ΕΡΓΑΤΙΚΟ "ΑΤΥΧΗΜΑ" ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Άλλο ένα εργατικό "ατύχημα".

Άλλο ένα εργατικό "ατύχημα" - το πέμπτο μέσα σε ένα χρόνο για την περιοχή της Φθιώτιδας - συνέβει σήμερα το πρωί. 25χρονος ανειδίκευτος εργάτης στην χαρτοβιομηχανία Δαμάστας Φθιώτιδας, καταπλακώθηκε από τόννους χαρτί κατά τη διάρκεια της εργασίας του στην αποθήκη της εν λόγω χαροβιομηχανίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου. Έρευνες διεξάγει η επιθεώρηση εργασίας της Λαμίας για να διαπιστωθούν και να εξακριβωθούν οι αιτίες του "δυστυχήματος" αλλά και οι συνθήκες εργασίας στο εργοστάσιο αυτό.

από ΠΑΝΟΣ ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΣ 11/11/2002 9:34 μμ.


post image
Σκληρό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον 25χρονο Αναστάσιο Τσιαβό την ώρα που εργαζόταν στην χαρτοποιϊα Δαμάστας. Ο άτυχος νεαρός καταπλακώθηκε από παλέτες φορτωμένες με χαρτί βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Ο νεαρός πατέρας ενός μικρού παιδιού και ενός αγέννητου είναι το πέμπτο θύμα εργατικού δυστυχήματος που έχουν γίνει μέσα σε ένα χρόνο. πηγή από:

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License