Κατάληψη πολυτεχνικής σχολής ξάνθης

Κατάληψη στην Ξάνθη!!!

Κατάληψη αποφασίστηκε στη σημερινή γενική συνέλευση της πολυτεχνικής σχολής στην ξάνθη, μεχρι τη Δευτέρα και νέα συνέλευση τη Δευτέρα υπό καθεστώς κατάληψης. πασπ 251 ενωτικό πλαίσιο( ΕΠΑΑ λ-κ, Αυτόνομη Πρωτοβουλία Φοιτητών, ΠΚΣ) 257 δαπ 151 ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ, ΕΜΠΡΟς ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΣΟΡΒΟΝΗ!!!!!

από θα μείνουμε εκεί;; 22/11/2006 10:46 μμ.


Πρέπει να θέσουμε υψηλότερους στόχους, ώς κίνημα! Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τη συνθηματολογία και να εμβαθύνουμε κ συγκεκριμενοποιήσουμε τα αιτήματα μας!! Όταν έρθει ο Βερέμης και μας πει, ρε παιδιά εγώ καταθέτω το Νομοσχέδιο, εμείς τι θα του πούμε; Ούτε ΤΕΙ ούτε ΑΕΙ;.. ή θα του πούμε ορίστε κύριε.. να το Νομοσχέδιο που προτίνει η Φοιτητική Κοινότητα.. Καθώς περνάει ο χρόνος, η ΦΚ δέχεται ύπουλα χτυπήματα.. φοιτητικά εισητήρια, στεγαστικό επίδωμα, δωρεάν εκτύπωση στο ΕΜΠ από ότι μαθαίνω... Αυτά συμβαίνουν γιατί εμείς δεν έχουμε επιδιώξει την νομική κατοχύρωση των Αιτημάτων μας. Π.Χ. Δωρεάν Συγγράμματα δεν παίρνουν όλες οι σχολές.. αρχίζουμε λοιπόν το άρθρο Ψ ξέρω γώ.. Το Πανεπιστήμιο, οφείλει να παρέχει στους εγγρεγραμμένους Φοιτητές της δωρεάν συγγράμματα, στην αρχή κάθε ακαδημαικού έτους.. μπλα μπλα.. Υπάρχουν θέματα για τα οποία μπορούμε βα βρούμε μια κοινά αποδεκτή λύση.. Ας αρχίσουμε από αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν - που επί της ουσίας αρκούνται σε συνθηματικά τσιτάτα.. Αλλιώς προβλέπω το Βερέμη ή τον κάθε Βερέμη, να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς

από ... 24/11/2006 12:30 πμ.


Έχεις δίκιο στο ότι το κίνημα έχει μείνει στάσιμο σ' αυτή τη φάση.Όμως είναι μεγάλο λάθος να μπεί στη διαδικασία να καταθέσει δικές του προτάσεις για την λύση σ' αυτό το αδιέξοδο των πανεπιστημίων. Δεν πρέπει δηλαδή να μπούμε στη διαδικασία να διαχειριστούμε αυτή την προβληματική κατάσταση. Αυτό που θα έπρεπε να κάνει το κίνημα είναι να θέσει τα δικά του αιτήματα, όπως π.χ. δωρεάν στέγαση για όλους, μισθό για κάθε φοιτητή, κτλ. για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών. Δεν είναι δουλειά μας να προτείνουμε λύσεις σε τέτοια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί επίτηδες από το κράτος.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License