Κατάληψη στο 20ο Λύκειο Θεσσαλονίκης

Κατάληψη στο 20ο Λύκειο Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Σήμερα το μεσημέρι το 20ο Λύκειο Θεσσαλονίκης ξεκίνησε κατάληψη. Η κατάληψη αποφασίστηκε κατόπιν ψηφοφορίας με αποτέλεσμα: 171 ψήφοι υπέρ σε σύνολο 258 μαθητών.

Η κατάληψη γίνεται με τέσσερα προτάγματα:

  • ΟΧΙ στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – ΟΧΙ στα Ιδιωτικά ΑΕΙ
  • ΟΧΙ στο νέο νόμο-πλαίσιο για τη λειτουργία των ΑΕΙ
  • Να ανακληθεί η υπουργική απόφαση που έφτασε πρόσφατα στα σχολεία, σύμφωνα με την οποία οι πόρτες της αυλής πρέπει υποχρεωτικά να είναι κλειδωμένες κατά τη λειτουργία του σχολείου.
  • Να μην αποβάλλονται μαθητές επειδή διαβάζουν διαφορετικά πράγματα στην ώρα του μαθήματος και ενώ δεν ενοχλούν κανένα συμμαθητή που θέλει να παρακολουθήσει το μάθημα.

Καλούμε όλα τα σχολεία στον αγώνα

ανταπόκριση από το 20ο Λύκειο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License