Πολυτεχνείο 2006 Τα ΜΑΤ προκάλεσαν τα επεισόδια και ματοκύλισαν την πορεία...

Τα ΜΑΤ προκάλεσαν τα επεισόδια και ματοκύλισαν την πορεία του Πολυτεχνείου. Στο τέλος μάλιστα, το αστυνομικό κράτος της δεξιάς έδρασε παρέα με τους πρασινοφρουρούς λακέδες του και όλοι μαζί, συνεργάστηκαν άψογα στις επιχειρήσεις εξολόθρευσης αναρχικών και αριστεριστών. Εκτός των άλλων σήμερα 17 Νοεμβρίου 2006 είχαμε και πολύωρη παραβίαση του ασύλου-η οποία όμως πέρασε στα ψιλά- από ένστολους που είχαν στρατοπεδεύσει στα προπύλαια.

post image

Ο συνολικός αριθμός των προσαχθέντων ανέρχεται στους 125.

Από αυτούς οι 48 προσήχθησαν πριν ξεκινήσει η πορεία του πολυτεχνείου στους γύρω δρόμους περιμετρικά και οι υπόλοιποι από τη Ρηγίλλης και το Χίλτον.

Μέχρι τώρα που γράφεται το κείμενο, δύο θεωρούνται συλληφθέντες και έχουν απαγγελθεί κατηγορίες (νεότερη δημοσίευση αναφέρει 9) ενώ υπάρχουν-επίσημα- δύο τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Χτυπήθηκε με καδρόνι και στη συνέχεια με δακρυγόνο (κρότου λάμψης)

Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες. (το αποδεικνύουν καθημερινά το απέδειξαν περίτρανα και σήμερα)

Η αγριότητα με την οποία οι μπάτσοι χτύπησαν την πορεία ήταν απίστευτη. Στοχεύοντας κυρίως στο μπλοκ της Α/Κ και οτιδήποτε μαυροκόκκινου καθώς και φοιτητικών σχημάτων και πολιτικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ξεκίνησαν τις στενές εγκλωβίσθηκές κινήσεις πριν καν ξεκινήσει η πορεία.

Ήδη και από πριν μπάτσοι ΜΑΤ ΟΠΚΕ και ασφαλίτες ντυμένοι με μπλε στολές χωρίς διακριτικά, σταματούσαν κόσμο που κατευθυνόταν προς τις προσυγκεντρώσεις έκαναν έλεγχους σε τσάντες και προσήγαγαν …υπόπτους.

Έλεγχοι-προσαγωγές

Στη Κοραή προς την Πανεπιστημίου σταματούσαν από τις 2.30 το μεσημέρι όποιων περνούσε και δεν τους άρεσε το ντύσιμο το κούρεμα κλπ κλπ.

Μάλιστα δημιουργήθηκε παρά πολύ γρήγορα ένα μέτωπο από φοιτητές οι οποίοι μετά από έντονες αποδοκιμασίες έδιωξαν όλων των ειδών τους μπάτσους από την Κοραή προς την πανεπιστημίου.

«Οι ράμπο της ασφάλειας με τα μπλέ, είχαν πάρει στα σοβαρά το ρόλο τους και… νόμιζαν ότι αυτοί αποφασίζουν.

Σε νεαρή φοιτήτρια την οποία σταμάτησαν και της έκαναν έρευνα στην τσάντα υποχρεώνοντας την να βγάλει όλα τα πράγματα της στο δρόμο ένας από τους ασφαλίτες –ντυμένους στα μπλέ εκτός των άλλων της είπε χαρακτηριστικά «Άμα γουστάρω εγώ, δε θα πας στην πορεία…»

Οι εντολές τους ήταν να κάνουν έλεγχους σε όποιον δεν τους αρέσει η εμφάνιση και να τους βαφτίζουν υπόπτους.

Σταμάτησαν και έκαναν έλεγχο ακόμη και σε μουσικό, που μετέφερε ένα τύμπανο…

Χρειάστηκε να παρέμβει δυναμικά ο Γ. Φελέκης και να τραβήξει τα πράγματα από τα χέρια του μπάτσου. Βρέθηκε κυκλωμένος από τους μπλέ και άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν ειδικά ο νεαρός (έφεδρος) με το μπλε κουστομακι που εμφανίζεται στους περισσότερους έλεγχους στο σημείο.

