Πάτρα: Αυθόρμητη νυχτερινή πορεία 8/3/2007

Αυθόρμητη πορεία προς τη Γενική

post image

Μετά την επιστροφή των πούλμαν από την Αθήνα, φοιτητές που επέστρεψαν από το μακελειό στην Αθήνα και αλληλέγγυοι που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίτερα στο Παράρτημα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του πανελλαδικού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Τριών Συμμάχων στις 23:40 με συμμετοχή περίπου 100 ατόμων, πέρασε ανάμεσα από τις κυριλέ καφετέριες στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα ενάντια στην καταστολή και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, όπου και παρέμεινε επί 10 λεπτά.

Η πορεία κατέληξε στο Πάραρτημα, όπου πραγματοποιήθηκε συζήτηση και ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην Αθήνα.

Σήμερα Παρασκευή μετά τις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί νέα πορεία αλληλεγγύης και ενάντια στην κρατική καταστολή.

Εικόνες:

Αρχεία:

από ΠΑΝΑΧΑ NAVAJO ANTIFA 09/03/2007 2:57 μμ.


Με το που γυρίσαμε από Αθήνα, παρόλη την ταλαιπωρία και τα χημικά που εισπνεύσαν τα πνευμόνια μας, κάναμε αυθόρμητη πορεία διαμαρτυρίας, και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του πανελλαδικού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. Σήμερα έχουμε νέα πορεία στις 5 από το Παράρτημα. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License