Ο πόλεμος έχει αρχίσει

Η δήθεν έρευνα από τους ελεγκτές του ΟΗΕ όπως και οι συζητήσεις στα διάφορα κοινοβούλια κλπ είναι στάχτη στα μάτια.

Οπως μπορεί να δει κανείς στη σελίδα http://www.ccmep.org/usbombingwatch/2002.html που παρουσιάζει μια λίστα των βομβαρδισμών της "Συμμαχίας"(!!) στο Ιράκ ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει. Θα παρατηρήσετε ότι ο αριθμός των επιθέσεων και έχει πυκνώσει. Χτες τα ειδησεογραφικά πρακτορεία δημοσίευσαν την είδηση ότι η Μ.Βρετανία ετοιμάζεται να στείλει 40.000 στρατιώτες στα σύνορα του Ιρακ. Αξιωματούχος δήλωσε ότι τα συμβόλαια για τα πλοία που θα μεταφέρουν τους άνδρες έχουν ήδη υπογραφτεί. Στα τέλη Ιανουαρίου οι Βρετανοί θα είναι έτοιμοι να στείλουν τις δυνάμεις τουσ μια και τα άρματα μάχης προσαρμόζονται για την έρημο. Πηγή διάφορες ιστοσελίδες ειδήσεων.

από apistos 27/12/2002 8:18 μμ.


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1991. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΑΠΛΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License