Μετά από τις αλλεπάλληλες έρευνες σε δεκάδες ανθρώπους συγκεντρώθηκε κόσμος και άρχισε να διαμαρτύρεται και με το σύνθημα έξω οι μπάτσοι από την πορεία να αντηχεί στην άδεια Πανεπιστημίου απομάκρυναν τους ένστολους (μπλε –χακί-οπκε) σε απόσταση αρκετών μέτρων.

Παραβίαση του ασύλου…. που πέρασε στα ψιλά (!)

Την ίδια ώρα μπάτσοι παραβίαζαν το άσυλο και για δυο ώρες. Σαν να βρισκόντουσαν σπίτι τους στέκονταν στην πάνω αριστερή πλευρά της εισόδου του πανεπιστημίου στα μάρμαρα με τη σκαλίτσα, στην οδό Ρήγα Φεραίου απέναντι από τη βιβλιοθήκη.

Έγιναν τουλάχιστον 48 προσαγωγές από το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ανάλογους έλεγχους και εγκλωβισμούς ανθρώπων έκαναν σε όλη την Αθήνα.

Πολιόρκησαν την αρχειοθήκη, και προσήχθησαν όσοι περνούσαν από το σημείο, μάντρωσαν νεολαίους στην Ασκληπιού, συνέλαβαν ακόμη και κνιτες στα Χαυτεία (θα έκανε παρέμβαση το κκε για τα μέλη του) συνέλαβαν δύο φοιτητές της ιατρικής έξω από την οργάνωση τους γιατί βρέθηκαν στις τσάντες τους δυο σφυριά και πρόκες για να φτιάξουν τα πάνω που κουβαλουσαν.

Στη Ρηγίλλης.

Με στενή αστυνομική παρακολούθηση η πορεία κινήθηκε προς τη Βουλή ενώ τα ΜΑΤ έμπαιναν σε κάθε σημείο τόσο στα πλάγια όσοι και στα ανοίγματα που κατά διαστήματα υπήρχαν ανάμεσα στα μποκ. Όταν η πορεία άρχισε να περνά από το ύψος της Ρηγίλλης πνίγηκε στα δακρυγόνα… Μια φωτοβολίδα ήταν αρκετή για να … ορμίσουν τα ΜΑΤ σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στους διαδηλωτές.

Εκτός των ανελέητων ξυλοδαρμών, σε οποιον/α βρέθηκε στα χέρια τους…

Έδειξαν απίστευτη αγριότητα που ένας από τους ψεκαστές έβγαλε όλο το μένος τους και τα κόμπλεξ του σε νεαρή φοιτήτρια την οποία ψέκασε στο κεφάλι εξ επαφής ετσι απλά επειδή την βρήκε μπροστά του… και ξυλοκόπησε έναν άλλο μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο όταν άρχισε να του φωνάζει να σταματήσει να ρίχνει δακρυγόνα

Στο Χίλτον

Με τα μάτια να καίνε από τα δακρυγόνα και την έντονη γουρουνίσια δυσοσμία να πλημμυρίζει τον τόπο η πορεία… συνέχισε προς την βορειοαμερικανική πρεσβεία.

Στο Χίλτον όμως οι ένστολοι δολοφόνοι φαίνεται ότι δεν είχαν ικανοποιηθεί και… χτύπησαν για μια ακόμη φορά την πορεία…

Κύκλωσαν τον κόσμο και επιτέθηκαν μανιασμένα και σαν δαιμονισμένοι… ψεκάζοντας, κυνηγώντας χτυπώντας με γκλοπ κλοτσώντας και σέρνοντας από τα μαλλιά οποιον/α έπιαναν.

