Ο φασίστας Voigt στην Αθήνα!

ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!

post image

Με την παρουσία του προέδρου του NPD Udo Voigt στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση, του φασιστικού συνδυασμού «Αθήνα Πόλις Ελληνική» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο President. Ο φασίστας Udo Voigt χαιρετάει φασιστικά σε κάθε συγκέντρωση του κόμματός του και νιώθει πλέον «ανεβασμένος» μετά τις πρόσφατες εκλογικές επιτυχίες στη βορειοανατολική Γερμανία. Επίσης, ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΝΟΜΙΚΗΣ φιγουράρει στο φασιστικό ψηφοδέλτιο για το Δήμο της Αθήνας. Θα πάρει κανείς πρωτοβουλία για Αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 1η Οκτωβρίου ή θα αφήσουμε τα σκουλήκια ανενόχλητα;

Εικόνες:

από Anarchy 30/09/2006 9:08 μμ.


post image
RANTEBOY STOUS DROMOUS

Εικόνες:

από Αντι-President 01/10/2006 12:35 πμ.


Παλιότερα (εποχή ερχομού Λεπέν και πριν) οι φασιστομαζώξεις γίνονταν στο Κάραβελ, που ο ιδιοκτήτης του είχε προνομιακούς πελάτες και φίλους τους φασίστες. Εδώ και πολλά χρόνια, οι ναζί συγκεντρώσεις που δεν τους παίρνει να τις κάνουν ανοιχτά , γίνονται σταθερά στο President, στις αρχές της Κηφησίας. Εκεί γίνονταν π.χ. οι συγκεντρώσεις , συνέδρια κλπ. του "Μετώπου" του αρχιναζί Βορίδη, συγκεντρώσεις με φασιστοκτήνη του εξωτερικού. Χωρίς να θυμάμαι ακριβώς χρονολογίες και είδη φασιστοσυγκεντρώσεων , τουλάχιστο 2-3 φορές την τελευταία δεκαετία έχουμε πάει σε αντιφασιστικές διαδηλώσεις , μέχρι τις κλούβες των μπάτσων που προστάτευαν τους φίλους τους μέσα στο γνωστό ξενοδοχείο -ορμητήριο.

από ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ 02/10/2006 8:45 μμ.


«Εθνικοσοσιαλιστής, όχι... ναζιστής» «Ο όρος νεοναζί είναι γερμανική επικοινωνιακή προπαγάνδα. Είμαι εθνικιστής γιατί αγαπώ την πατρίδα μου, είμαι σοσιαλιστής γιατί αγαπώ τον λαό μου», είπε ο Γερμανός νεοναζί Ούντο Βογκτ, μιλώντας στο ξενοδοχείο «Πρέσιντεντ», απευθυνόμενος σε περίπου 100 άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής στην πλειονότητά τους. Τον Γερμανό παρουσίασε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Αθήνα - Πόλις Ελληνική» και υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Δ. Ζαφειρόπουλος. Στο δεύτερο υπόγειο του ξενοδοχείου, κεκλεισμένων των θυρών, μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος MPD, που στις πρόσφατες εκλογές στη Γερμανία εξέλεξε 6 βουλευτές. «Είναι τιμή μας να τον έχουμε μαζί μας γιατί τα ίδια προβλήματα υπάρχουν στη Γερμανία και στην Ελλάδα», τον παρουσίασε εγκωμιαστικά ο Δ. Ζαφειρόπουλος, αναφερόμενος σε «ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα και στο μεγάλο πρόβλημα ανέγερσης τζαμιού». «Στηρίζω τον Ζαφειρόπουλο με τον οποίο συνεργάζομαι και την Πατριωτική Συμμαχία για τη δημιουργία κοινού εθνικιστικού μετώπου στην Ευρώπη. Επιθυμούμε τη δημιουργία μιας ισχυρής εθνικιστικής φράξιας σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. Το σημαντικό είναι ότι η Ελλάδα αποτελεί σύμμαχό μας στις αντιδράσεις για την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπης», διευκρίνισε ο Ο. Βογκτ. * «Ας επιτρέψουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ακόμη και όταν διαφωνούν με αυτές», απαντάει, με δελτίο Τύπου, η δημοτική κίνηση «Αθήνα-Πόλις Ελληνική» στον υποψήφιο με τον ΣΥΝ δήμαρχο Αθηναίων Αλέξη Τσίπρα που ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να χαρακτηρίσει ανεπιθύμητο στην Αθήνα τον, καλεσμένο της Πατριωτικής Συμμαχίας, Γερμανό νεοναζί Ούντο Βογκτ. Γ. ΔΑΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 02/10/2006 Copyright © 2006 Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License