Και το Παντειο σε καταληψη!

Και το Παντειο σε καταληψη!

Αυριο θα μπει και το προγραμμα, εχει πολλες ενδιαφερουσες εκδηλωσεις. Καλουμε τον κοσμο να στηριζει τις καταληψεις και τις καταληψεις να ανοιγουν στην γειτονια, στην πολη, στην κοινωνια. Και χρειαζεται συνεχης ενημερωση του κεντρικου...

από Καταληψίας 30/05/2006 2:09 πμ.


Κατάληψη μέχρι την Παρασκευή αποφάσισε η Γ.Σ. του συλλόγου φοιτητών Παντείου σε μια από τις μαζικότερες συνελεύσεις των τελευταίων χρόνων Το σκορ ήταν 219 το πλαίσιο του συντονιστικού κατάληψης και 161 το πλαίσιο του συντονιστικού ΑΕΙ-ΤΕΙ (Π.Κ.Σ.) Επίσης έγινε μια ενημέρωση την ώρα της συνέλευσης για κατάληψη και στο ΠΑΠΕΙ. Αύριο Τρίτη η συντονιστική επιτροπή κατάληψης καλεί σε διάφορες δράσεις εκ των οποίων θυμάμαι 5Μ.Μ.Συζήτηση: ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ (ο τίτλος είναι ενδεικτικός και κάπως θα συνδυαστει και με το άσυλο) 9Μ.Μ. ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ Κάθε βράδυ μετά τη συντονιστική θα υπάρχει μικροφωνική για αυτοοργανωμένα πάρτυ! Επίσης η συνέλευση κατάληψης θα γίνεται σίγουρα κάθε μέρα 9 ΜΜ και όποτε άλλοτε εντός της μέρας κριθεί αναγκαίο από τους καταληψίες. ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΗΔΗ : ΤΕΤΑΡΤΗ 5Μ.Μ. "ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ" με ομιλητές και "έλληνες" που σπουδάζουν στη Γαλλία ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ Το βράδυ ίσως ακολουθήσει συναυλία ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2Μ.Μ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ(ή κάπως έτσι) ελπίζω σύντομα να δημοσιευθεί και το πλήρες πρόγραμμα για μεγαλύτερη ακρίβεια. Θα υπάρχουν προβολές ταινιών και κουβέντες για σεξισμό, μάη 68, κ.α.Απλά αφού δεν έχει ανέβει τίποτα καλό είναι να υπάρχει από τώρα ενημέρωση ειδικά για τα αυριανά... Στο χώρο προβλέπεται να αρχίσει σύντομα να λειτουργεί media center για σύνδεση στο ίντερνετ,κ.λπ.

από Ανατροπέας. 30/05/2006 8:46 πμ.


Καλλή η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, οι χοροί, οι ομηλίες και τα πανηγύρια απο χάπενιν. Ποιο καλό όμως είναι η οργάνωση από φοιτητές στην ενυμέρωση στις γειτονιές, στα σωματεία, με προκυρίξεις, αφίσες, ντουντούκες με αυτοκίνητα, διαδηλώσεις και ...περιφρούρηση στις σχολές και προετοιμασία σε πεσίματα ΜΑτατζήδων και μπορεί να οργανώσουν οι κοινοβουλευτικοί, ομάδες (προ πάντων)αγανακτημένων γονέων μαζί με φασιστοτομάρια. Ανατροπέας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License