θέλουμε ένα καρναβάλι που να χωρά πολλά καρναβάλια

Ή αλλιώς τι γίνεται όταν ακόμη κι ένα λάιφσταιλ περιοδικό φτάνει στο σημείο να ξεμπροστιάζει το πανηγύράκι του Ευρωπαικού Κοινωνικού Φόρουμ που στήθηκε στο ελληνικό. Μώρε για 550 ευρά έσοδα από κάθε τραπεζάκι τα κάνεις όλα.

post image

από to big fish της κυριακής 14 μαίου σελίδες 30-34.

Εικόνες:

από ?? 18/05/2006 10:34 πμ.


...

από Ψάρακας 18/05/2006 10:46 πμ.


Λάιφσταιλ περιοδικό.

από Different day. 18/05/2006 11:26 πμ.


Το εν λόγω περιοδικάκι είναι ένθετο με το θέμα της κυριακής , οπότε τα σχόλια περισσεύουν . Απλά να προσθέσω πως το εν λόγω περιοδικάκι δεν νομίζω πως άσκησε κριτική στο φλόρουμ για τον ίδιο λόγο και με την ίδια ιδεολογία με την οποία του άσκησε ο υπόλοιπος αριστερός και α/α χώρος . Μάλλον για άλλους λόγους έγραψαν όσα έγραψαν , όχι πως έχουν άδικο αλλά είναι άλλη η σκοπιμότητά τους απ'όσο καταλαβαίνω .

από με όνομα @ριστερούλα 19/05/2006 9:31 πμ.


νομίζω μ' αυτό το όνομα, δε θυμάμαι. Να μου εξηγήσει αμέσως γιατί!!! Δεν ήμουν εκτός πλαισίου του ιντι, πολύ απλά έγραφα ότι αν έβαζαν οι εν λόγω άρθρο για το φόρουμ των αναρχικών με ανάλυση για το life style, φανταστείτε τι θα έγραφαν! ότι για να βάζει ο παραπάνω αυτό το άρθρο με τις φωτογραφίες και τα σχόλια Θέμου κλπ, σημαίνει ότι πάφτει σε φτηνή μικροπολιτική! Δε θυμάμαι αν τα έγραψα ακριβώς έτσι, πάντως επιμένω να εξηγήσει η Σ.Ο. αν κόβει από το ίντυ έτσι ασύστολα ό,τι δεν της κάνει!!

από Stratos από IMC Editorial 19/05/2006 9:55 πμ.


Χωρίς όμως σεξιστικούς χαρακτηρισμούς...

από φλόρουμ; ή ντρακλοφόρουμ; 19/05/2006 10:20 πμ.


πλάκα κάνετε; Παντού υπάρχει ο τίτλος φλόρουμ και το αφήνετε, και σας πείραξε το αντρακλοφόρουμ;

από Απόστρατος 20/05/2006 12:45 πμ.


Τα σεξιστικά των φλωρουμιτών είναι πιο σεξιστικά από τα σεξιστικά των αναρχικών. Και ως γνωστόν ο stratos έχει μια ευαισθησία στα ΠΙΟ σεξιστικά και μια αναισθησία να το πώ, ανοχή να το πω, στα σεξιστικά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License