέλουν να γυρίσουν στο διάβασμα ή τις εκλογές και αυτό ήταν προβληματικό. Γιατί; Από την άλλη, είχε παιδιά ανένταχτα που κατέβηκαν που ήταν θετικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έγινε καθόλου προπαγάνδα για την πορεία. 

Εμένα μου έδειξε η πορεία πως -όσο άσχημα και να φαίνονται τα πράγματα- μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο. Αρκεί να το πάρει κάποιος κόσμος απόφαση και να ξαναχτίσει από την αρχή, με κουβέντα, πρωτοβουλίες και κυρίως ΕΠΙΜΟΝΗ (ίσως αυτή είναι η νεανική μας ανωριμότητα, το ότι δεν έχουμε την επιμονή για να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις, ειδικά όταν αυτές στραβώνουν...).

Πάντως εμένα το σημερινό δεν μου έδειξε ότι όλα έχουν τελειώσει...κάτι σιγο-καίει...

 

 

από salonikios palios 20/04/2007 2:03 πμ.


 τοσα χρονια πριν το μαη ιουνη τετοιες πορειες καναμε...

επαιρνε θυμαμαι καταληψη η αρχιτεκτονικη (ο μονος σχεδον συλλογος του απθ ενεργος τοτε) και καναμε πορειες 400-500 ατομα προς υπουργειο.

retour a la normale......

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License