Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός - Στις 3 μ.μ. η μεγάλη πορεία του 4ου ΕΚΦ στο Πεδίον Άρεως

Το ραντεβού του πολυεθνικού κινήματος κατά των πολέμων και της παγκοσμιοποίησης είναι εδώ και η καρδιά του θα χτυπάει δυνατά στις 3 μετά το μεσημέρι στο Πεδίον του Άρεως. Όλοι εκεί!

Θέλουμε έναν άλλον κόσμο και τον θέλουμε τώρα! Το ραντεβού του πολυεθνικού κινήματος κατά των πολέμων και της παγκοσμιοποίησης είναι εδώ και η καρδιά του θα χτυπάει δυνατά στις 3 μετά το μεσημέρι στο Πεδίον του Άρεως. Όλοι εκεί! Οι πιο… απαισιόδοξοι υπολογισμοί κάνουν λόγο για συμμετοχή τουλάχιστον 40 χιλιάδων ανθρώπων - 10 χιλιάδες ήταν μόνο οι ξένοι που είχαν έρθει μέχρι την Παρασκευή. Η μεγαλειώδης πορεία έχει αφετηρία το άγαλμα της Αθηνάς στο Πεδίον του Άρεως στις 3 μετά το μεσημέρι, τα μπλοκ, όμως, θα αρχίσουν να παρατάσσονται από τη 1.30 μ.μ. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, στην κεφαλή της πορείας θα βρίσκονται αντιπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ, θα ακολουθούν οι χιλιάδες ξένοι ακτιβιστές, μετά τα ελληνικά συνδικάτα και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, στη συνέχεια το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ και πίσω το μπλοκ της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο. Η πορεία στο τέλος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα στρίψει στη Βασιλίσσης Σοφίας με προορισμό την αμερικανική πρεσβεία και θα καταλήξει στο Σύνταγμα όπου και θα διαλυθεί. «Κερασάκι» στην τούρτα θα είναι η μεγάλη συναυλία που θα ακολουθήσει το βράδυ στο Ελληνικό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License