Άρπαξαν ανθρώπους και τους χτυπούσαν τέσσερις και πέντε μαζί ενώ στις κλοτσιές συνέδραμαν και άλλοι συνάδελφοι τους τι σύμπτωση και σε αυτές τις βιαιότητες οι πιο θερμόαιμοι ήταν οι «ψεκαστές» Ένας από αυτούς επιτέθηκε με κλοτσιές στο κεφάλι σε έναν ήδη χτυπημένο νερό που ήταν πεσμένος στο δρόμο μπροστά στο πεζοδρόμιο του Χιλτον.

Τα ίδια γινόντουσαν σε όλο το δρόμο. Ομάδες κρανοφόρων να περνούν χειροπέδες σε ξαπλωμένους να τους χτυπούν και να τους σέρνουν προς την είσοδο του ξενοδοχείου.

Κατηγορηματική εντολή … «χτυπάτε τους στα κεφάλια»

Μια ομάδα από περίπου 20 αγόρια και κορίτσια νεαρής ηλικίας μεταφέρθηκαν από τους Ματάδες κυριολεκτικά σέρνοντας στο διάζωμα με το γκαζόν απέναντι από το Χιλτον.

Με εμφανή τα σημάδια από τον προηγούμενο ξυλοδαρμό, τα παιδιά δεχόντουσαν χτυπήματα και τραβήγματα ενώ τους είχαν περάσει χειροπέδες και τους ειχαν καθιστούς στο χώμα.

Έναν άλλο νεαρό με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα τον τράβαγαν και τον γυρνούσαν δεξιά και αριστερά πάνω στο χώμα και του έκαναν σωματικό ελεγχο.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν δεκάδες φωτορεπόρτερ κάμεραμαν και δημοσιογράφοι οι μπάτσοι χτυπούσαν ανηλεώς… τους συλληφθέντες στο κεφάλι, με γκλοπ γονατιές και κλοτσιές.

Τους έδωσε εντολή να χτυπούν τους ακινητοποιημένους στο κεφαλι.

Ένας από τους διμοιρίτες υπεύθυνος για τους ΜΑΤαδες που είχαν στις ασπίδες (διακριτικό) στρογγυλό μπλε τους έδωσε ρητή και κατηγορηματική εντολή … «χτυπάτε τους στα κεφάλια» και οι ένστολοι αλήτες το έκαναν. Με τον ανάλογο ευγενικό τρόπο οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στις κλούβες και στη συνέχεια στην ασφάλεια.

Εμφανίσθηκαν και οι κρανοφόροι της ΠΑΣΠ

Η πορεία τελικά παρά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα της αστυνομίας δεν διαλύθηκε αλλά συνέχισε… Στη πλατεία Μαβίλη και στην οδό Σούτσου αργότερα είδαμε μια αλλιώτικη δημοκρατία.

Οργανωμένοι οι φασίστες της ΠΑΣΠ με κράνη ίδιου πράσινο γαλάζιου χρωματισμού, πράσινα σημαιακια και καδρόνια.

Παρέα τους τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες και όλοι μαζί να … επιβάλουν τη δημοκρατία τους. Πρωταγωνιστές οι λακέδες της ΠΑΣΠ και τα ΜΑΤ που μαζί και σε απόλυτη συνεργασία με τα τσιράκια τους επιδόθηκαν σε επιχειρήσεις εξολόθρευσης αναρχικών και αριστεριστών…

Υ.Γ Για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που ξυλοκοπήθηκαν ανηλεώς

και για όσους/ες συνελήφθησαν.

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ</

Εικόνες:


post image
Έλεγχοι στην Κοραή. (Οι μπλε μπατσοι χωρίς διακριτικά είναι ασφαλίτες ντυμένοι με στολές της ΟΠΚΕ…)

Εικόνες:


post image
Η πολύωρη παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου… που πέρασε στα ψιλά

Εικόνες:

από κ-α 18/11/2006 2:44 πμ.


post image
Στιγμιότυπα...

Εικόνες:

από κ-α 18/11/2006 2:48 πμ.


post image
Στιγμιότυπα...συνεχεια

Εικόνες:


post image
Από τα κουλουράκια… στις καντίνες…

Εικόνες:


post image
Και για να μην ξεχνιόμαστε… ΚΝΑΤ σε ημιανάπαυση.

