ειπε ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ ειναι της ΠΑΣΠ αλλα τον χτυπησαν πασπιτες και μιλησε για κρατικη βια. επεισης λεει χτυπησαν και ενα παιδι που πηγε να τον βοηθησει και ηταν μαζι στο νοσοκομειο. πασοκοι, αυτο ηταν, θα σας τσακισουμε...... εμπρος συντροφοι

από ΟΡΑ ΜΗΔΕΝ 19/11/2006 10:15 μμ.


οι απειλες ειναι παγιδα.Ενυμερωνουν τους μπατσους και συσπειρώνουν τους απειλουμενους. Οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει χωρις κανενα δημοσιοποιημενο σχολιο.Αν και διαφωνω λιγο με τις βεντετες ειναι γεγονος οτι η νεολαια ΜΠΑΤΣΟΚ ηταν η εφεδρικη δυναμη της ΕΛΑΣ. Μην ξεχνατε,η εκδικηση ειναι ενα πιατο που κρυο ειναι πιο νοστιμο.

από Προς πράσινο μήλο 19/11/2006 10:52 μμ.


Βρε αστείοι και φυσικά όχι αστοί, εάν μαζευτεί όλος ο αναρχικός «χώρος» ... για να «συζητήσει» μαζί σας .... θα αναγκαστείτε να μεταναστεύσετε όλοι μαζικά για την πατρίδα σας τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ! Και εδώ που τα λέμε με άθλια ελληνικά και ακόμη αθλιότερα μισό αγγλικά, ανύπαρκτα προσόντα και γνώσης, άντε να βρείτε εκεί δουλεία..... Βλέπεις όταν δεν υπάρχουν τα Clientelist networks – έτσι για να συνηθίζεις την γλώσσα, δουλεία δεν βρίσκετε..... ! .. άσε δε που πιθανότατα δεν θα σας δώσουν και βίζα οι φίλοι σας της Πρεσβείας, αυτό που το πας!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License