Γενικές Συνελεύσεις Τρίτης 17/04

Εδώ να μπαίνουν τα αποτελέσματα των Γ.Σ. της σημερινής μέρας (Τρίτης 17/04)

  Σύντρφοι, συναγωνιστές, φίλοι....

Ας συγκεντρώνουμε εδώ πέρα τα αποτελέσματα των σημερινών Γενικών Συνελεύσεων απ' όλη την Ελλάδα όπως το κάναμε μέχρι τώρα (σκορ, πλαίσια, απόφαση, ημέρες κατάληψης, κ.α.).

Καλή δύναμη!

από λκλκ 17/04/2007 5:30 μμ.


Η συνέλευση ΕΜΜΕ πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα αρκετά έντονο κλίμα με τους "ανεξάρτητους αγανακτισμένους φοιτητές" να συσπειρώνονται γύρω από τις αντιδραστικές δυνάμεις της σχολής (βλ. ΔΑΠ) , την ΠΑΣΠ να προσπαθεί να γίνει παράταξη στα ΕΜΜΕ και τη δεξιά του κινήματος (περί ΠΚΣ ο λόγος) να επιβεβαιώνει το ρόλο της μέσα σε αυτό. Κατακρίνει την..."θεοποίηση" της κατάληψης ως μέσου και το ίδιο το περιεχομένου της και θυμάται τις περιβόητες εναλλακτικές μορφές πάλης μη αναγνωρίζοντας την ηττοπάθεια που σπέρνουν τέτοιες λογικές.

Απο πλευράς αγωνιστικού μπλοκ κατάληψης:
Εν ολίγοις...
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε 4ωρη συνέλευση κατάληψης που συμμετείχαμε περίπου 30 φοιτητές. Αποφασίσαμε να προτείνουμε τη συνέχιση της κατάληψης μέχρι τουλάχιστον την άλλη Δευτέρα με το ίδιο σκεπτικό που αποτυπώνεται και στην τελευταία αποφαση του συλλόγου το οποίο μιλούσε για δυνάμωμα ενός αγώνα που προσβλέπει σε συλλογική απαίτηση για την καταργηση του νόμου και όχι απλά για επί μέρους προσπάθεια μη εφαρμογής του στις σχολές.
*(η πρόταση της συνέλευσης κατάληψης για τη σημερινή ΓΣ θα ανέβει αύριο βράδυ στο blog. Εκτός των άλλων, σε αυτήν θίγονται και άλλα δύο ζητήματα σχετικά με την υποχρεωτική στράτευση στα 18 και την εισαγωγή σε αστυνομικές, ιερατικές και στρατιωτικές σχολές μέσω πανελλαδικών εξετάσεων)

Και ξανά πίσω στη Γενική Συνέλευση:

Έγιναν τοποθετήσεις από 1 εκπρόσωπο "ανεξάρτητων αντι-κατάληψίων", 1 της ΔΑΠ, 2 της ΠΚΣ, 1 της ΠΑΣΠ (όλοι κατα της κατάληψης) και από 10κάτι φοιτητές άπό το μπλοκ κατάληψης. Βρεθήκαμε κυρίως να υπερασπιζόμαστε τον αγώνα και τα ως τώρα μέσα του και το πώς μπορούν αυτά να οδηγήσουν αν το θελουμε σε νίκη (ως προς την κατάργηση του νόμου πλαισίου).
Τελικά, η πρόταση της ΔΑΠ υπερψηφίστηκε και για να μιλήσουμε με αριθμούς:

ΔΑΠ: 55 *
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ: 46 (κατάληψη διαρκείας-εβδομαδιαία)
ΠΚΣ: 32 (καθόλου κατάληψη...άλλα μέσα)
ΠΑΣΠ: 9 (καθόλου κατάληψη...άλλα μέσα)

*στην ουσια πρόκειται για ΔΑΠ στηριζόμενη και από ανεξάρτητους. Οι δεύτεροι είχαν κατεβάσει 2 φορές πρόταση κατά του νόμου και της αναθεώρησης αλλά με ανοιχτη σχολή και ελεύθερη ατομική επιλογή (χμμ...) στις κινητοποιήσεις. Στηρίχθηκαν τη μια φορά από τη ΔΑΠ και σήμερα χωρίς να τοποθετηθούν επ'αυτού ανοιχτά στην ουσία στήριξαν-ψήφισαν την ΔΑΠ.


