Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος

ποιήματα για το Πολυτεχνείο

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής ετοίμασα ένα μικρό αφιέρωμα από ποιήματα που γράφτηκαν για το Πολυτενχείο. Παραθέτω παρακάτω ενδεικτικά αυτό που με άγγιξε παραπάνω ενώ τα υπόλοιπα θα τα βρείτε εδώ ( http://www.e-missos.gr/poetry/polutexneio/index.htm ).Αν έχετε καποιο άλλο... Όλοι στους δρόμους αυριο.

από Παντελής 17/11/2002 7:31 πμ.


Κάποια βραδυά Παρασκευή ξημέρωμα ΣΑββάτου Αν τον ζητήσεις θα τον βρεις στα χέρια του φονιά του. Κάποια βραδυά η ώρα τρεις ξημέρωμα Σαββάτου αν τον ζητήσεις θα τον βρεις στα χέρια του φονιά του (στίχοι - μουσική του Παναγιώτη Βήχου) Από ένα μικρό δισκάκι που κυκλοφόρησε λίγο πριν πέσει η χούντα από χέρι σε χέρι. Το βρήκα στο Αρχείο μου τυχαία.

από dada 18/11/2002 1:07 πμ.


ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ"ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΕΡΓΟΥ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 1936. ".....Εσύ δεν ήσουν ζήτουλας να πας παρακαλώντας Με τη γερη σου τη γροθιά πήγες ορθοπατώντας........"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License