Στον εισαγγελέα Παπαγγελόπουλο κατέθεσε ο Θ. Ταλαιπωρόπουλος

Συγκλονιστική εξέλιξη..

Μαγνητοφωνημένες συνομιλίες με έμμεσες απειλές γιά τη ζωή του κατέθεσε στον εισαγγελέα Δ. Παπαγγελόπουλο ο εργάτης Θόδωρος Ταλαιπωρόπουλος.Γιά το θέμα αυτό είχε μάλιστα μιλήσει και στον πρωθυπουργό από το καλοκαίρι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή : Το περασμένο καλοκαίρι και με την "κάλυψη" των διακοπών,πλαστικές βάρκες του εργάτη Θόδωρου Ταλαιπωρόπουλο και της εργάτριας Μαριάνας Φουκαραλάτση είχαν δέσει στη Λούτσα.Τότε ήταν σύμφωνα με πληροφορίες που ο Ταλαιπωρόπουλος εκμυστηρεύθηκε στην κυρία Φουκαραλάτση ότι είχε παραδώσει ένα σημείωμα στον πρωθυπουργό του πεθαμένου εργάτη πατέρα του στο οποίο ανέφερε ότι μεγάλα τζάκια της χώρας τον εκβίαζαν.Συγκεκριμένα κατηγορούσε τους Βαρδινογιάννη Κόκκαλη Λάτση Μαμιδάκη Αγγελόπουλο και δεκάδες άλλους μεγιστάνες ότι τον εκβίαζαν από χρόνια με πρόσχημα την 17Α (17η Απόλυση δηλαδή) και με αυτόν τον τρόπο του έτρωγαν υπερωρίες ένσημα επιδόματα άδειες τον πλήρωναν με μισθούς πείνας τον έβαζαν να δουλεύει σε σκαλωσιές,να δουλεύει μέσα σε τοξικά,χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας με συνέπεια να πεθάνει από καρκίνο πέντε μέρες μετά την είσπραξη του πρώτου μηνιάτικου της σύνταξης του της τάξεως των 150.000 δραχμών.Ανέφερε επίσης ότι οι εκβιασμοί συνεχίζονταν και στον ίδιο και σε μέλη της οικογένειας του όπως επίσης ότι είχε χάσει το μισό του σόι σε ατυχήματα στις επιχειρήσεις των εκβιαστών.Η κυρία Φουκαραλάτση αποκάλυψε στον Ταλαιπωρόπουλο ότι τα γνώριζε όλα αυτά και ότι και αυτή και άλλα μέλη της οικογένειας της αλλά και χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι είχαν πέσει θύματα εκβιασμών αυτού του κυκλώματος.Τότε αποφάσησαν να σπάσουν το νόμο της σιωπής και να τα καταγγείλουν όλα αυτά στην επιθεώρηση εργασίας στη ΓΣΕΕ στο υπουργείο εργασίας αλλά τους έγραψαν σταρ**δια τους.Τότε αποφάσησαν να απευθηνθούν στον Κύριο Σημίτη ο οποίος σε αντίθεση με τους παραπάνω δεν τους έγραψε σταρ**δια του έδειξε ευαισθησία και τους έγραψε στον πο**σο του.Φήμες αναφέρουν ότι την ίδια ευαισθησία θα δείξει και ο εισαγγελέας Παπαγγελόπουλος και θα παραμπέμψει την υπόθεση στα καλαμπαλίκια του.

από Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑ 19/01/2003 4:46 μμ.


Τι υπονοείτε κύριε μ` αυτό σας το άρθρο; Ότι δεν είναι όλοι οι πολίτες ίσοι στη δημοκρατία μας; Ότι ο πρωθυπουργός μας κανει διακρίσεις ασχολούμενος προσωπικά μόνο με τα προβλήματα των πιο ευκατάστατων πολίτων; Ότι δε μεριμνά το κράτος για τους φτωχούς και αδύναμους; Αυτά κύριε σηνέβαιναν επί δεξιάς. Εμείς είμαστε σοσιαλιστικό κίνημα και φροντίζουμε πάνω απ`όλα για τον απλό πολίτη. Αν δεν πιστεύετε ελάτε στα γραφία μας να δείτε που έχουμε ακόμη δυο τεράστια πορτρέτα του Ενγκελς και του Βελουχιώτη!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License