Και τώρα τι κάνουμε;
Αν και τα πράγματα είναι δυσοίωνα ξεκίνησε συλλογή υπογραφών για νέα γενική συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα και ακολούθησε αυθόρμητα μια σύντομη συνέλευση μεταξύ μας και δρομολογήθηκε η επόμενη. Για αρχή, αναγνωρίζουμε τι σημαίνει να "σπάνε" καταλήψεις. Αναγνωρίζουμε τι σημαίνει να οδεύουμε πλέον χωρίς αυτές. Δεν τρέφουμε αυταπάτες, αλλά δεν απογοητευόμαστε. Προς το παρόν, μακριά από τις θεσμικές αγκυλώσεις που θέλοντας και μη υπάρχουν μέσα σε όργανα όπως είναι ο "Φοιτητικός Σύλογος" συνεχίζουμε τον αγώνα με μεγαλύτερη ευελιξία, με παρεμβάσεις και σαμποτάζ. Συνεχίζουμε την πολιτική ζύμωση, κανουμε απολογισμό του εως τώρα(;) κινήματος, κριτική και αυτοκριτική, εκτιμούμε την κατάσταση και προχωράμε οργανώνοντας άμεσα τη δράση μας.
Οι "αμνοί" σιωπούν, εμείς όχι!

Με την ύστατη ελπίδα ότι η Τρίτη, 17 Απρίλη θα 'ναι για το κίνημα μια μέρα καλύτερη απ' τη σημερινή...
 

από ΤΕΙτζής Πατρινός 17/04/2007 5:39 μμ.


Πριν καμιά ώρα τέλειωσε η γενική συνέλευση ΣΔΟ ΤΕΙ Πάτρα και δυστυχώς άνοιξε η σχολή αν και για λίγες ψήφους. Τα αποτελεσματα εχουν ως εξης:

ΔΑΠ: 258
ΕΝΩΤΙΚΟ: 233
ΠΑΣΠ: 95
ΠΚΣ: 55

Από τα αποτελέσματα φαινεται καθαρά ότι πάλι αν στήριζε η ΠΚΣ θα συνεχιζόταν η κατάληψη.Ο κόσμος ήταν πραγματικά πάρα πολύς (650 συνολικά) και το μπλοκ της κατάληψης δεν έπεσε αλλά αντιθέτως ανέβηκε.Τουλάχιστον το παλέψαμε και πέσαμε όρθιοι και όχι σκυμμένοι όπως θα ήθελαν κάποιοι άλλοι...Απο βδομάδα νέα προσπάθεια και αύριο στις 12.00 γενική συνελευση ΣΕΥΠ ΤΕΙ Πάτρας.

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ 79 ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΞΑΝΑ
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ 'Η ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
ήταν μερικά από τα συνθήματα που φωνάχτηκαν στο τέλος της συνέλευσης.

Υ.Γ Λίγο πριν κατέβουν τα πλαίσια τσακωνόντουσαν μεταξύ τους οι κνίτες σε πηγαδάκι για το αν πρέπει να στηρίξουν το πλαίσιο της κατάληψης. Οσο περίεργο και αν ακούγεται η καθοδήγα προσπαθούσε να πείσει τα κνιτόπουλα για τη στήριξη του ενωτικού αλλά δε συμφωνούσαν.....

από αφύσικος 17/04/2007 5:46 μμ.


Έπεσε και το Φυσικό Αθήνας!!! Μετά από τόσους μήνες!!

