Γενικές Συνελεύσεις Τετάρτης 18/04

Ας συγκεντρώνουμε εδώ τα αποτελέσματα των Γ.Σ. της Τετάρτης 18/04. Αν γίνεται να γράφουμε σκορ-πλαίσια-κατάληψη ή όχι και παραλειπόμενα.

 Ας συγκεντρώνουμε εδώ τα αποτελέσματα των Γ.Σ. της Τετάρτης 18/04. Αν γίνεται να γράφουμε σκορ-πλαίσια-κατάληψη ή όχι και παραλειπόμενα.

Επίσης να προστίθενται και ότι άλλα αποτελέσματα μάθαμε από χθες και δεν υπάρχουν στα αντίστοιχα posts.

Καλή δύναμη!

από e.e.e.e.e 18/04/2007 3:26 μμ.


Στην Ασοεε η γενικη συνελευση δεν ειχε απαρτια λογω της μη συμμετοχης σε αυτην της δαπ και πασπ... Ηταν γυρω στα 70 ατομα απο εαακ και δικτυο(αρενα).. Ετσι νεα συνελευση την επομενη βδομαδα..

από δεν είχε απαρτία 18/04/2007 4:34 μμ.


εαακίτες και πκσιτες και λοιποί γνωστοί αριστεροί...
ελαχιστότατος κόσμος δεν έγινε η γ.σ.

από Μαθηματικός 18/04/2007 4:44 μμ.


ΠΚΣ: 77
ΠΑΣΠ: 31
ΕΑΑΚ: 28
Δίκτυο-Γένοβα: 13
Λευκά: 7

Συμμετοχή στη πορεία με κλειστή σχολή την ώρα της πορείας.

από Μαθηματικός 18/04/2007 4:44 μμ.


αφορά το Μαθηματικό Αθήνας.


Στο δεύτερο γύρο:
Κοινό πλαίσιο ΕΑΑΚ - Αρ. Σχήματα - Δίκτυο 95
ΔΑΠ 50
(Σε προσέγγιση τα νούμερα γιατί δε θυμάμαι καλά. Η ΠΚΣ στο δεύτερο γύρο στήριξε το κοινό πλαίσιο)

Κατάληψη αύριο και συμμετοχή στην πορεία 18:30 από το Παράρτημα 

από ΤΕΙτζής Πατρινός 18/04/2007 5:52 μμ.


Και ένα ευχαριστο νέο, σήμερα συνέχισε την κατάληψη (πενθήμερη) η ΣΕΥΠ στο ΤΕΙ Πάτρας, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Τα αποτελέσμτα έχουν ως εξής:

ΕΝΩΤΙΚΟ: 175
ΔΑΠ: 131
ΠΑΣΠ: 41
ΠΚΣ: 22

Η ΔΑΠ πήγε να κάνει κάτι αρκουδιες στο τέλος και να αποσύρει το πλαίσιο της και να στηρίξει της ΠΑΣΠ. Αυτό φυσικά δεν γίνεται αφου εχει γίνει η τελική ψηφοφορία και εκεί πήγε να φάει και το ξύλο της μέχρι που μαζεύτηκε....Η ΠΑΣΠ είπε έτσι κι αλλιώς ότι δε θα το δεχόταν αλλά και να το δεχόταν το άθροιμα ΔΑΠ+ΠΑΣΠ δεν ξεπέρναγε το ενωτικό της κατάληψης.
Αν κοιτάξουμε τα νούμερα υπετ της καταληψης και στη ΣΔΟ χτες και στη ΣΤΕΦ προχθές φαίνεται ότι τουλάχιστον όσο αφορά το ΤΕΙ Πάτρας υπάρχει πολύ καλό κλίμα.

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ 79 ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΞΑΝΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΚΥΛΙΑ ΦΥΛΑΤΕ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΛΠ

ήταν μερικά από τα συνθήματα που βροντοφωνάχτηκαν...

από Σύλλογος Φοιτητών Τ.Α.Υ (ψάρια) 18/04/2007 6:11 μμ.


           

ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

“ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΙΕΙΑΣ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ”

 

   Την Τρίτη 17 Απριλίου 2007 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Τ.Α.Υ, με θέμα ημερησίας διατάξεως την προσαρμογή της εκπαιδευτικής διαδικασίας στον δεδομένο χρόνο του ακαδημαϊκού έτους μετά το πέρας των κινητοποιήσεων.

   Αφού διαβάστηκε η απόφαση της συνεδρίασης του Συμβουλίου του ΑΤΕΙ/Θ της 16ης Απρίλη με περιεχόμενο διαφορετικό της απόφασης της 23ης Φεβρουαρίου, - που ήμασταν παρόντες διεκδικώντας το έννομο και δίκαιο αίτημα του Συλλόγου μας  και εφόσον το χειμερινό εξάμηνο έχει πραγματοποιηθεί, παράταση του χειμερινού εξαμήνου 2006-2007 και την διενέργεια απαιτούμενων Ά και ΄Β εξεταστικών περιόδων - εξέφρασε την αντίθεσή της σ’ αυτήν.

