Πάτρα: Οι καταλήψεις βγήκαν στους δρόμους

Αποκλεισμός της οδού Κορίνθου, συναυλία, προβολές βίντεο

post image

Με αποφάσεις 7 φοιτητικών συλλόγων του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6 Μάρτη και για διάστημα 8 ωρών αποκλεισμός της οδού Κορίνθου (ο κεντρικός δρόμος της Πάτρας) μπροστά στο Παράρτημα και συναυλία με τους Αέρα Πατέρα, Τοξικά Απόβλητα, Μηδέν, Σπείρα, Weather Support (αφίσα).

Εικόνες:

από DoT 07/03/2007 3:47 πμ.


post image
Αρκετός κόσμος, περίπου 250, ίσως και παραπάνω.

Εικόνες:

από Aramil 07/03/2007 12:37 μμ.


Mπράβο ρε παιδιά!Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν κατάφερα να έρθω!Δυστυχώς ήμουν Αθήνα...Aλλά δεν πειράζει,θα τα πούμε στην πορεία!

Kυκλοφοριακό κομφούζιο από αντιεξουσιαστές
Ημ/νία έκδοσης: 07 Μαρτίου 2007 Σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας, που προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Πάτρας, προχώρησαν χθες το απόγευμα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Με κεντρικό σύνθημα «Οι καταλήψεις στους δρόμους», οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στις 6 το απόγευμα έξω από το Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οδό Κορίνθου, η οποία και έκλεισε από τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία.

Η Αστυνομία προσπάθησε να διοχετεύσει την κίνηση στην οδό Κολοκοτρώνη, ενώ η Κορίνθου είχε αποκλειστεί από το ύψος της Γούναρη. Άνδρες της Τροχαίας υπήρχαν και στην οδό Παπαφλέσσα, που ενημέρωναν σχετικά τους οδηγούς που ήθελαν να διέλθουν από το κέντρο, ενώ από τη συμβολή της Κορίνθου με την Ερμού, μέχρι την Αγίου Ανδρέου, η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν με ρυθμούς χελώνας.

Οι αντιεξουσιαστές θέλησαν να διαμαρτυρηθούν με τον τρόπο αυτό για τις αλλαγές που προωθούνται στην Παιδεία, αναφορικά με το άρθρο 16, αλλά και τη συζήτηση γύρω από το άσυλο στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ν.ΓΙΑΠ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License