Είναι και μερικοί μπάτσοι που θέλουν.....πολύ ξύλο

μπάτσος σε ρόλο γραφιά

Άλλες εποχές τώρα με τη Δεξιά, ο αυταρχισμός σε όλο του το μεγαλείο, και καλά, αυταρχισμός και υπερβάλλων ζήλος σε κάποια πορεία υπό τα αέρια των δακρυγόνων αλλά και αυταρχισμό σε δουλειά γραφείου πάει πολύ!!!

Μιλάω για τους απανταχού μπάτσους και τροχαίους σε δουλειά γραφείου που ενώ είναι εκεί για να σε εξυπηρετήσουν σαν δημόσιοι υπάλληλοι που είναι η συμπεριφορά τους είναι άκρως εριστική.

Σε λίγο θα τους φωνάζουμε για τροχαίο ατύχημα στο δρόμο και θα μας πλακώνουν και στο ξύλο επειδή τους ξυπνήσαμε, είναι ιδέα μου ή μήπως έχουν αποθρασυνθεί εντελώς;

Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο φαλακρό σκουλήκι (ένας είναι ο φαλακρός εκεί) που δουλεύει στην Τροχαία Αιγάλεω επί της Λεωφόρου Αθηνών ο οποίος την έχει δεί πολύ εξουσία ακόμα και για την δουλειά του γραφιά που κάνει, άλλη δύναμη δεν έχω απέναντί του από το να τον φαντασιώνομαι να καίγεται και να ουρλιάζει απο πόνο.
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

από AA 24/01/2007 12:56 μμ.


  GIA THN ESVTERIKH FALAKRA.

 

ME EKANES KAI GELASA .KALH ATAKA

από Κωστής 24/01/2007 1:36 μμ.


  Αδερφέ όλοι όσοι εμπλεκόμαστε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες έχουμε νιώσει το ίδιο με εσένα σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό! Είναι πράγματι εξωργιστικό! Νιώθεις λες και είσαι φαντάρος και κάνεις τουμπεκί. Απο τα λόγια σου απορέει μεγάλο μίσος και έτσι πρεπει να νιώθεις. Απλά δεν ξέρω πως πρέπει να το διαχειρίζομαι όταν το βιώνω. Απο τη μία λέω να το αναλάβω προσωπικά και να τον πλήξω ''βρώμικα'' και απο την άλλη να κάνω τουμπεκί και να το προσπεράσω. Ίσως τελικά όσο μεγαλώνω και μαζί μεγαλόνουν και οι ευθύνες, βλέπω οτι το καλύτερο είναι να τους κράξεις κανονικά επιτόπου φόρα παρτίδα. Δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα παρα μόνο να μην σε εξυπηρετήσουν. Ο εκφόβοβισμός προς τους προϊσταμένους τους είναι ίσως η ''καλύτερη λύση'' μέσω μιας στημένης φασαρίας που στοχεύει αποκλειστικά εκεί με τον ψευδορόλο του αγανακτησμένου πολίτη.

από anarchick 24/01/2007 4:27 μμ.


post image
: )

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License