ΠΡΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ - ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ

.

ΠΡΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΜΕΤΑ τα τελευταία γεγονότα και τις περιπέτειες στις οποίες μπήκε ο γνωστός δημοσιογράφος-εκδότης, ελπίζω να αντιληφθήκατε τι περιμένει όποιον πει ΕΣΤΩ και μια (αρ. 1) καλή κουβέντα για τους γνωστούς υπόδικους. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ Πείτε ό,τι θέλετε, δεν μετράει... ΠΡΟΣ ΩΤΟΒΛΕΨΙΕΣ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ της Ασφάλειας. Το μήνυμα ελήφθη. Μεταφέρετε στα αφεντικά σας. OVER.

από με απορια 12/01/2003 8:15 μμ.


προφανως κατι εχω χασει, και επειδη ενας ανθρωπος δεν μπορει [και ισως και να μην ειναι και καλη ιδεα]να παρακολουθει τα μμε συνεχως, θα πειραζε να υπηρχε και καποια πληροφορηση για το θεμα στο οποιο κτιστηκε το σχολιο;

από (Ε) 12/01/2003 9:26 μμ.


προσωπικα δεν καταλαβα Χριστό...αν δεν εχεις κουρασμενα δακτυλα καντο λιανα να πιασουμε το υπονοουμενο...

Ο ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Γ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ «Δεν γνωρίζω τον Γ. Μιχαλόπουλο». Αυτό δηλώνει ο φερόμενος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», Αλέξανδρος Γιωτόπουλος για τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμών επιχειρηματιών για λογαριασμό της «17 Νοέμβρη». Σε γραπτή του δήλωσή του, που διένειμε ο δικηγόρος του Ιωάννης Ραχιώτης, ο Γιωτόπουλος αναφέρει: «Δεν γνωρίζω τον κ. Μιχαλόπουλο. Ποτέ δεν τον συνάντησα, ποτέ δεν τον επισκέφθηκα ούτε αγόρασα βιβλία του. Απορώ γιατί δεν μου ασκείται ποινική δίωξη για εκβιασμό αφού ανάλογες καταθέσεις συγκατηγορουμένων μου ότι με συνάντησαν σε ρεμπετάδικο θεωρούνται αποδεικτικό στοιχείο ότι είμαι αρχηγός της «17 Νοέμβρη». Είναι φυσικό η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, όντας απασχολημένη με την προετοιμασία της δίκαιης δίκης να μην έχει τον χρόνο, παρ όλη τη διάθεση να ασχοληθεί με τα έργα ενός "εντιμότατου" εκδότη και "πατριώτη"». Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος έχει δηλώσει πως συνάντησε τον Γιωτόπουλο όταν εκείνος τον επισκέφθηκε για να αγοράσει τα βιβλία του. Παράλληλα ο εκδότης έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για τις πληροφορίες που τον εμπλέκουν στην υπόθεση των εκβιασμών για τη «17 Νοέμβρη».

από e? 13/01/2003 12:24 πμ.


είχε πει καλή κουβέντα ο Μιχαλόπουλος για τους γνωστούς υπόδικους;

από Το μικρό ροτβάιλερ 13/01/2003 2:12 πμ.


Κατόπιν εορτής, έγινε σαφές ότι ο Γρηγοράρας (και ίσως όχι μόνον αυτός) κυκλοφορούσε σε γραφεία επιχειρηματιών και πούλαγε μούρη ότι μπορεί με 80-100 μύρια να βγάλει τα ονόματά τους από τη λίστα. Ο ίδιος υπεραμύνεται ότι δεν έκανε τέτοιο πράμα στους Αγγελοπουλαίους αλλά: 1ον. δεν λέει πόσα πήρε για το φερόμενο ως πόνημα εις μνήμην του Παναγιώτη Α. (πενθερού της Γιάννας). Φέρεται ως βέβαιον ότι εισέπραξε αντίτιμον παχυλόν για το πόνημα. 2ον. είναι γνωστόν ότι οι δύο υιοί του Παναγιώτη Α. είναι τσακωμένοι, χειρότερα κι απ' τα σκυλιά. Φήμες λένε για την εύνοια της Γιάννας, προτού αυτή καταλήξει στην καρδιά (δίπλα στο πορτοφόλι) του Θόδωρα.

από γκαγκάν-γκαγκάν 13/01/2003 8:58 πμ.


Νυν απολύεις τον δούλο σου...α-χα-χα-χα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License