ΕΞΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Η ΣΑΛΚΕ

gia des....

'Η διοίκηση της Σάλκε θα απαγορεύσει σε όλα τα μέλη των ακροδεξιών κομμάτων της Γερμανίας να γίνονται μέλη του συλλόγου και θα απαγορεύει την είσοδό τους στο γήπεδό της. Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, η ιδιότητα μέλους του ακροδεξιού Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος (NPD), των Ρεπουμπλικανών ή παρόμοιου κόμματος ή ομάδας είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα μέλους της Σάλκε. Σε όλους θα απαγορεύεται ακόμα και η είσοδος στο «Αρένα ΑουφΣάλκε». Τονίσθηκε δε ότι η διοίκηση της Σάλκε θα συνεργαστεί στενά με την αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστούν οπαδοί της Σάλκε, οι οποίοι θα φοράνε διακριτικά σύμβολα των νεοναζί μέσα στο στάδιο της ομάδας.

από gegen rechts-st.pauli funs 25/02/2005 2:25 μμ.


Και γιατί δε συνεργάζεται με τους νεοναζί για να διώξει όσους φοράνε διακριτικά της αστυνομίας; Το ίδιο πράγμα είναι... Εμείς πάλι Ζανκ Πάουλι θα είμαστε.

από pae thraki fans 25/02/2005 3:02 μμ.


re filaraki gegen rechts-st.pauli funs pious na valei diladi gia na dioksei ta akrodeksia stixeia apo to gypedo;pes mas tin diki sou gnomi.mi mperdeyese maga h salke den einai anarchiki omada oute deksia oute kan politiki.einai athlitiki omada filaraki.min mperdeyete ton athlitismo me tin politiki. skinheads unite destroy soccer!!!!

Apo

από . 26/02/2005 11:14 πμ.


mainadro.net i eidisi SKATA STIS MANES SAS FASISTES

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License