ΠΚΣ: 201
EAAK- Αγ Κινήσεις: 132
ΔΑΠ: 62
ΠΑΣΠ: 40

Πράγμα που σημαίνει ανοιχτή σχολή και συλλαλητήριο την Πέμπτη..

από πολυτεχνιτης πατρινος 17/04/2007 5:51 μμ.


  μονο το θεατρικων σπουδων εξακολουθει να εχει καταληψη στην Πατρα.Η μονη καθαρη σχολη απο κομματα.Μπραβο στους τελευταιους των μοικανων και ας κινδυνευουν να χασουν το εξαμηνο,

από εμπρός! 17/04/2007 6:22 μμ.


Στη Φιλοσοφική Αθήνας επικράτησε το ενωτικό πλαίσιο αν και η ΠΚΣ κατέβηκε για πρώτη φορά μόνη της από πέρυσι τον Μάιο (με κίνδυνο να καταλήξει κι αυτή η συνέλευση στη ΔΑΠ). Δεν τους πέρασε όμως!!

Ενωτικό πλαίσιο: 190+

ΠΚΣ: 180+

ΔΑΠ: 170+ 

Το θέμα όμως είναι ότι ενώ στη Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης τα ΕΑΑΚ πρότειναν 2ημερη κατάληψη κι έπεισαν όσους ήθελαν απλά κλειστή σχολή λίγο πριν τη συνέλευση παρουσιάστηκαν αλλαγμένα πλαίσια με μονοήμερη κατάληψη.

Πληροφορίες θέλουν κομπρεμί ΑΡΑΝιτών και ΔικτυοΓενοβιτών.

Απ' ότι έμαθα οι υπόλοιποι ΕΑΑΚίτες, πλην ΑΡΑΝιτών, (στη ΦΛΣ τα ΕΑΑΚ έχουν δύο σχήματα, ένα ΑΡΑΝίτικο κι ένα ΝΑΡίτικο) το είδαν κι έπαθαν κοκομπλόκ αλλά τελευταία στιγμή δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά...

Τέλος καλό, όλα καλά(;)

Με τέτοιες μαλακίες δεν μπορούμε και να χαρούμε... 

 

από kou 17/04/2007 6:27 μμ.


Kai h epistimi ylikon anoikse ystera apo mia megali syneleysi se diarkeia mono giati apo arithmous oxi!sta idia noumera me prin!sto proto gyro plaisia katebhkan apo DAP,PASP,PKS eno EAAK kai Aytonomo Sxhma katebasan ennotiko sti morfi pou eixe to Panelladiko syntonistiko!den thymamai apotelesmata 1ou gyrou alla sto deytero perasan PASP kai ENNOTIKO!
Apotelesmata einai:
PASP : 46 (oxi katalipsi.....alla mesa)
Ennotiko(EAAK,AYTONOMOI) : 37(katalipsi,synexisi tou agona!)
Dystixos ta pragmata einai polu duskola!ante pali ta leme apo oktombri!

από εμπρός! 17/04/2007 6:28 μμ.


Το Ενωτικό Πλαίσιο στη ΦΛΣ στήριξαν ΕΑΑΚ (ΣΑΦ-ΚΑΡΦΙ), Δίκτυο, Αριστερά Σχήματα, ΠΑΣΠ, Ματσέτα, Φοιτητές/τριες ενάντια στο σύστημα, Γένοβα 

από στεναχωρημένος πληροφορικάριος 17/04/2007 6:46 μμ.


ΔΑΠ - ΝΔΦΚ: 138
ΦΠΠ (ανεξάρτητοι) - ΕΑΑΚ: 136
ΠΚΣ - ΔΙΚΤΥΟ: 79

:(

από Aleph 17/04/2007 6:50 μμ.


Κατάληψη μόνο την Πέμπτη και συμμετοχή στο συλαλλητήριο.Νεα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου.Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

από ένα όνομα 17/04/2007 8:36 μμ.


