Τα κανάλια μιλάνε για 12 συλλήψεις στην Αθήνα, και από αυτούς οι 8 θα πάνε στον εισαγγελέα αύριο! Για Θεσσαλονίκη δεν έχουν πει ακόμα, εγώ είδα τουλάχιστον 3 άτομα. Τον έναν μάλιστα τον πατούσαν κάτω.

από @ 17/11/2002 8:40 μμ.


post image
1

Εικόνες:

από ante gia 17/11/2002 9:24 μμ.


Se etsoukse ligo e? Ante na kaneis parea stoys kakaounakides tora.

από Γιώργος 17/11/2002 9:41 μμ.


Είναι τέτοια που θεωρείς μεγαλύτερους εχθρούς σου τους "μπάχαλους" από τον κρατικό μηχανισμό τον οποίο μάλιστα κατσαδιάζεις πως δεν τους τιμωρεί αυστηρά... Ας είναι, ούτως ή άλλως σε έναν πόλεμο όλοι διαλέγουν πλευρά. Αφού εσύ θεωρείς νούμερο 1 εχθρό τους "μπάχαλους" και όχι το κράτος μάλλον έχεις ήδη διαλέξει...

από zouks 17/11/2002 10:12 μμ.


είναι ο κρατικόs μηχανισμόs. Μαζί όμωs με τα τσιράκια του που δεν είναι άλλα από τα μπάχαλα που έβαλε ο κρατικόs μηχανισμόs να χαλάσουν τη πορεία. Χαιρετίσματα!

από neverest 17/11/2002 10:33 μμ.


...των μπάτσων γίνονται ως εξής: αρπάζουνε δια της βίας μερικά άτομα,τυχαία και χωρίς περιστροφές, από το πλήθος και τα πηγαίνουν στο τμήμα. δεν τους νοιάζει αν τα άτομα αυτά συμμετέχουν ή όχι σε επισόδεια, το μόνο που τους ανδιαφέρει είναι να "συλλάβουν" μερικούς για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και για να βγάλουν τα απωθημένα τους χτυπώντας τους. και οι πραγματικοί τραμπούκοι(δηλ. οι χρυσαυγίτες)συνεχίζουν να ενεργούν υπο την προστασία τους(των μπάτσων)...

από Γιώργος 17/11/2002 10:38 μμ.


Οποιου τη δράση δεν μπορούμε να καταννοήσουμε τη βαφτίζουμε ασφαλίτικη και ξεμπερδεύουμε. Χωρίς καν να έχουμε στοιχεία για κάτι τέτοιο. Και αμαλάχει βοηθάμε και τον κρατικό μηχανισμό να συλλάβει και να ξυλοκοπήσει τα ... τσιράκια του(π.χ.98). Απ'οτι καταλαβαίνω είσα κνίτης οπότε σδικαιολογήσε αφού το κόμμα σου έχει αποδώσει σε χαφιέδες το σύνολο των μεταπολιτευτικών συγκρούσεων και όχι μόνο ακόμα κι όταν αυτές προέρχονταν από τα ίδια του τα μέλη (π.χ. Οικοδόμοι '75)

από zouks 17/11/2002 10:46 μμ.


αγαπητέ Γιώργο που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν είμαι κνίτηs. Είμαι ανενταχτοs. Οσο για απάντηση διάβασε το σχόλιο μου με νούμερο 44264.

από Γιώργος 17/11/2002 10:47 μμ.


Βεβαίως,βεβαίως

από Σπύρος από imc editorial 17/11/2002 11:12 μμ.


με τις ανιπόστατες κατηγορίες και ύβρις για τους Αναρχικούς. Πολύ παρέα με τον Εισαγγελάτο κάνει και έχει επηρεαστεί! Καλύτερα να του ζητήσεις ένα παράθυρο!

από zouks 17/11/2002 11:22 μμ.


Σπύρο μου για τη λογοκρισία που μου έριξεs.Εχω μια απορία. Εσύ τώρα πωs αντέδρασεs? Ωs αναρχικόs? Σε παρακαλώ μη το δυσφημείs το αναρχικό κίνημα. Και ξέχασεs να σβήσειs και το άλλο άρθρο μου, το 44264. Οι εντυπώσειs είναι των φίλων που συνομιλούμε εδώ στο Ιντυ. Λυπάμαι πολύ για την λογοκρισία σου Σπύρο που θυμίζει ειδικά(Επετειοs Πολυτεχνείου) σήμερα τη λογοκρισία τηs Χούνταs. Τυχαίο άραγε?

