Ανοιχτό φασιστομάζεμα:Πέμπτη στην Κυψέλη

Στη Φωκίωνος Νέγρη, στο θεατράκι της, οι δημοτικοί υποψήφιοι της φασιστο «πατριωτικής συμμαχίας» - «χρυσής αυγής» προγραμματίζουν ΑΝΟΙΧΤΗ εκδήλωση ,συγκέντρωση , το βράδυ της Πέμπτης.

Στα παλιά και μόνιμα λημέρια τους , στην Κυψέλη , εκεί που έχουν μαχαιρωθεί , χτυπηθεί ανελέητα, προπηλακιστεί , απειληθεί αναρίθμητοι Μετανάστες , Αριστεροί, Αναρχικοί, Μαθητές , Νέοι.. ... επιστρέφει ανοιχτά, επίσημα και «δημοκρατικά» -«εκλογικά» το φασιστικό παρακράτος. Η φασιστική δημοτική τους κίνηση , που δεν κρύβει τις προθέσεις της , ούτε στην «νόμιμη» αστικοδημοκρατική διαδικασία των εκλογών, προαναγγέλλει ότι: «Στην Κυψέλη, στην Φωκίονος Νέγρη θα βρεθεί την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 μμ, στο Θεατράκι, κλιμάκιο του δημοτικού Συνδυασμού Αθήνα Πόλις Ελληνική..». Τυπικός «σκοπός» τους λένε , είναι «να ενημερώσει τους κατοίκους σχετικά με τις προτάσεις του για τα προβλήματα της περιοχής τους». ΠΩΣ; Είναι αντιληπτό , ότι , πριν , κατά τη διάρκεια και μετά , θα «ενημερωθούν» και πολλοί Μετανάστες και Δημοκράτες Πολίτες , με τη γνωστή χρυσαυγίτικη μέθοδο των Περίανδρου , Πόρκυ και των λοιπών φασιστόφιδων. Ας δούμε , π.χ. τον τρόπο που περηφανεύονται από τα σάϊτ τους για την άλλη «ενημέρωση» , που πραγματοποίησαν ανενόχλητοι , την περασμένη Πέμπτη στη Λαϊκή Συνοικία του Βοτανικού: «..Πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Φλέμιγκ στο Βοτανικό η προγραμματισμένη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού "Αθήνα Πόλις Ελληνική". Οι νέοι Εθνικιστές ,υποστηρικτές της κινήσεως , μοίρασαν χιλιάδες προκηρύξεις στους κατοίκους της περιοχής και έγιναν δεκτοί με χαρά σε μια περιοχή που μαστίζεται από την παρουσία των τριτοκοσμικών, από υποβάθμιση, έλλειψη έργων υποδομής, ανεργία και εγκληματικότητα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι Έλληνες της περιοχής βρήκαν την ευκαιρία να βγουν από τα σπίτια τους, στα οποία συνήθως κλειδώνονται από νωρίς για να αποφύγουν την επαφή με τα κάθε είδους εγκληματικά στοιχεία από την Αφρική και την Ασία» !!! · Καθώς δεν είμαστε εκεί ,να το προλάβουμε, δεν ξέρουμε , άν την Πέμπτη 5/10 οι φασιστοφάλαγγες υποχρέωσαν τους μετανάστες να τριπλοκλειδωθούν στα σπίτια τους ή άν υπήρξαν επιθέσεις εναντίον κάποιων!

από *OMNIA SUNT COMMUNαντιεξουσιαστικη κολλεκτιβα 08/10/2006 4:17 μμ.


Η ΚΗΦΙΣΙΑΣ , Η ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΦΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ Δ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΤΕΒΑΣΜΕ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΕΣ..... *Η ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ * ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΑΓΕΙΑ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ *ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΙΚΟΥΤΙΑ ΣΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ * ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΡΚΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

από ΑΝΤΙφα 08/10/2006 4:22 μμ.


