6.10.06 δικαζεται στη Θηβα ο Πορκυ

στις 6.10.06 δικάζεται στη Θήβα ο μαχαιροβγάλτης φασίστας Πόρκυ.

...γιατι κι αυτη ειναι μια σοβαρη υπόθεση. Ο μαχαιροβγάλτης φασιστοτοξικος το παιζει τωρα ανηξερος και απολιτικος. Η δίκη του για το μαχαίρωμα 2 αντιφασιστών πέρυσι τον Οκτώβρη στο Μοναστηρακι μεταφέρθηκε στη Θηβα για "λόγους ασφαλείας". Ας φροντίσουμε να μην νοιώσει ούτε το χοντρο σκουλήκι ούτε τα φιλαράκια του ασφαλείς...η Θηβα είναι κοντά!

από ??? 25/09/2006 4:05 μμ.


μπορεί η θήβα να είναι κοντά, αλλά αν υπάρχεικάποια κίνηση δεν θα ταν καλύτερα να έμπαινε ένα πούλμαν και για τους μη έχοντες τουτου? δεν μπόρεί να κανονιστεί κάτι?

από @ 25/09/2006 9:15 μμ.


toso poly exoun xestei kai pigan tin diki stin thiva?

από ααα... 26/09/2006 12:05 πμ.


Επισεις γνωρίζω πως έχει πατέρα μπάτσο και οτι πάνε να τον βγάλουνε τρελό..

από ΤΡΕΛΟ ΧΑΠΑΚΙΑ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ 26/09/2006 2:35 μμ.


ΘΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License