Στο Πάντειο τελευταία στιγμή κατέβηκε κοινό πλαίσιο για μονοήμερη κατάληψη λόγω κινδύνου να χαθεί η συνέλευση από τη ΔΑΠ.

Τελικά στηρίχτηκε το πλαίσιο της ΠΚΣ ενώ αρχικά θα κατέβαινε άλλο πλαίσιο με διήμερη ή τριήμερη κατάληψη.

Αποτελέσματα:

Κοινό: 140+ (ΠΚΣ, ΕΑΑΚ, ΔΑΡΑΣ, Γένοβα κλπ κλπ)

ΔΑΠ: 100+

(αν κάποιος τα ξέρει καλύτερα ας σβηστεί το δικό μου και ας τα γράψει εκείνος/η) 

από να ενημερώνετε 17/04/2007 8:47 μμ.


το edopolytexneio.org

από νομικαριος 17/04/2007 8:50 μμ.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ.Σ.:

ΔΑΠ 261
ΠΑΣΠ (ΜΟΗΜΕΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ) 56
ΕΑΑΚ-ΠΚΣ-ΔΙΚΤΥΟ-ΓΕΝΟΒΑ(ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ) 153

Η ΠΑΣΠ ΠΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΑΠ.

από τι να κάνουμε; 17/04/2007 8:51 μμ.


Στο edopolytexneio να βάζουμε και τις μονοήμερες ως καταλήψεις;; Απλά έτσι οι καταλήψεις θα δείχνουν περισσότερες ενώ στην ουσία θα ισχύουν μόνο για μια μέρα της βδομάδας.

Και κάτι απαισιόδοξο.

Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να μετράμε πόσες Γ.Σ. πάρθηκαν με αγωνιστικό πλαίσιο; Δηλαδή όσες προβλέπουν συμμετοχές σε πορείες και έστω μονοήμερες καταλήψεις... 

από POL 17/04/2007 8:52 μμ.


Στο Ε.Μ.Π. τελικά τι έγινε? νομίζω σήμερα είχαν Γ.Σ. κάποιες σχολές!!

από ... 17/04/2007 9:12 μμ.


Στους ΠΟΛ/ΜΗΧ Δαπάρα(97), ΕΑΑΚ-ΔΑΡΑΣ(78)-καταληψη Πέμπτη, ΠΚΣ (40) Κλειστή σχολή την ώρα της πορείας, ΠΑΣΠ(50)-το ίδιο, άλλο πλάισιο(20)-κατάληψη για κάμποσο...

ΣΕΜΦΕ- ΠΚΣ με αρκετές ψήφους, -οχι κατάληψη

από ΕΜΠ 17/04/2007 9:13 μμ.


ΔΑΠ-ΝΔΦΚ : 97 ΠΑΣΠ : 53 ΕΑΑΚ - Εγκέλαδος : 78 ΠΚΣ : 44 Ανεξάρτητο πλαίσιο κατάληψης: 11

από Πολιτικους Μηχανικους ΕΜΠ 17/04/2007 9:18 μμ.


  εχουμε και λεμε:

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ : 97
ΠΑΣΠ : 53
ΕΑΑΚ - Εγκέλαδος : 78
ΠΚΣ : 44
Ανεξάρτητο πλαίσιο κατάληψης: 11
Λευκά : 0

Το πλαισιο ΕΑΑΚ-Δικτυου μιλαγε για μονοημερη καταληψη, ενω το ανεξαρτητο πλαισιο για τριημερη (βασικα μπορει και παραπανω, δν θυμαμαι, το πρωτο ψηφισα..)

Επισης κατι πηρε το αυτι μου οτι ανοιξαν ΣΕΜΦΕ, Βιολογικο,Φυσικο.

Α, και οσοι γραφετε για αλλες σχολες και για το ποια παραταξη εφταιξε που "πουλησε" τη συνελευση, καλυτερα κοιταξτε να δειτε ποιες ευθυνες φερετε πρωτα εσεις και μετα να γκρινιαζετε για τους αλλους. Το ξεραμε οτι η ΠΚΣ, ΠΑΣΠ θα το πουλησουν. Ο καθενας τη δουλεια του κανει. Το θεμα ειναι ΕΜΕΙΣ τι κανουμε...