Εικόνες:

από κ-α 18/11/2006 2:54 πμ.


post image
στιγμιότυπα απο την πορεία στις πρωτες επιθεσεις των μπατσων. σπανε την πορεία...και την πνιγουν στα χημικά

Εικόνες:

από κ-α 18/11/2006 2:58 πμ.


post image
...στιγμιότυπα...

Εικόνες:


ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! Τα θλιβερά επεισόδια της Παρασκευής που μας πέρασε στο κέντρο της Αθήνας αποκάλυψαν σε όλο τους το μεγαλείο το απίστευτο θράσος, τον κυνισμό, την βαρβαρότητα και βέβαια την απάνθρωπη αναλγησία με την οποία η κυβέρνηση της ΝΔ και η συμπολίτευση του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν τεράστια καυτά κοινωνικά και οικονομικής κυρίως φύσης ζητήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία. Πότε επιτέλους το μεγάλο κεφάλαιο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και οι πιστοί του υπηρέτες θα καθήσουν επιτέλους στο σκαμνί;

post image
Εικαστική παρέμβαση στην προτομή του Ζέρβα

Εικόνες:


post image
Και στις δύσκολες καταστάσεις … όχι πανικός… δεν τρίβουμε τα μάτια μας… υπάρχει πάντα κάπου …μαλόχ (ευχαριστούμε)

Εικόνες:

από κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ 18/11/2006 3:17 πμ.


Προς τη ΣΟ Μήπως μπορείτε να φτιάξετε λίγο τα μεγάλα διαστήματα που δημιουργήθηκαν; Επίσης αν είναι δυνατόν βγάλτε το ευχαριστήριο του Πολύδωρα από την δημοσίευση (μας τη λερώνει) και τοποθετήστε την σε άλλο σχόλιο πιο κάτω.

