Συγκέντρωση Πληροφοριών γύρω από τις Μορφές Καταστολής

Στο πλαίσιο ομάδας εργασίας πρωτοβουλία φοιτητών από τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει ιστορικό-παρουσίαση γύρω από τις μορφές καταστολής στο φ.κ. και δράσεις αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο ομάδας εργασίας, πρωτοβουλία φοιτητών από τη Θεσσαλονίκη (και από το μόρφωμα της ανοιχτής συνέλευσης), ετοιμάζει ιστορικό-παρουσίαση γύρω από τις μορφές καταστολής στο φ.κ. και δράσεις αλληλεγγύης. 

Ζητούμε την βοήθειά σας αναζητώντας κυρίως:

Συλλήψεις: ημερομηνίες περιοχές ιστορικό

Μιντιακά φάουλ

Νομοθετική καταστολή,

Κάθε ιδέα για μορφές καταστολής από το Μάιο ως τώρα.

_____________________________ 

Συγκεντρώνουμε παράλληλα τις δράσεις αλληλεγγύης στους συλληφθέντες, που πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν αναζητώντας: α. άλλους τρόπους δράσης (εκτός πάρτυ), β. έναν διαφανή τρόπο για να γνωρίζουμε τι μαζεύτηκε και τι θα μαζευτεί, για ποιούς (αναρωτιόμαστε για το τι θα γίνει με την ενίσχυση της κνε, θα κατευθυνθεί μόνο για πκσιτες ή για όλους;), γ. έναν διαφανή τρόπο συγκέντρωσης και διάθεσης των οικονομικών συμμετοχών προς τους συλληφθέντες και πληγέντες.

(Θα αναλάβει άραγε το φ.κ. τις ευθύνες του με έναν πολιτικά ξεκάθαρο τρόπο;)

Ενημέρωση: Ο Βασίλης Στεργίου δεν προβλέπεται, από τους μηχανισμούς νομοθετικής καταστολής, να βγει πριν περάσει κανένα εξάμηνο, σύμφωνα με αισιόδοξες εκτιμήσεις. Οι αιτήσεις αποφυλάκισης ξεκινάνε μετά από ένα μήνα προφυλάκισης και επαναλαμβάνονται περιοδικά μέχρι να βγει. Εμπλεκόμενος νομικός εκπρόσωπος εκτιμά ότι η έκβαση για τους υπολοίπους θα είναι θετική, την αλληλεγγύη μας θα χρειαστούν, αρχικά, οι επιβαρυμένοι με κακουργηματικές ψευδό-κατηγορίες, σίγουρα όμως ο Στεργίου.

Για συλλογή στοιχείων και στο anti_katalipsi@yahoo.gr

Η ομάδα εργασίας θα λειτουργήσει σε βάθος χρόνου, τα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης, όμως, θα εκτεθούν σε εκδήλωση την επόμενη Πέμπτη στο αμφιθέατρο της ΝΟΠΕ σε ανοιχτή συζήτηση, μετά από ενημέρωση από δικηγόρους. Υπολογίζουμε στην οικονομική ενίσχυση για τους συλληφθέντες του φ.κ. μέσα από το κουτί που θα υπάρχει σε εμφανές σημείο.

Η ανοιχτή συνέλευση γίνεται σε λίγο στο πολυτεχνείο (κάπου… αναζητήστε.)

Με Εκτίμηση στα Γρήγορα Αντανακλαστικά.

 

από χόμοδέμενσ 23/03/2007 5:06 μμ.


Το σωστό μέιλ είναι anti_katalipsi07@yahoo.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License