(Δν ειμαι κνιτης)

από ΕΠΕΣΕ Κ ΑΥΤΟ... 17/04/2007 9:21 μμ.


ΔΑΠ: 79
ΠΚΣ: 35
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (ΕΑΑΚ + ΑΛΛΟΙ):34
ΠΑΣΠ :18
ΛΕΥΚΑ:10

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ..

από ...... 17/04/2007 9:24 μμ.


Υπάρχει τρεις συνεχόμενες φορές το αποτέλεσμα των Πολ/Μηχ. Δεν υπάρχει λόγος. Ας μείνει το τελευταίο που φαίνεται και το πιο έγκυρο και περιέχει και σχόλια για τη συνέλευση...

(Η ΠΚΣ κατάφερε να διαφοροποιηθεί και από τη μονοήμερη κατάληψη βάζοντας κλειστή σχολή την ώρα της πορείας....έτσι για να χαρίζουμε συνελεύσεις στη ΔΑΠ) 

από asxetos 17/04/2007 9:30 μμ.


Μήπως ξέρει κάποιος τι έγινε στη γενική συνέλευση Γεωπονικής Αθήνας????

από ανεξάρτητος 17/04/2007 9:44 μμ.


 Μήπως ξέρει κανείς ποιο ήταν το σημερινό αποτέλεσμα στο Φυσικό Πάτρας;

από bhb 17/04/2007 11:23 μμ.


 στη γεωπονική η συνέλευση είναι αύριο, Τετάρτη στη 1

από RED GUARD 17/04/2007 11:39 μμ.


ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΕΙ ????????????????? 

από κοίτα και πιο πάνω 17/04/2007 11:52 μμ.


Αύριο το ΠΑ.ΠΕΙ.

Κοιτάτε ρε σεις και τα άλλα σχόλια, μην επαναλαμβανόμαστε.

Καλά κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει με τις άλλες σχολές;

Ας γράψει κανένας! 

από τηλεφωνος 18/04/2007 12:11 πμ.


χημικο - χαθηκε απο δαπ(50) καταληψη απο ανενταχτους(30+) πκσ(10+) πασπ(10+) δεν ψηφισαν αρκετοι.

επιστημων τεχνης - χαθηκε (δεν ξερω ποσο)

πληροφορική - δεν προταθηκε κατάληψη εις αναμονη των εξελιξεων, συνελευση την επομενη τεταρτη. οποτε θελουν οι φοιτητες της εν λογω σχολης την κλεινουν, αλλα για 10 σχολες σε ολη την ελλαδα δε χανεις 6μηνο. μην ανοιξει εδω κουβεντα για το αν ειναι μαλακες οι πληροφορικαριοι που δεν προτειναν...

από na 18/04/2007 12:18 πμ.


  poume(nomizw aksizei san diaxwrismos)oti sto semfe ta eaak bazane ebdomadiaia...

από ΣΕΜΦΕ 18/04/2007 1:05 πμ.


  Αποτελέσματα Γ.Σ.

ΠΑΣΠ: 4
ΛΕΥΚΑ: 5
ΔΗΜΗΤΡΗΣ: 7
ΕΔΡΑ: 13
ΔΑΠ: 48
ΕΑΑΚ: 77
ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΑΠ: 106

Η ΕΑΑΚ ΕΒΑΖΕ 5ΜΕΡΗ,Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΑΠ ΕΒΑΖΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

από ... 18/04/2007 1:09 πμ.


  Mirsinia pou ise

από tpt 18/04/2007 1:10 πμ.


  to fisiko patras anoi3e,ipernikodas to plaisio tis PKS auto tou enotikouEAAK ar Sximata Diktyo,ston 2o gyro,opou stirixthike kai apo orismenous Dapites(to plaisio PKS)

από λέω εγώ 18/04/2007 1:43 πμ.