Και η αναμενομενη οπως πάντα ψευδής και προβοκατόρικη ανακοίνωση των μπάτσων για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι ένστολοι σκύλοι του Πολύδωρα καιοι λακέδες της ΠΑΣΠ. Καντε μια προσεκτικη αναγνωση... ειναι... απιστευτο πως παραποιουν παραπλανουν χειραγωγουν... ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Αθήνα, 17-11-2006 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ανακοινώνεται ότι η σημερινή προγραμματισθείσα συγκέντρωση – πορεία για τον εορτασμό της 33ης επετείου του Πολυτεχνείου ξεκίνησε την 15:40 ώρα περίπου. Εκτός από τα άτομα τα αντιεξουσιαστικού χώρου, που συνασπίστηκαν για κοινή συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, οι λοιποί συμμετέχοντες ξεκίνησαν κανονικά από το Πολυτεχνείο, προκειμένου δια μέσου των οδών Πατησίων, Αιόλου, Σταδίου, ανωφέρεια Β. Γεωργίου και Β. Σοφίας να κατευθυνθούν στην Πρεσβεία των Η.Π.Α. Σημειώνεται ότι τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, προ της πορείας, με σχετικές αποφάσεις και ανακοινώσεις είχαν εκδηλώσει τις προθέσεις τους ότι θα επιχειρούσαν έκνομες ενέργειες και φθορές. Οι λόγοι αυτοί επέβαλαν ελέγχους προληπτικού χαρακτήρα στα άτομα αυτά, τα οποία εμφανώς είχαν πρόθεση να συμπλακούν με τις αστυνομικές δυνάμεις καθώς κατείχαν αντικείμενα, όπως κουκούλες, σπρέι, μάσκες και άλλα είδη απόκρυψης των χαρακτηριστικών τους. Από τους προληπτικούς ελέγχους προσήχθησαν, προ της πορείας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, πενήντα (50) άτομα από διάφορα σημεία, σαράντα εννέα (49) από τα οποία αφέθησαν ελεύθερα μετά την εξακρίβωση της δικαστικής τους ταυτότητας. Επίσης κατά τη διάρκεια των προληπτικών ελέγχων, ανευρέθησαν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη έξι (6) μολότοφ. Με την έναρξη της πορείας και ενώ η πλειοψηφία των συμμετεχόντων πολιτών πορεύονταν ειρηνικά, τα προαναφερόμενα άτομα του αναρχικού – αντιεξουσιαστικού χώρου αποτέλεσαν ξεχωριστό ¨μπλοκ¨ και επεχείρησαν να εισβάλλουν βίαια στο κυρίως σώμα των πορευομένων. Τα άτομα αυτά στη συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ηρώδου Αττικού, επιτέθηκαν με πέτρες, καδρόνια και μηχανισμούς εκτόξευσης φωτοβολίδων στις αστυνομικές δυνάμεις. Η ισχυρή αστυνομική παρουσία ανέστειλε αμέσως την επιθετικότητά τους και συνελήφθη ένας (1) από τους πρωτοστατούντες στη επίθεση. Στη συνέχεια τα ίδια άτομα, έμπροσθεν του ξενοδοχείου Χίλτον, επιχείρησαν εκ νέου πιο δυναμική επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις. Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων κατάφερε να αποτρέψει την επίθεση, ενώ από το σημείο προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής δώδεκα (12) άτομα. Ακολούθως, πενήντα (50) περίπου από τα άτομα αυτά, επεχείρησαν να προβούν σε έκτροπα, προς τον ευρύτερο χώρο του Νοσοκομείου ¨Ευαγγελισμός¨. Οι εκεί υπάρχουσες αστυνομικές δυνάμεις κατόρθωσαν να εγκλωβίσουν είκοσι - δυο (22) άτομα, τα οποία ομοίως προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συνέχισαν να προκαλούν και να εισβάλλουν σε άλλα ¨μπλοκ¨ της πορείας, προκειμένου με εκτεταμένη διασπορά να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Στην προσπάθεια αυτή, μετά την Πρεσβεία των Η.Π.Α. και πλησίον της Πλατείας Μαβίλη, συνεπλάκησαν με ομάδα σπουδαστών και τραυμάτισαν ελαφρώς δυο άτομα. Η πορεία ολοκληρώθηκε την 20.30 ώρα χωρίς να καταγραφεί άλλο σημαντικό επεισόδιο ή φθορές. Τραυματίστηκαν σε επεισόδια, που έλαβαν χώρα μεταξύ αντιμαχομένων ομάδων διαδηλωτών, τρεις (3) ιδιώτες. Τραυματίστηκαν ακόμα τρεις (3) αστυνομικοί από ρίψη εναντίον τους διαφόρων αντικειμένων. Προσήχθησαν συνολικά εκατόν είκοσι πέντε άτομα (125). Ο αριθμός των συλληφθέντων δεν έχει προς το παρόν οριστικοποιηθεί, καθώς συνεχίζεται η έρευνα και η εξέταση των μαρτύρων.

Η ανακοίνωση και τα συγχαρητήρια του επικίνδυνου φασίστα υπουργού δημόσιας τάξης (τους) Β. Πολυδωρα προς τα σκυλιά του… μετά το τέλος της ''επετείου του Πολυτεχνείου'' … (σε εισαγωγικά παρακαλώ!) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 17/11/2006 Ώρα: 21:00 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως μετά το πέρας της εφαρμογής των μέτρων για τον εορτασμό της ''επετείου του Πολυτεχνείου'' απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο αστυνομικό προσωπικό: ''Προς όλους τους επιτελικούς (σχεδιάσαντες) και επιχειρησιακούς (εφαρμόσαντες) αξιωματικούς και απλούς αστυνομικούς : Η επιχείρηση (της ακώλυτης και ειρηνικής διεξαγωγής) της πορείας πέτυχε, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Είδα επαγγελματισμό, μεθοδικότητα, σχέδιο και εφαρμογή του, ψυχραιμία και αυτοματισμό στη δράση που είχαν ως επακόλουθο την επιτυχία. Σε όλα τα σημεία χρειαζόμαστε βελτίωση. Θα την κατακτήσουμε. Για τη Δημοκρατία μας, για την κοινωνία μας! Συγχαίρω, Βύρων Γ. Πολύδωρας''.

post image
Μικρές προσθήκες στην εξαιρετική καταγραφή των Κ.Α. 1. Από ψηλά και παντού...

