όλη η σάμος υπό κατάληψη

όλη η σάμος πλέον υπο κατάληψη

όλη η σάμος πλέον υπο κατάληψη, μετά από συνέλευση σήμερα της στατιστικής αποφασίστηκε κατάληψη και σε αυτό το τμήμα (έτσι 3/3 τμήματα στη σάμο κλειστά).. σημειωτέον ότι μέχρι και οι δαπίτες ψήφισαν υπέρ της κατάληψης (!?!)

από bolshevik 30/05/2006 10:53 μμ.


Όσοι ΔΑΠιτες ψήφισαν για καταληψη, το έκαναν για 2 λόγους:1) Ενώπιο των δημοτικών εκλογών να δείξουν το "προοδευτικό" προσωπείο τους και 2) για να μην τους πάρουν οι φοιτητές με τις πέτρες καθώς τόσα χρόνια ήταν εκείνοι που έκαναν τα πάντα για να σαμποτάρουν τις καταλήψεις και δεν δίστασαν να δίνουν αγωνιστές στους μπάτσους. Όσον αφορά την ΠΑΣΠ ακολουθώντας την γραμμή του Γιωργάκη για "επαναστάτες με αιτία" στήριξε την κατάληψη καθώς έβλεπε πως όλοι οι φοιτητές ήταν υπέρ και δεν θα άφηνε την ευκαιρία να δείξουν και το δικο τους αγωνιστικό προφίλ. Η ΠΚΣ με την άθλια και προδοτική γραμμή, της "συμβολικής" κατάληψης της μιας μέρας, όχι απλά έδιωξε τον κόσμο που την "περιτρυγίριζε και την συμπαθούσε", αλλά δεν δίστασε να τραμπουκίσει και να βιαιοπραγίσει ακόμα και σε μέλη της που ψηφίσανε υπέρ της κατάληψης και στηρίξανε το πλαίσιο της ΕΑΑΚ και όχι της ΠΚΣ (Πανεπιστήμιο Πάτρας). Εμπρός για καταλήψεις μέχρι την νίκη! Να πέσουν οι νόμοι μαζί με την κυβέρνηση Καραμανλή! Για μία σοσιαλιστική διέξοδο από την κρίση! ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License