Άοπλοι είναι πιο βολικοί...

Για την αγορά βασικού πολεμικού εξοπλισμού εκ μέρους της Βενεζουέλας "κλαίγεται" ο κ. Ράμσφελντ

Από το ΑΠΕ η είδηση: "Μπραζίλια, Βραζιλία 23/03/2005 19:37 (ΑΠΕ-Γαλλ.πρακτ.) Αρνητική η αντίδραση του Ντόναλντ Ράμσφελντ στην αγορά όπλων, στην οποία προσανατολίζεται τελευταία η κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ (επισκέπτεται επίσημα τη Βραζιλία) εξέφρασε την αποδοκιμασία του για την «αγορά όπλων», στην οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα προσανατολίζεται η κυβέρνηση του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες. «Ασφαλώς και μου προκαλεί (η ενδεχόμενη αγορά όπλων) ανησυχία», δήλωσε ο κ. Ράμσφελντ στη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου στη Μπραζίλια με τον ομόλογό του, Ζοζέ Αλενσάρ. Ο κ. Ράμσφελντ σχολίαζε την πληροφορία ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει στο Καράκας περίπου 100 χιλιάδες τυφέκια ΑΚ-47. «Διερωτώμαι πραγματικά ποια θα είναι η χρήση τους», αναρωτήθηκε δημόσια ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ." Υ.Γ. Ένα μόνο σχόλιο: Τα όπλα τα θέλουν για να γαζώσουν τους μισθοφόρους σας, κ. υπουργέ...

.

από . 23/03/2005 11:09 μμ.


Ένας άγγλος στρατηγός που είχε πάρει μέρος στης αρχές του προηγούμενου αιώνα στην σφαγή 5.000 πολεμιστών μιας αφρικανικής φυλής (Περικυκλώθηκαν και γαζώθηκαν με πολυβόλα ενώ ήταν οπλισμένοι μόνο με ακόντια) είπε: της μεγαλύτερες νίκες μας της κάναμε όταν οι αντίπαλοι δεν είχαν όπλα.

από OWL 23/03/2005 11:14 μμ.


που πεσανε...100 χιλ Καλασνικοφ.....Να τα κανουνε τί?? Ειναι σαν να εχουνε σφεντόνες σε σχεση με τους Αμερικάνους. Απλώς επεσε ωραία προμήθεια!!

κάπως βοηθάνε τα Καλάσνικοφ.

από Πάρης 24/03/2005 3:54 πμ.


Μια χαρά είναι τα καλασνίκοφ. Το πιο κλασσικό όπλο αντάρτικου. Απαιτεί την ελάχιστη συντήρηση...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License