Εικόνες:

από Θ. 18/11/2006 5:35 πμ.


post image
..μέχρι ζώσιμο στο "απλά αριστερό" ΝΑΡ...

Εικόνες:

από Θ. 18/11/2006 5:39 πμ.


post image
"απλά αριστερό" Ε.Ε.Κ. (τα μπλοκ Ν.Α.Ρ. και Ε.Ε.Κ. , για άλλη μια φορά απόψε, στο χαμό από Χίλτον και πάνω, αποδείχτηκαν Συντροφικά και Αλληλέγγυα και προστάτεψαν αρκετό κόσμο..)

Εικόνες:

από Θ. 18/11/2006 5:40 πμ.


post image
.

Εικόνες:


post image
.

Εικόνες:

2.

από Θ. 18/11/2006 5:42 πμ.


post image
.

Εικόνες:

3.

από Θ. 18/11/2006 5:43 πμ.


post image
.

Εικόνες:

από Θ. 18/11/2006 5:45 πμ.


post image
.

Εικόνες:

από Θ. 18/11/2006 5:46 πμ.


post image
.

Εικόνες:

από Θ. 18/11/2006 5:54 πμ.


"Κάτι" (που δεν ήταν UFO..) ολουθούσε μέχρι πολύ αργά το βράδυ , τις "επουράνιες" περιπολίες. Γύρω στις 8:00 κατέβηκε αρκετά χαμηλά στην πλατεία από τα Εξάρχεια, που δεν της έφταναν τα , πάνω κάτω , δεξιά , αριστερά μπλόκα των ΜΑΤάδων και των ασφαλιτών.. ..δεν ήταν και τόσο χολυγουντιανό όταν έριξε τον προβολέα, ψάχνοντας από τη θέση της πιάτσας των ταξί , στη Σπ. Τρικούπη, τις πολυκατοικίες αριστερά, την Τσαμαδού, προς το Δίκτυο και την πλατεία...

από U. 18/11/2006 5:55 πμ.


post image
.

Εικόνες:

από Tar 18/11/2006 6:44 πμ.


post image
,.

Εικόνες:

από @ 18/11/2006 10:21 πμ.


και για οσους ενοιωσαν την κρατικη καταστολη για ακομα μια φορα στο πετσι τους...μπορει να υπαρξει μια καλη συζητηση εδω... http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=605850 ας βγαλουμε εστω και κατι θετικο απο τα χθεσινα....

από Νίκησε το γουρούνι 18/11/2006 11:34 πμ.


post image
...

Εικόνες:

από ... 18/11/2006 11:40 πμ.


post image
...

Εικόνες:

από ... 18/11/2006 11:43 πμ.


post image
...

Εικόνες:

από Αίσχος 18/11/2006 11:46 πμ.


post image
....

Εικόνες:

από Αίσχος 18/11/2006 11:47 πμ.


post image
....

Εικόνες:

από ... 18/11/2006 11:53 πμ.


post image
....

Εικόνες:

από ... 18/11/2006 11:54 πμ.


post image
....

Εικόνες:

από ! 18/11/2006 12:24 μμ.


τα κράνη τα χορηγησε το κόμμα που τα αγόρασε σε τιμή χονδρικής και είναι όλα τα ίδια??? Giorgos οψόμεθα man...

...

από ... 18/11/2006 12:49 μμ.


Afton edo ton petixa sto ipsos tis voulis ntimenos me pio kathimerina rouxa na kanei noimata sto a/k block tin ora pou itan stamatimeno [img]http://img180.imageshack.us/img180/7101/elegxoikorah0ad6.jpg[/img]

από ..... 18/11/2006 2:50 μμ.


οι παραπάνω φωτό σε zip...

από lonewolf 18/11/2006 10:33 μμ.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Μετά και τα τόσα ελικόπτερα από πάνω μας, δεν πρέπει να έχουμε πλέον κανέναν φόβο για τίποτα: O MEΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠ' ΟΛΑ... ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ Μ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ... ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ... ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ!

από Λευτέρης 19/11/2006 4:22 μμ.


