Συλλαλητήριο την Πέμπτη - Σύνοδος Πρυτάνεων την Παρασκευή

Τι γίνεται αυτή την εβδομάδα στην εκπαίδευση από την alfavita.gr

  Nέο παμφοιτητικό αγωνιστικό ραντεβού, αύριο, Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι στα Προπύλαια και στις 12 το μεσημέρι στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη

http://alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070414g.php

20-22 Απριλίου στην Καστοριά η 54η σύνοδος πρυτάνεων

http://alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070418f.php

από ... 19/04/2007 12:32 πμ.


20-22 Απριλίου στην Καστοριά η 54η σύνοδος πρυτάνεων
 

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει την 54η Σύνοδο Πρυτάνεων και Προέδρων Διοικουσών Επιτροπών (20 έως 22 Απριλίου 2007), την 34η Συνάντηση Προϊσταμένων Ειδικών Λογαριασμών και την 39η Σύνοδο Προέδρων και Γραμματέων Επιτροπών Ερευνών (18 έως 19 Απριλίου 2007) των Ελληνικών Πανεπιστημίων.
Τα κεντρικά σημεία του νέου νόμου-πλαισίου στα Πανεπιστήμια, που αποτελέσαν και την εστία της αντιπαράθεσης, θα συζητηθούν στην σύνοδο των πρυτάνεων η οποία ξεκινά την Παρασκευή στην Καστοριά παρουσία της υπουργού Παιδείας κ. Μαριέττας Γιαννάκου. Στη σύνοδο θα αποτυπωθούν και οι θέσεις για το νέο νομοσχέδιο για την έρευνα, αλλά και τις μεταπτυχιακές σπουδές που θα ακολουθήσει.
Χωρίς να διευκρινίζει τον ακριβή χρόνο κατάθεσης του νομοσχεδίου για την έρευνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε χτες ότι θα γίνει σύντομα, ενώ το υπουργείο Παιδείας απλά επαναλαμβάνει ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί όταν ολοκληρωθεί η διαβούλευση.
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License