από Γιώργος 17/11/2002 11:25 μμ.


Τότε καλό θα ήταν να προσέχεις λίγο πριν χαρακτηρίσεις τσιράκια του κράτους άτομα που δε γνωρίζεις. Αν θες μπορείες να προμηθευτείς και να διαβάσεις τη Διαδρομή Ελευθερίας από οποιδήποτε κεντρικό περίπτερο ώστε να δεις ότι οι" Μπάχαλοι" δεν είναι απλά "μπάχαλοι" έχουν και απόψεις. Όσον αφορά το ότι για την επίθεση των μμε στους Αναρχικούς ευθύνονται οι ίδιοι θα πρέπε να προβληματιστείς για το ρόλο των μμε σα μηχανισμού προπαγάνδισης όχι ενάντια σε αναρχικούς αλλά ενάντια σε κάθε έστω κι ελάχιστα"παρεκλίνουσα" από την "κυρίαρχη" νοοτροπία άποψη και πράξη. Καθώς και τη διαστρέβλωση της αλήθειας με ψεύδη και γκεμπελίστικες μεθόδους απομόνωσης στοιχείων από ένα συμβαν που δεν αποτελούν μια αντιπτροσωπευτική εικόνα του συμβάντος αυτού που πάμπολες φορές έχει αυτός ο μηχανισμός επιδείξει.

από Γιώργος 17/11/2002 11:33 μμ.


Και παρ'ότι όντως τουλάχιστον ταπρώτα σχολιά του είχαν ύβρεις και συκοφαντίες δεν πιστεύω ότι ο τρόπος που ήταν γραμμένα δικαιολογεί το σβήσιμο. Άλλωστε τα επόμένα ήταν απλά απαντήσεις σε'μένα και δεν περιείχαν τις κατηγορίες των πρώτων. Καλό θα ήταν να επανέλθουν τουλάχιστο τα τελευταία γιατι δε χρειάζεται να δδίνεται χωρίς λόγο πάτημα για θεωρίες συνομωσίας από διάορους καλοθελητές.

από zouks 17/11/2002 11:37 μμ.


σσσσssssssss........δε πρέπει να σου απαντήσω γιατί θα με κόψουν. Βλέπειs, με παρακολουθούν, και το χειρότερο με κατατάσουν στο τηλεοπτικόν κοινόν του ΑΛΤΕΡ. Σε λίγο θα μιλάω στη καθαρεύουσα σα τον μακαρίτη το δικτάτορα το Παπαδόπουλο.

από Γιώργος 17/11/2002 11:43 μμ.


Και θα δεις ότι δε θα σε κόψουν. Πάντως πρέπει να παραδεχθείς ότι για την κατάταξη στο κοινό του Άλτερ έβαλες κι εσυ το χεράκι σου με τα πεί δίκαιης επίθεσης των μμε στους αναρχικούς ε ;

από Γιώργος 17/11/2002 11:49 μμ.


Τα σχόλια ξαναεμφανίστηκαν

από zouks 18/11/2002 12:04 πμ.


φίλε Γιώργο. Είναι αυτό που λέμε οτι ο δολοφόνοs αφού σκοτώσει το θύμα του, του ζητάει μετά συγνώμη που το σκότωσε. Ποτέ δεν υποστήριξα τα ΜΜΕ και τα δημοσιογραφάκια στύλ Ευαγγελάτου, που όχι μόνο δε ξέρουν τι σημαίνει αναρχισμόs, αλλά προσπαθούν να το κατηγορίσουν το αναρχικό κίνημα απο τιs πράξειs των μπάχαλων. Γι αυτό ποιοs φταίει? Ο ευαγγελάτοs που δε ξέρει τι του γίνεται, η το αναρχικό κίνημα που δίνει τροφή στουs δημοσιοκάφρουs. Η αυτοκριτική ποτέ δε κάνει κακό. Και πάνω απ΄όλα είναι είναι οτι πιο υγειέs η αυτοκριτική. Οχι όμωs και η λογοκρισία που είναι αρρώστια.

από Khayman 18/11/2002 12:09 πμ.


Παιδιά παρεπιπτόντως, ο Τριανταφυλλόπουλος εχει τον Παττακό και τον Πλεύρη στην εκπομπή του. Ο Πλεύρης δινει ρεσιτάλ. Ο Παττακός ειναι απλά για λύπηση...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License