   Η στάση του Συμβουλίου δείχνει τη θέλησή του για τιμωρία του φοιτητικού κινήματος, το οποίο αγωνίζεται από τον Μάη για τα δίκαια αιτήματά του.

   Εκφράστηκε ξανά η επιθυμία των φοιτητών να οριστεί διπλή εξέταση των μαθημάτων μας όπως προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό του ΤΕΙ/Θ εφόσον έχει συμπληρωθεί το χειμερινό εξάμηνο και σε περίπτωση που δεν γίνεται να παραταθεί το Ακαδημαϊκό έτος να μην πραγματοποιηθεί το εαρινό αντί να διεξαχθούν μονές εξεταστικές 2 εβδομάδων για κάθε εξάμηνο. Τέθηκε το ζήτημα ότι η απόφαση πρέπει να αλλάξει για το τμήμα μας. Έτσι λοιπόν ομόφωνα καταλήξαμε στο να μην δώσουμε την Δευτέρα μαθήματα αν δεν επαναπροσδιοριστεί η χρονική διάρκεια της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου.

 

   Οι φοιτητές κατέληξαν σε δυο προτάσεις προς ψήφιση:

 

Ø      Επαναληπτικά μαθήματα μέχρι την Παρασκευή 20/4/07 για την πλήρη συμπλήρωση του εξαμήνου και την Δευτέρα 23/4/07 νέα Γενική Συνέλευση με νέα δεδομένα μετά από συνάντηση φοιτητών με την διοίκηση του ΑΤΕΙ/Θ.

 

Ψήφοι 56

 

Ø      Κατάληψη με σκοπό την παρακώλυση του εκπαιδευτικής διαδικασίας μέχρι την Παρασκευή 20/4/07 και την  Δευτέρα 23/4/07 νέα Γενική Συνέλευση με νέα δεδομένα μετά από συνάντηση φοιτητών με την διοίκηση του ΑΤΕΙ/Θ.

 

Ψήφοι 62

 

Ως εκ τούτου η απόφαση της συνεδρίασης του Συμβουλίου του ΑΤΕΙ/Θ της 16ης Απρίλη για τον προγραμματισμό, επαναληπτικών μαθημάτων και εξεταστικής 2 εβδομάδων μικτών θεωριών και εργαστηρίων αν λήξουν οι καταλήψεις στις 17 Απρίλη, τέθηκε εκβιαστικά και εκ των πραγμάτων δεν συμπεριλαμβάνει το τμήμα μας.

Ζητάμε συνάντηση εκπροσώπων του Συλλόγου φοιτητών με την διοίκηση του ΑΤΕΙ/Θ για την διευθέτηση του ζητήματος της εξεταστικής περιόδου.

 

Φοιτητικός Σύλλογος

Τμήμα “Τεχνολογίας Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών”

ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης Παράρτημα Ν.Μουδανιών Χαλκιδικής

από Ηλ/γος 18/04/2007 7:23 μμ.


κατάληψη διαρκείας ολοκληρη την Πέμπτη (όχι μόνο τις ώρες της πορείας) στους ηλεκτρολόγους! Συνεχίζουμε αγωνιστικά.

αναφη 150+
δαπ 60+

από hmmytis 18/04/2007 7:32 μμ.


Ase sinadelfe i anafi poulise to kinima............... na ta apotelesmata

ΑΝΑΦΗ - Ασυμμετρία 163 Πλαίσιο Βακαλόπουλου 90 ΔΑΠ 67 ΠΑΣΠ 40 ΠΚΣ 39 Λευκά 18 Αγωνιστικές Κινήσεις 4. Πλαίσιο Οικονόμου 7pigi www.shmmy.gr

to potami girise piso kai sto emp

από δ 18/04/2007 7:51 μμ.


 Την πήρε η ΠΚΣ χωρίς καταμέτρηση. Αναβολή τη εκπαιδευτικής διαδικασίας απο 11πμ μέχρι 3μμ και συμμετοχή στη πορεία. Δεν είπαν πότε θα γίνει η επόμενη γενική συνέλευση (ο νοών νοείτο)

από πέφτει στον βόθρο 18/04/2007 9:32 μμ.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η  σχολή καλών τεχνών απέδειξε σήμερα ότι και εκεί η παλινώρθωση είναι εφικτή!
Η συζήτηση για συμμετοχή σε πορείες, καταλήψεις αντικαταστάθηκε απο της ανυσυχίες για εξεταστικές. Η γενική συνέλευση πάλι στα χέρια των "ανεξάρτητων, ανένταχτων"

  
 


ΠΡΟΣΩΧΗ
Η Α.Σ.Κ.Τ έχει καταληφθεί από καλλιτέχνες-ζόμπι


από anentaxti 19/04/2007 1:52 πμ.


i katastasi simera stin asoee itan aparadekti!Ektos apo tin arnisi tis pasp na upograpsei sto ds gia ti dieksagwgi sineleusis ,sunolika mazeftikame 70 atoma arithmos tragikos gia ta dedomena tis asoee.Den me peithei kamia parataksi oti ithele pragmatika na parthei mia agwnistiki apofasi simera!An ontws ithelan kati tetoio tha mazeuotan perissoteros kosmos kathws 70 atoma den einai kan to athroisma twn melwn twn parataksewn tis pks tis ras kai tis arenas!!!Oloi oi foititopateres exoun anoiksei pania mono gia tis ekloges kai gia tpt allo!!!Opoios foita stin asoee to exei katalabei apo tin 1h mera pou girisame meta to pasxa(exei gemisei proeklogikes afises...) !!!

