"Ναζιστές αυτοί και φασίστες οι άλλοι"

anadimosieusi apo eleutherotypia

«Δεν υπάρχει διαφορά ουσίας παρά μόνο κλίμακας και μορφής ανάμεσα στους ναζιστές της "Χρυσής Αυγής" και στους φασίστες δολοφόνους της 17Ν», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία», εξηγώντας τη μη συμμετοχή της στην πορεία που διοργάνωσαν διάφορες οργανώσεις την περασμένη Παρασκευή, με κύριο αίτημα να τεθεί εκτός νόμου η «Χρυσή Αυγή». «Δεν είναι δυνατόν μια αντιναζιστική διαδήλωση να αποδέχεται στο εσωτερικό της ένα μπλοκ που φωνάζει συνθήματα υπέρ των εγκλείστων του Κορυδαλλού. Δεν είναι επίσης δυνατόν να γίνει δεκτό από κανένα δημοκρατικό άνθρωπο αυτό που υποστηρίζουν οι διοργανωτές, ότι δηλαδή η εκστρατεία του Τύπου κατά της 17Ν, την οποία ονομάζουν τρομολαγνεία, είναι αυτή που τάχα διευκολύνει τα χτυπήματα των ναζιστών ενάντια στο λαό», αναφέρει η «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία» και σημειώνει πως «επιμένει ότι πρέπει να βγει η "Χρυσή Αυγή" εκτός νόμου και θεωρεί ότι ποδοπατούν κάθε έννοια πολιτικής δημοκρατίας όλα ανεξαίρετα τα πολιτικά κόμματα, που μόνο αυτά μέσα σε όλη την Ευρώπη, συνεχίζουν να κρατάνε στη νομιμότητα μια ανοιχτή ναζιστική και δολοφονική συμμορία». ========== Poia einai auti i "Anti-nazistiki protovoulia"???????

από asterix 02/12/2002 4:35 μμ.


θανατος στους φασιστες πιστευω εγω

από Πολιτικά Κλοσάρ 02/12/2002 4:45 μμ.


...η "Αντιναζιστική Πρωτοβουλία" είναι "μετωπικό σχήμα" της ΟΑΚΚΕ. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με και διαγράψτε το σχόλιο.

Το λοιπόν: Α. Η «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία» είναι όντως «Μετωπικό Σχήμα» της ΟΑΚΚΕ (και γαμώ τα γέλια δηλαδή). Ε, αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει, είμαστε πέντ' - έξη που λεγόμαστε κάπως, εμείς οι ίδιοι οι πέντ' -έξη επειδή το κάπως που λεγόμαστε δεν τραβάει κόσμο, βαφτιζόμαστε κάπως αλλιώς μπας και τσιμπίσουμε κανέναν άλλον. Β. Η Α.Π. έχει.. αναπτύξει θεωρητικά (χα,χα,χα) την έννοια του... «Φαιοκόκκινου Φασισμού» και ισχυρίζονται ότι τέλος πάντων, εκτός από την «Χρυσή Αυγή» που είναι ναζιστική οργάνωση, υπάρχουν και οι «κρυφοναζιστές» που υπάρχουν σε ΟΛΑ τα κόμματα του κοινοβουλίου και δρουν... «υπόγεια». Γ. Ο «Δούρειος Ιππος» του Ναζισμού στην Ελλάδα, είναι για την Α.Π. το ΚΚΕ!!! Ναι, καλά διαβάσατε. Το ΚΚΕ, αφού λένε εμμέσως πλυν σαφώς ότι το ΚΚΕ είναι σταλινικό κόμμα, και ο Στάλιν - όπως όλοι γνωρίζουν βεβαίως, βεβαίως - ήταν σύμμαχος του Χίτλερ και μάλιστα πολύ πιο προωθημένος ναζί από ότι ο Αδόλφος. Δ. Λίγες μέρες πριν τίς πρόσφατες Νομαρχιακές και Δημοτιές Εκλογές η Α.Π. είχε σηκώσει την σημαία του Αντιναζιστικού Μετώπου, καλώντας τους ψηφοφόρους να «μαυρίσουν» τα κόμματα εκείνα που προωθούν τους Ναζί. Μάλιστα οι τύποι αυτοί είχαν δώσει ειδική συνέντευξη Τύπου, όπου ανάμεσα σε άλλα ευτράπελα, είχαν ανακαλύψει και δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα (κάπου, κάποτε, δεν διευκρίνισαν) η οποία σύμφωνα με τα κεφάλια της ΟΑΚΚΕ, υποστήριζε ότι «καλώς υπάρχει η Χρυσή Αυγή»!!! Ελπίζω να κάλυψα τις αποροίες σας.

από Κέντρο Σοσιαλιστικών Μελετών! 02/12/2002 5:54 μμ.


Δεν έχουν το Θεό τους αυτοί της Νατοϊκής Αριστεράς έχουν φτιάξει ένα μπουρδέλο ονόματι Κέντρο Σοσιαλιστικών Μελετών! και καλούν κατα καιρούς όλους τους απίθανους Σωμερίτηδες, ΗλιοΚανέλληδες ,τον γνωστό και μη εξαιρετέο της Μακαρθικής Λίστας Βασιλάκη για να τους μιλήσει για τον Αντιαμερικανισμό στην Ελλάδα!Αυτός ο Βασιλάκης που εργάζεται και στο Υπουργείο Παιδείας είχε γράψει και ένα βιβλίο για τα ελληνικά του Έβερτ. Επειδη πολλές φορές του ξεφεύγουν και μερικά του Μιλτιάδη δεν τον ήθελαν οι Αμερικάνοι και διεξήγαγαν εκστρατεία κατασυκοφάντησης του.Ενώ ο Σημιτάκος άλλη πχιότητα μιλάει τέλεια ελληνικά βεβαιως βεβαίως.Λοιπόν, τώρα εκεί στο Κέντρο σοσιαλιστικών μελέτων -με τη φόρα που έχουν πάρει θα συκοφαντήσουν και θα διαστρεβλώσουν κάθε έννοια που συνδέεται με την Αριστερά - κάλεσαν ένα άλλον τύπο που γράφει στην Απογευματινή όνόματι Πάσχο Μανδραβέλη(πασχει πραγματικά ο άνθρωπος από αντικομμουνισμό για αυτό τον ονόμασαν έτσι)Το θέμα της ομιλίας του είναι :"Βία και ελληνική αριστερά", στις 8.30 μ.μ., στο Κέντρο Σοσιαλιστικών Μελετών (Πανεπιστημίου 18). Πριν από μήνες είχε γράψει ότιο αντιιμπεριαλισμός του ΚΚΕ και του Λαφαζάνη δεν διαφέρει από αυτόν της 17Ν! (και άλλα ευτράπελα για τον Λεσπέρογλου και το Δίκτυο) και καλούσε σε δηλώσεις νομιμοφροσύνης . Σαν τους Χίτες και τους Γεωργαλάδες της παλιας εποχής δηλαδή αλλά αυτή τη φορά πιο εκσυγχρονισμένοι..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License