Ένα μεγαλό μπράβο στους κνιτες του Χημικού Αθήνας για την σημερινή τους συμπεριφορά!!!Πρωί πρωί καμιά 30αριά μαντράχαλοι πήγαν και τραμπούκισαν τα παιδιά των ΕΑΑΚ (4 κοπέλες που καθόντουσαν) για ένα χαζοθέμα με αφίσες.Συγχαρητήρια στην "πρωτοστατούσα-επαναστάτρια" κνιτισα που αρπαξε την ΕΑΑΚιτισα απο τον λαιμό έχοντας όλη την ΚΝΕ της ΦΜΣ απο πίσω να την υποστηρίζει και να τραμπουκίζει λεκτικά του στυλ"Θα σας καψουμε το στεκι,θα σας βρουνε στον Ευαγγελισμο οι γκόμενοι σας,θα σας θαψουμε ζωντανές κλπ κλπ".Θα'πρεπε να'σαι πολυ περήφανη για τον εαυτό σου..Πρόσεχε μονάχα μην πνιγείς από τις τιράντες σου καμιά μέρα ψευτοαλάνι..
  Μπράβο σας ρε μάγκες,για άλλη μια φορά...Τώρα σειρά τι έχει?Οι καθαρίστριες ή μήπως τίποτα πεινασμένα αδέσποτα??

από από χημικό 28/03/2007 5:18 πμ.


 

Την προηγούμενη εβδομάδα οι κνίτες εκτός του ότι είχαν ζωγραφίσει ολόκληρο τον τοίχο έξω από το κυλικείο με ηλίθια σκίτσάκια που διαφήμιζαν την ΠΚΣ (με πιο δικαίωμα;), είχαν κολλήσει δίπλα και μια άθλια καταγγελία προς αναρχικούς και αυτόνομους. Γενικά στο χημικό πιστεύουν ότι έχουν δύναμη και κάνουν ότι γουστάρουν και ξεχνούν ότι εκτός από εαακίτες υπάρχουν και ανεξάρτητοι που έχουν αηδιάσει με αυτά που κάνουνε.  

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License