Νέες αποφάσεις ΔΣ για αντιφασιστική Πορεία Πέμπτης

από ΠΑΝΤΕΙΟ, ΑΣΟΕΕ, Πολυτεχνείο, ΣΕΥΠ-ΤΕΙ.

ΤΑ ΔΣ των ακόλουθων σχολών πήραν αποφάσεις με τις οποίες καλούν σε για συμμετοχή στην αντιφασιστική πορεία της Πέμπτης. - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (ΑΣΟΕΕ) - ΠΑΝΤΕΙΟ - Τοπογράφοι Ε.Μ.Πολυτεχνείου - ΣΕΥΠ - ΤΕΙ Αθήνας. και μας έχουν ενημερώσει σχετικά. Ξέρουμε πως κι άλλες σχολές συζητάνε τη συμμετοχή στην πορεία αλλά δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, πού πάρθηκαν σχετικές αποφάσεις. Ξέρουμε επίσης πως πολλά σχήματα σε σχολές εκτός Αθήνας έχουν πάρει σχετικές αποφάσεις και προωθούν το ζήτημα σε γενικές συνελεύσεις, αλλά δεν βιάζονται γιατί δεν έχει μπει ζήτημα πορείας σε άλλες πόλεις. Η γνώμη μας είναι πως είναι καλό να δημοσιεύουν τις αποφάσεις που παίρνουν τα σχήματα, ΔΣ κλπ, για να υπάρχει μια όσο γίνεται πιο πλήρης εικόνα.

ΤΑ Δ.Σ. των σπουδαστικών συλλόγων της ΣΓΤΚΣ και της ΣΤΕΦ στα ΤΕΙ πήραν σήμερα το πρωί αποφάσεις με τις οποίες καλούν σε συμμετοχή στην αντιφασιστική πορεία στις 12.00 αύριο το πρωί, στα Προπύλαια.

από ... 09/10/2002 8:31 μμ.


Μήπως το Indy έχει θάψει κάπως την αυριανή πορεία των ΤΕΙ; Βλέπω πως αποφάσεις σχολών μπαίνουν απλά στα σχόλια, αντί να προβάλλονται στην πρώτη σελίδα (στην οποία ο κάθε πικραμένος μπορεί και αμπελοφιλοσοφεί), ενώ η πορεία δεν εμφανίζονται καν στο ημερολόγιο. Και να υπήρχαν πολλά που να γίνονται να πω...

από Trompeur από IMCeditorial 09/10/2002 9:30 μμ.


Αυτά γίνονται λίγο με πρωτοβουλία. Άμα δεν μπαίνει κανείς στον κόπο να την βάλει στο ημερολόγιο, ε μπορεί και να μην μπει η πορεία στο ημερολόγιο! Άμα δεν μπει κανένα γερό δημοσίευμα για το θέμα, πέρα από ψηφίσματα σχολών, μπορεί και να μην γίνει κεντρικό. Υπήρξε μια προσπάθεια να γίνει κεντρικό, αλλά κάπου ναυάγησε. Πού; Πιθανώς, στο ότι όλες/οι οι της ΣΟ του Ιντυ τάχουμε παίξει αυτές τις μέρες... Αλλά έλεος, μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο και μην αποδίδεις την ολιγωρία μας σε συνωμοσία σιωπής!

από XistenZ 09/10/2002 10:10 μμ.


αντί να γκρινιάζουμε όλοι εμείς, θα μπορούσαμε με δυο τρια κλικ να την έχουμε βάλει μόνοι μας στο ημερολόγιο. Αυτό είναι το νόημα του ιντυ. Απ τη μια φωνάζουμε οτι η διαχειριστική ομάδα φέρεται εξουσιαστικά, κι απ την άλλη αν δεν κάνουν τίποτα αυτοί, εμείς ούτε ένα post δεν μπορούμε να κάνουμε...

από ... 10/10/2002 9:21 πμ.


Τις απολογίες μου στους υπεύθυνους του Ιντυ. Βασικά δεν είμαι και πολύ σχετικός και είχα την εντύπωση πως για να μπει κάτι στο ημερολόγιο πρέπει να περάσει από την ομάδα που το διαζειρίζεται. Νομίζω πάντως πως το θέμα άξιζε να γίνει κεντρικό, αλλά δέχομαι πως μερικοί εκεί πέρα τα έχουν φτύσει, στην οποία περίπτωση δεν μ' αρέσει να κάνω κριτική.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License