Ούτε εθνοπανηγύρια ούτε και πογκρόμ, βία στη βία των ρατσιστών. - Ούτε ρατσισμός ούτε άλλες μαλακίες, σφαγεία δεν θα αφήσουμε να γίνουν οι πλατείες. - Σκατά στα πανηγύρια τους και τα μετάλλιά τους, κάθε επόμενη φορά θα βρουν εμάς μπροστά τους. - Δύο μέτρα δύο μέτρα κάτω από τη γη, υπάρχει μία θέση για κάθε ρατσιστή. - Δεν παίζουμε παιχνίδια μ? αυτή την ιστορία, φασίστες θα σας λιώσουμε σε κάθε συνοικία. - Φασίστες και αφεντικά στου πηγαδιού τον πάτο, ζήτω το παγκόσμιο προλεταριάτο. - Ή οι φασίστες ή εμείς, δεν γαμιέται και η πατρίς. - Ξένοι εργάτες αδέρφια μας. - Εδώ δεν είναι Γερμανία, φασίστες θα σας πάρουνε όλους με φορεία. - Σήμερα πατριώτης, αύριο εθνικιστής, και τελικά φασίστας μα πάντα ρατσιστής. - Είμαστε Τσιγγάνοι, μωαμεθανοί, Τούρκοι, προβοκάτορες και Γυφτοσκοπιανοί. - Ελάτε με σουγιάδες, ελάτε με μαχαίρια, φασίστες θα σας σπάσουμε τα πόδια και τα χέρια. - Η εθνική ενότητα με αίμα είναι βαμμένη, στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλοι ξένοι. - Αυτή η κοινωνία προωθεί τη ρουφιανιά, το γλείψιμο και την υποταγή. - Δεκαπέντε χρόνια ζεστή φιλοξενία, σφαίρες απελάσεις και μαύρη εργασία. - Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες. - Μπάτσοι, TV, νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί. - Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά.

όλες οι αφίσσες τους έχουν κατέβει. Την Πέμπτη το βράδυ είχαν γεμίσει με καρτολίνες όλες τις διασταυρώσεις, και Παρασκευή βράδυ δεν υπήρχε καμία στη θέση της. Δεν ξέρω για Παγκράτι, γιατί δεν πέρασα, αλλά από Αλεξάνδρας, Κηφισίας, Πατησίων, Μεσογείων, ήταν όλες σκισμένες.

από Βρωμοκομμούνι 08/10/2006 7:17 μμ.


Ένα θέμα είναι ότι πολύ καλά κατεβαίνουν , ρημάζονται & τα συναφή τα υλικά των φασιστών. Το άλλο , το πιο ζόρικο, είναι ότι στο αστικοδημοκρατικό πλαίσιο , όπως λέει και η πρώτη δημοσίευση , το φασιστικό υλικό ανεβαίνει , προωθείται κλπ κανονικά! Δεν ξέρω μάλιστα άν οι χρυσάβγουλοι εφαρμόζουν την τακτική του άλλου νεοναζί Βορίδη , που σε όποιες "εκλογές" κατεβαίνει , την αγγαροδουλειά της αφισοκόλησης (ρατσιστικών σλόγκαν!) την βάζει σε κακοπληρωμένους μετανάστες, αυτούς δηλαδή ακριβώς που φιλοδοξεί να δει απελασμένους , μαχαιρωμένους... Το ΠΛΕΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ είναι ότι οι φασίστες ξετρύπωσαν κανονικά. Διατηρώντας τις ορδές των μαχαιροβγαλτών , εμφανίζονται "νόμιμα και δημοκρατικά" και όχι μόνο σε κλειστούς χώρους (π.χ. Κάραβελ) ή σε παρελάσεις τους (π.χ. τους χειμώνες για ίμια ..) προστατευμένοι από τους ένστολους χρυσαυγίτες δηλ. τα ΜΑΤ. Οργανώνουν συγκεντρώσεις στις γειτονιές της Αθήνας , στις συνοικίες των μεταναστών , σε σημεία που παλιότερα λέγανε και τώρα λένε "θα πάρουμε την κυριαρ΄χία στους δρόμους"! Εκεί λοιπόν που έχουν κάνει τόσες επιθέσεις οι στρατοί τους , έρχεται το ...πολιτικό δημοτικό σκέλος να στήσει τα φασιστικά σύμβολα και τις ναζί λεκτικές και πρακτικές κορώνες στα "υψώματα" , τις προεκλογικές εξέδρες. Οι νεοναζί έχουν διδαχτεί πολύ καλά από τους τρόπους που επιβλήθηκαν οι χιτλερικοί στη γερμανία. Και (μέρος) της ιστορίας επαναλαμβάνεται και εδώ. Όχι ως φάρσα! ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

από an-anar 08/10/2006 8:40 μμ.


mega latos na askolise politika me psefto simopies an kai kata tin apopsi moy to mono poy xriazonte eine tsakisma sta spitia "stekia" toys. xpiazomaste toys sakoys gia ektonosi NA MIN KSEXNIOMASTE

από Εκτελούνται φορτώσεις μεταφορές 09/10/2006 12:20 πμ.


Τώρα οι νεοναζί φωτογραφίζουν και στοχοποιούν στα ίσα. Ενδεικτική πληροφόρηση γι' αυτό στο: http://www.socialforum-media.gr/forum/viewtopic.php?t=3149&sid=78c4594ce13bbce94ddc28ddf67f9f93 ιδίως στο δεύτερο δημοσίευμά του. Και βέβαια ,όπως αναφέρεται με σαφήνεια,οι προγραφές επεκτείνονται σε δεκάδες Συντρόφους-ες και όχι μόνο στους 3-4 , που αναφέρονται ενδεικτικά εκεί!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License