από oti na nai 19/04/2007 5:10 πμ.


οι μόνοι που κατέβασαν πλαίσιο πενθήμερης κατάληψης ήταν οι Αγωνιστικές Kινήσεις (με 7 ψήφους.....). Επικράτησε η Αναφη με αγωνιστικότατο πλαίσιο... κατάληψη την πέμπτη για την πορεία. Τα ανεξάρτητα πλαίσια δε νομίζω να στήριζαν κατάληψη (δεν είμαι 100% σίγουρος). Επίσης κατατέθηκε ένα ψήφισμα αλληλεγγύης στους διωκόμενους και στον προφυλακισμένο Β. Στεργίου και συμμετοχής του συλλόγου στην πορεία της παρασκευής το οποίο, παρα τη διακοπη της διαδικασίας ψηφοφορίας από στέλεχος της αναφη που έθεσε τις κατάλληλες κατευθυντήριες γραμμές (ότι η αλλυλεγγύη ενσωματώνεται στο πλαίσιο τους...-ούτε μια αναφορά στον προφυλακισμένο-...!!!  κι οτι η πορεία δεν μπορεί να γίνει την παρασκευή γιατί χρειάζεται οργάνωση....(sic!)., τελικά πέρασε. Η συνέλευση έληξε με διθυραμβικές ομοβροντίες για τους καθοδηγητές της αριστεράς (Τεμπονέρας, Πέτρουλας, Λαμπράκης) και δώθηκε αγωνιστικό ραντεβού στη συνέλευση του τμήματος για να διασφαλίσουμε αγωνιστικές και μαζικές εξεταστικές...

...Το τσουναμι πίσω δε γυρνά...... κάνει στροφή και πάει μπροστά...

από πληροφορίες 19/04/2007 10:04 πμ.


Στις άλλες σχολές του ΕΜΠ τι έγινε; (Μηχανολόγους, Χημικούς, Τοπογράφους, Μεταλλειολόγους)

Ήθελαν κι εκεί οι αρχιΑΡΑΣίτες να δώσουν εξετάσεις επειδή είναι μεγάλα έτη;

 

από νομικαρια 19/04/2007 5:41 μμ.


χασαμε τη νομικη... η πασπ κατεβηκε μονη της αλλα ακομα και στο ενωτικο να ειχε μπει, η δαπ συγκεντρωσε περισσοτερες ψηφους...

...

από Κάποιος 19/04/2007 6:32 μμ.


  Ρε παιδιά ανάφη τι είναι στο Πολυτεχνείο? Το ΔΙΚΤΥΟ?

από <<κ>> 19/04/2007 6:33 μμ.


  Αρ.Σχηματα-ΕΑΑΚ-ΠΚΣ-Αυτόνομοι-->Συμμετοχη στην πορεια μόνο

Πολύ λιγος κόσμος 100 άτομα ενώ έχουμε κάνει και συνέλευση πριν απο 1 μήνα με 350.

Με το που άκουσαν οι 100 αυτοι οτι δεν κατεβαίνει πλαίσο κατάληψης οι μισοί την έκαναν με ελαφρά.Μετά τσατιστήκαμε και από μαλακία κατεβάσαμε πλαί σιο 7μερης κατάληψης το οποίο ψήφισαν κάποιοι από ΕΑΑΚ και κάποιοι από Αρ.Σχ.

Τελικό πλαίσιο Αγώνα(!) 41

πλαίσιο κατάληψης 12.

γενικά στο βόλο ξεπούλημα από τους βρωμοκνίτες οι οποίοι μας πουλάνε μούρη ότι και καλά ξεπουλάμε το κίνημα.

Σταλίνια θα σας ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!

από anentaxti 19/04/2007 10:47 μμ.


file m mallon den katalabes kala oti den mporesame na exoume apartia sti sineleusi kai ws ek toutou anablithike.Stin asoee i dinami tis dap kai tis pasp einai megali kai ws ek toutou oi foitites kai kiriws oi anentaxtoi epireazontai idiaitera efkola apo afta pou tous lene.Otan loipon i pasp den pigainei sto ds kai kanei ta straba matia gia ti sineleusi o kosmos den pigainei sti sineleusi...San atomo moni m den mporw na ksekinisw mia tetoia diadikasia me to na katebasw aneksartito psifisma se mia sineleusi opou akirwthike....Twra an den apodexesai to gegonos oti oi foititopateres ontws poulane to kinima tote problima sou...

p.s. den lew ton pono m edw mesa apla prospathisa na perigrapsw tin katastasi stin asoee kai na sai ligo pio eugenikos tin alli fora

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License