Μπράβο... στα ΜΑΤ.Θέλανε να πάρουν άδεια... έχουν να πάρουν βλέπετε απο τον Φεβρουάριο και είπανε να φοβίσουν το κόσμο. Αυτή ήταν η επίσημη δικαολογία τους. Βρεθήκαμε τόσα άτομα στη ΓΑΔΑ για να πάρουν άδεια. Αν νομίζουν ότι έτσι μας φοβίζουν κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. ήμουν εκεί και τώρα είμαι πιο αποφασισμένος απο ποτέ. Στις 09:00 θα μεταφέρουν τους έξι και την μια κοπέλα στα δικαστήρια το πρωί της Δευτέρας. Θα είναι απο τις πρώτες δίκες που θα γίνουν. Η πλειοψηφία των συλληφθέντων πιάστηκαν ενώ απλά περπατούσαν και φώναζαν όπως και οι όλοι που μπήκαν για προσαγωγή. Όλοι την Δευτέρα το πρωί στην Ευελπίδων να στηρίξουμε τα αδέρφια μας

από eaakiths 19/11/2006 10:59 μμ.


mporeite na anebasete ka8olou panoramikes fotografies apo thn poreia giati den briskw me thn kamia, na doume kai poso kosmo eixe h poreia (kai an ginetai kai tou mplok tou polutexneiou). Euxaristw prokatabolika

από LA 20/11/2006 4:13 πμ.


Επιβεβαιώνω ότι και στην Θεσσαλονίκη, τα κράνη της ΠΑΣΠ είναι όλα τα ίδια, εδώ και δυο χρόνια. Ασιμί μαύρο αν θυμάμαι καλά. Προφανώς είναι μαζική παραγγελία από το κόμμα. Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω.

Συγκλονιστική μαρτυρία από σ. θύμα της κρατικής καταστολής εδώ: (εκπληκτικό κειμενο) http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=607375 Είναι τιμή όλων μας …η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη.

από Σκεπτόμενος κρατικός υπάλληλος 20/11/2006 6:31 μμ.


28-10-2006 Προς όλο το προσωπικό (Αξιωματικούς, στελέχη και υπαλλήλους) του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως. Η 28η Οκτωβρίου 1940 είναι η μεγάλη στιγμή. Έχει ιστορική δύναμη αιώνων. Συνδέεται με τις άλλες μεγάλες στιγμές του τρισχιλιετούς ιστορικού παρελθόντος του Ελληνισμού. Συνιστά την εμπράγματη απόδειξη και επαλήθευση του Ύμνου προς την Ελευθερίαν. Και ορίζει το εφαλτήριο της αυτογνωσίας και αυτοπεποίθησης με το οποίο θα κινηθούν προς το μέλλον οι επόμενες γενιές. Ναι, είναι ωραίο να συνειδητοποιούμε ξανά και ξανά κάθε τέτοια μέρα ότι είμαστε παιδιά και εγγόνια των ηρώων του ’40 και της Εθνικής Αντίστασης, που πρώτοι εκείνοι στον κόσμον όλο καρτέρεσαν τον Φασισμό. Αυτό είναι το νόημα της Επετείου! Χαρείτε το, σας αφορά! Με εορταστικούς χαιρετισμούς, Βύρων Γ. Πολύδωρας Υπουργός Δημοσίας Τάξεως

από iwanna 29/11/2006 4:10 μμ.


ma pws ine dinaton na iparxun tetioi an8rwpoi?skata exi sto kefali tu..exw na pw ena gegonos ths porias..pou sinevi se kodino mu prosopo..batsoi na xtipun m dinami kopela(i opia pragmatika den eixe kanei tpt-mia tixea diladi)afth na kleei apton pono..na tin exun riksei katw..k otan thn afisan paei ena matas kai tis kani: ti ipes?(den ixe dinami n milisi-apo tn pono)k tis xwni mia m tin bota st diafragma..paei enas tipos na tin voi8isi..kai ton piasane..k kiriolektika ton sapisan sto ksilo..ne lipon..sixaritiria stin astinomia...ma den drepode ligo?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License