"Κουκουλες" και Μπουκετα

Οι βανκσυδες και τα μπουκετα τους

Αηδία!και μόνο αυτό.στην θέα των τριών απολίτικων-"σημειολόγων" που προσφέρονται να προσφέρουν στις δυνάμεις καταστολής λουλούδια ή και οτιδήποτε άλλο. Νιώθω πως η αντίδραση μου θα ήταν εξίσου όμοια εάν επρόκειτο και για οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο. Δεν έχει σημασία το τι , έχει το πως και γιατι. Το πως το είδαμε όλοι, το γιατί ας μου το εξηγήσουν όλοι αυτοί που μαζί με τους τηλερουφιάνους έσπευσαν να δουν συμβολισμούς, πράξεις αντιστικτικές και ταυτόχρονα εκτονωτικές (?). Ο τίτλος της φωτογραφίας (βλ."Η φαντασία στην εξούσία") είναι όρος όχι μόνο άστοχος αλλά και πολιτικά προκαταλαμβανόμενος. Τετοιες ενέργειες ντροπιάζουν όχι μόνο το κίνημα αλλά και όλον εκέινο τον κόσμο που πιστεύει σε κάτι, που δρα και αγωνίζεται, που δείχνει την αλληλεγύη του σε ανθρώπους που ακόμα και εκέινη τη στιγμή της απόλυτης μαλακίας, βρίσκονται στα χέρια του κράτους, των αρωγών του αλλά και των μηχανισμών του. Δεν βλέπω κανένα συμβολισμό. Καμία δικαιολογία. Ενόψει μιας ακόμα "χάρτινης εθνικής ανύψωσης", ένα θέατρο του παραλόγου που θα στηθεί στους δρόμους των πόλεων, κάποιοι προσπαθούν να μιμηθούν σκίτσα και graffiti που βλέπουν σε εφημερίδες και περιοδικά. Μόνο που αυτοί που κάνουν τέτοια σκίτσα , απλά κάνουν μόνο σκίτσα. Δεν σκέφτηκαν ποτέ να τα εφαρμόσουν, μόνο και μόνο γιατί πίσω από μια ιδέα ή μια μορφη τέχνης δεν νοείται πάντα πως υποστηρίζεται και έμπρακτα. Στον Βanksy λοιπόν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ, στους 3 αυτούς ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΧΙ.Οι δυνάμεις καταστολής είναι ,ήταν, και θα είναι στυγνοί αφαιρετές ζωών με την κάθε ευκαιρία. Καμία ανοχή, καμία συμπραξη με τους κρανοφόρους. Δεν εχετε λοιπόν κανένα δικάιωμα να στηρίζεστε πάνω σε βάρβαρα πεπραγμένα για να κάνετε το κομμάτι σας, ανεγκέφαλοι "εξωκοινοβουλετικοί ρεφόρμες". Ούτε για να γίνετε πρωτοσέλιδο την επόμενη μέρα , όυτε καν για να ταϊσετε τα φερέφωνα τπου κράτους σε τηλεπαράθυρα και γραφεία.Αηδία!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License