Κρήτη πιθανολογώ ότι δεν βγήκε κατάληψη αλλιώς θα είχε γραφτεί και μάλιστα πανηγυρικά!

Αυτό τουλάχιστον στα Χανιά. Ρέθυμνο δεν ξέρω αν κάνανε καν συνέλευση και Ηράκλειο μυστήριο...

Γενικά είχε συνελεύσεις και Βόλο και αλλού Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά δεν γράφει κανένας ρε γαμώτο.

Όσοι γνωρίζετε άτομα ρωτήστε και φίλους κι ενημερώστε το ίντυ. 

από χωροΆτακτος 18/04/2007 2:04 πμ.


Θολά τα πράγματα. Μηδενικό απότέλεσμα. Χτύπησε και πάλι η πεναστατική οργάνωση πκσ... Έχουμε και λέμε:

Ι.Α.Κ.Α.:

Έλλειψη απαρτίας

Π.Τ.Δ.Ε.:

Έλλειψη απαρτίας. 

Αρχιτεκτονική:

πκσ 68 --> τίποτα

camera obscura-ΕΑΑΚ 58 --> 5ήμερη

Χωροταξία:

Άρχισε η συνέλευση με 100 άτομα, μπήκε ο πρόεδρος του τμήματος και τρομοκράτησε φοιτητές για εξάμηνο(μαλακία που τον αφήσαμε) και μετά συζητήθηκαν διάφορα μέχρι τα πλαίσια. Ο κόσμος έπασε και μείναμε 70. Οι βρωμογαμημένοι δαπιτες φύγανε. Τα κνιτάκια λε΄γανε στοπ, δεν έχουμε κόσμο και οι χωροΑτακτοι-εαακιτες(που πήγαιναν για εβδομαδιαία) κρατούσαμε τον κόσμο μέσα. Τελικά, μείναμε 30 άτομα και δεν πήραμε απόφαση. Γενικά είχαμε.

Καληνύχτα κίνημα. Καλώς τα μαθηματάκια,τις εξεταστικούλες, την ομαλότητα και φυσικά τις εκλογές ρε ΚΝΙΤΕΣ, πουλημένα κοπρόσκυλα. 

 

από food 18/04/2007 11:11 πμ.


ΔΑΠ 79
ΠΚΣ 17(Οχι κατάληψη)
ΕΑΑΚ 16(3ημερη)
ΠΑΣΠ 4

вф ымвфтшф

από biologos 18/04/2007 12:18 μμ.


αποτελέσματα χθεσινής συνέλευσης:
ΔΑΠ: 116
ΠΚΣ-ΔΙΚΤΥΟ(κατάληψη τη μέρα της πορείας-μην είμαστε και φετιχιστές με τις εβδομαδιαίες καταλήψεις): 84
ΕΑΑΚ(εβδομαδιαία κατάληψη): 40
:(     ακούμε άσιμο για να το ξεπερασουμε........venceremos eventually
 
 

από κανείς; 18/04/2007 1:18 μμ.


Ξέρει κανείς να δώσει πληροφορίες για Μαθηματικό, Χημικό, Ιατρική Αθήνας;; 

από Athinas 18/04/2007 1:27 μμ.


pire tin synelefsi i dap. Gia iatriki ap' oti akousa den prepei na eixe apartia, kai to mathimatiko nomizw oti exei shmera i avrio synelefsi, pantws xthes den eixe sigoura.

από info 18/04/2007 1:30 μμ.


Γενικά δεν υπάρχει καθόλου σχεδόν ενημέρωση από Θεσσαλονίκη και όπου υπάρχει τις περισσότερες φορές είναι χωρίς σκορ-πλαίσια κλπ.

Τι έγινε δεν μπήκαν συνελεύσεις Δευτέρα-Τρίτη ή είναι όλες Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη; 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License