Αισχος για τις αστικες δυναμεις...

Μια διαμαρτυρια για τη συμμετοχη αστικων ρεφορμιστικων σοσιαλδημοκρατικων δυναμεων στο 4ο ΕΚΦ

Θελω ως αστος ταξικιστης να διαμαρτυρηθω για τη συμμετοχη δυναμεων της ταξης μας (σοσιαλδημοκρατες, ρεφορμιστες κλπ) στη μαζωξη του Ευρωπαϊκου Κοινωνικου Φορουμ. Ειναι δυνατον να συμμετεχουμε καπου που συμμετεχουν και δυναμεις της επαναστασης; Χρειαζεται καθαροτητα μεσα στις γραμμες της ταξης μας. Δεν ειναι δυνατον αστοι να συμμετεχουν σε μαζωξεις που δεν εχουν ξεκαθαρο αστικο προγραμμα και δεν καταγγελλεται απο ολους ξεκαθαρα ο σοσιαλισμος. Δεν βλεπουμε τη σταση των ταξικιστων κομμουνιστων που καταγγελλουν τις μαζωξεις οπου δεν ειναι μονοι τους. Εμεις γιατι οππορτουνιζουμε ετσι; Στο Ευρωπαϊκο Κοινωνικο Φορουμ καταγγελω οτι συμμετειχαν ανοιχτα επαναστατικες δυναμεις. Για παραδειγμα ενας απο το Νεπαλ, ο Μπαμπουράμ Μπατταράι που δηλωσε: "Εχοντας δεδομένη την οξεία κρίση της άρχουσας τάξης και την αυξανόμενη μαζική υποστήριξη των επαναστατικών δυνάμεων, στις μέρες που έρχονται ο λαϊκός πόλεμος βαδίζει σίγουρα προς μεγαλύτερες επιτυχίες. Αν οι πρόσφατες τάσεις κλιμακούμενων στρατιωτικών νικών και ογκούμενης μαζικής υποστήριξης συνεχιστούν, η επανάσταση θα κατορθώσει τελική επιτυχία συντομότερα από το αναμενόμενο. Φυσικά, ο κίνδυνος της εξωτερικής στρατιωτικής επέμβασης, συγκεκριμένα από τον ινδικό επεκτατισμό, είναι διαγράφεται πολύ πιθανός. Αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στο ότι τελικά ο λαϊκός πόλεμος θα θριαμβεύσει" Πως ειναι δυνατον εμεις οι καθαροαιμοι αστοι να συμμετεχουμε μαζι του σε εκδηλωσεις αμαυρωνοντας την αστικη ταξικη καθαροτητα μας; Προτεινω την αλλη φορα που θα γινει λοιπον τετοια μαζωξη να μη συμμετεχουμε ή να διοργανωσουμε τις ιδιες ακριβως μερες μια "Αντισοσιαλιστικη Αντικομμουνιστικη Διεθνικη Συναντηση".

από OWL 10/05/2006 11:18 μμ.


ΟΙ αστοί πάνε/πάμε παντού. "Τα πάντα γιγνωσκομεν, τοκαλόν κατεχομεν(Μέγας Βασίλειος).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License