Δύο ακόμη νεκροί εργάτες.Τουλάχιστον 116 οι καταγραμμένοι μέσα στο 2006.

νεκροί ο 43χρονος Βαγγέλης Φοινίκης,χειριστής και ο 38χρονος Λάμπης Μουστόγιαννης,εργάτης

post image

Το σάββατο το μεσημέρι στο εργοτάξιο του μετρό στο Αιγάλεω ένας γερανός της εταιρίας ερμής ανατράπηκε και σύνθλιψε το σώμα του χειριστή Βαγγέλη Φοινίκη(φωτογραφία). Χτές πρωί,στη Βλαχέρνα Αρκαδίας κατά τη διάρκεια εργασιών τοποθέτησης κολόνας μέσης τάσης,ο Λάμπης Μουστογιάννης,πατέρας τριών παιδιών χτυπήθηκε από τάση 20.000 βόλτ και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία,116 είναι ο αριθμός των νεκρών εργατών φέτος.

Εικόνες:

...

από ... 05/12/2006 9:09 μμ.


Μία είναι η λύση για τα εργατικά ατυχήματα.Πίεση για τσουχτερά πρόστιμα στους υπεύθυνους ώστε η ολιγορία τους να καταστεί οικονομικά ασύμφορη.Μόνο αν τους τσούξει στην τσέπη θα νοιαστούν αφού την ανθρώπινη ζωή χεσμένη την έχουν. Και όταν λέμε υπεύθυνους δεν εννοούμε τον καημένο άνεργο που πήραν ως μηχανικό ασφάλειας για να συμορφωθούν με το νόμο αλλά τον επιχειρηματία που κερδίζει χρήματα από την εκτέλεση του έργου

από αναρχικός που βρίζει 05/12/2006 9:39 μμ.


ρε γαμώτο

από @nomikos 06/12/2006 10:15 πμ.


Den kaneis tipota. Kati xeroume kai meis edw pera gia tis portes kai ta para8yra pou einai panta anoixta gia ta kapitalistika skylia. Mono me ka8imerino agwna kai sygkrousi pantou 8a doume tin ygeia mas.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License