νέα από την δίκη εδώ

από 1431am 28/03/2007 4:54 μμ.


 ...με ανθρωπο που ηταν στο ακροατηριο. Κατεθεσε και ο τριτος μπατσος (που μαλλον ηταν και επικεφαλης διμοιριας) και ειπε μαλακιες. Οτι υπηρχε οργανωμενο σχεδιο απο 300 ατομα να καταλαβουν τη Βουλη και να κατσουν στα εδρανα των βουλευτων για συντονιστικο!!! Απο αυτους -λεει- πιασαμε τους 49! Και δικαζονται μονο με πλημεληματα!!! Κατα βαση τα πραγματα παν καλα γιατι οι μπατσοι εχουν πεσει σε τρομερες αντιφασεις.

Για σημερα διακοπηκε και συνεχεια αυριο με τους υπολοιπους μπατσους. Γενικα το αισιοδοξο σεναριο λεει οτι θα τελειωσει την μεγαλη τριτη, αλλιως μετα το πασχα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License