Στο ημερολόγιο του ιντυ Αθήνας υπάρχει κάλεσμα για το 2003 από την "αντιεξουσιαστική αλληλεγγύη". Στο κείμενο του καλέσματος λέει ότι έγινε δεκτό από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης το κείμενο καλέσματος της "αντιεξουσιαστικήςς αλληλεγγύης" ενώ στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη ήταν να απομονωθεί εντελώς η αντιεξουσιαστική αλληλεγγύη και η πρωτοβουλία αναρχικών Θεσσαλονίκης που είναι συγγενείς ομάδες μετά από διαφωνία σχεδόν με το σύνολο των υπόλοιπων ομάδων που συμμετείχαν στη συνάντηση. Αυτά γιατί μου φαίνεται ότι η εν λόγω ομάδα προσπαθεί να εκμεταλευτεί κάποια πράγματα.

Το κάλεσμα δεν είναι ψευδές. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο και έχουν κληθεί μόνο οι ομάδες ή άτομα που στο διήμερο της Θεσσαλονίκης (5-6/10)συμφώνησαν να προχωρήσουν από κοινού σε συντονισμένη δράση για το 2003. Οι ομάδες και τα άτομα που διαφώνησαν σαφώς δεν συμμετέχουν εφόσον δεν το επιθυμούν. Το κάλεσμα της Αντιεξουσιαστικής Πρωτοβουλίας Αθήνας ήρθε κατόπιν διαλόγου που αναπτύχθηκε ανάμεσα στις ομάδες και τα άτομα μετά το διήμερο της Θεσσαλονίκης και έχει σκοπό να καταλήξει στη μορφή του συντονισμού της δράσης ανά την χώρα. Από την Θεσσαλονίκη στο κάλεσμα μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί η Πρωτοβουλία Αναρχικών Θεσσαλονίκης ενώ συμμετοχή έχουν δηλώσει ομάδες και άτομα από την υπόλοιπη χώρα.

από απορημένος 06/12/2002 9:50 μμ.


Μήπως μπορεί κάποιος/α να εξηγήσει σύντομα και περιεκτικά σε ποια σημεία έχουν προκύψει διαφωνίες ανάμεσα στις ομάδες του χώρου? Τι δεν άρεσε στους μεν από το κείμενο των δε? Με τον τρόπο που γίνεται η αντιπαράθεση δεν καταλαβαίνουμε τίποτα

από πατος 07/12/2002 5:09 πμ.


Αφού μας τρέφει η ίντριγκα ας υπάρχει λίγο μυστήριο μέχρι τον Ιούνη. Τί θα κερδίσεις αν μάθεις που διαφωνούν(;) οι αναρχικές ομάδες; Εγώ σου λέω πουθενά (στην ούγια)! Είναι θέμα ποιός και ποιά βιλαέτια επηρεάζει...Ο Ιούνης δεν είναι μακρυά αρκεί να μην σαμποτάρει ο ένας τον άλλο! Αν θες να μάθεις λεπτομέρειες να πας στο 2ήμερο στο Αυτόνομο Στέκι. Ο διάλογος μέσω του indy βοηθά μόνο τους εχθρούς: φασίστες κι αριστερούς! Μην τους κάνουμε δώρα! Διαφωνούμε αλλά δεν διαφέρουμε! Αλλού είναι το πρόβλημα σύντροφε!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License