απόφαση για αντικατασταλτική-πορεία αλληλεγγύης την παρασκευή

αντικατασταλτική-πορεία αλληλεγγύης την παρασκευή με συγκέντρωση στο πολυτεχνείο στη πατησίων στις 16.00

  η συγκεκριμένη πρόταση έχει μπει στις αποφάασεις του φυσικού, του εμμε, του σεμφε και της πληροφορικής. έχει κανείς ιδέα σε ποιές άλλες συνελεύσεις έχει αποφασιστεί η συγκεκριμένη πρότταση;

από γεωλόγος 27/03/2007 9:26 μμ.


Με ψήφισμα που πέρασε στο Γεωλογικό Αθήνας αποφασίστηκε η συμμετοχή στην πορεία αλληλεγγύης την Παρασκευή 30/3 με προσυγκέντρωση στις 16:00 στο Πολυτεχνείο.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.  

από Μεταπτυχιακός 27/03/2007 11:10 μμ.


  Συμμετοχή και από την Κατάληψη Μεταπτυχιακών, υπ. Διδακτόρων Ε.Μ.Μ.Ε. Αθήνας στη βάση των αποφάσεων της Συνέλευσης και Κατάληψης ενάντια στην καταστολή , την ποινικοποίηση των Αγώνων, τον τερματισμό της ομηρίας και την αθώωση των συλληφθέντων και διωκόμενων στις διαδηλώσεις και την απαίτηση για την άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση των Β. Στεργίου και  Τίμο Μπέχρεντ.

Επίσης , στην κατακτημένη για εμάς συμφωνία με τις δράσεις των Προπτυχιακών  , που αποφασίζουν στις Γ. Συνελεύσεις τους και τις αποφάσεις - δράσεις που συνδιαμορφώνουμε στην Κοινή Ανοιχτή Συνέλευση Κατάληψης της Σχολής.

Τέρμα στην Ομηρία των Διωκόμενων Αγωνιστών,

Λευτεριά στους δυο Κρατούμενους.

 

 

από . 28/03/2007 2:04 πμ.


  και στο ΠΑΝΤΕΙΟ περασε με ψηφισμα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License