Τι πρεπει να γινει με την εκκλησία ?

Το ΠΑΣΟΚ ειχε παλιους λογαριασμους μαζι του Η ΝΔ τον θεωρεί αγκάθι παράλληλης εξουσιας Οι Τουρκοι και ο Πατριαρχης ουτε να τον δούνε, Η Αριστερα τον έχει ήδη καταχωρισει στα κακα καταστοιχα...

post image

Η προσπάθει πολιτικων παραμβάσεων του Χριστόδουλου το έχουν κανει αντιπαθή σε ολο το πολιτικο φασμα. Το ΠΑΣΟΚ διότι δεν το υποστηριξε πολιτικα , αλλ ακια γιατι αντιταχθηκε σθεναρα στο σχεδιο ΑΝΑΝ και άλλες του επιλογές. Ο Πατριαρχης δεν τον "παει" επειδη του την εχει μπει με τις νεες χώρες .. και οχι μονο. Η ΝΔ δεν τον θελει πλαι της .. διότι την απειλει μονιμα με ένα ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κομμα ( που θα περιλαμβάνει τον Καρατζαφερη - Ψωμιαδη- παπαθεμελή .. και αλλα μπουμπουκια..) Η Αριστερα δεν το παει εξ ορισμου ----------------- Τι πρεπει να γινει με τον Χριστοδουλο ???? Αυτο ακριβώς ειναι και το αποπροσανατολιστικο ερωτημα. οχι με τον Χριστοδουλο ... Τι θα γινει με την εκκλησία ειναι το μεγάλο ερώτημα.>>>> Πολλοι λενε να επεμβει το κρατος για να ξεκαθαρισει η κατασταση. μεγα λαθος.. να τους φησουν στην σηψη τους. Τα λεφτα να τους κοψουν. 1. Να μπει ΤΩΡΑ απο ολη την αριστερα το αιτημα διαχωρισμου εκκλησιας και κρατους 2. Να μη ορκιστει ο προεδρος στην δημοκρατιας στο ευαγγελιο αλλλα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. 3. Να σταματησει η πολιτεια να χρηματοδοτει την εκκλησια. Να φορολογηθει η Εκκλησιαστικη περιουσια. 4. Να φυγουν τα θρησκευτικα απο τα σχολεια - να παψει η ΘΕΣΜΙΚΗ παρουσια των παπαδων σε καθε πολιτιακη εκδηλωση.- Να φυγουν οι εικονες του "χριστουλη" απο τα δικαστηρια και τις δημοσιες υπηρεσιες. ----------------------------------------------------- Να μην αφησουμε την κριση στην εκκλησια και την δικαιωσυνη να την διαχειριστουν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ που την προκαλεσαν και τοσα χρονια επωφελουντο. Να μην αφησουμε τους μειοδοτες του λαου μας και των συμφεροντων του να διαχειριστουν την κριση. Να μην αφησουμε του μειωδοτες και τους προδοτες των λαικων συμφεροντων τωρα πανω στην αναμπουμπουλα να περασουν τα Ιμπεριαλιστικα συμφεροντα στην περιοχη μας και στην ΚΥΠΡΟ. Ας μη ξεχναμε ... το σχεδιο ΑΝΑΝ ξαναθερμενεται..>>> τα κορακια αρχιζουν να κραζουν παλι.

Εικόνες:

από ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ! 25/02/2005 8:13 πμ.


Τι να φορολογήσουν και τι να πάψουν να πληρώνουν; Η περιουσία της ελληνικής εκκλησίας υπολογίζεται στα 20.000.000.000 ( και ολογράφως: είκοσι δισεκατομύρια) ευρώ, δηλαδή 7.000.000.000.000 (και ολογράφως: εφτά τρισεκατομύρια) δραχμές. Κι εσύ μου λες να "φορολογήσουν"; Από πού τα βρήκαν αυτά οι παπάδες, ο θεός τους τα έδωσε; Κι εμείς συζητάμε αν θα έχουν το γαμωχριστούλη στα δικαστήρια και πού θα ορκίζεται ο πρόεδρας... Κατάσχεση και κοινωνικοποίηση! Αυτό πρέπει να πούμε, τα άλλα που λες θα τα κάνει το Κράτος και μόνο του.

από ¨ευαγγελιο¨ 25/02/2005 12:32 μμ.


τη γαμησαμε!

από Γιάννης Κ. 25/02/2005 1:43 μμ.


1. Κατάργηση θρησκευτικού όρκου σε στρατό, δικαστήρια, αναγορεύσεις προέδρων κ.τ.λ 2. Κατάργηση μαθήματος θρησκευτικών ως έχει. Μόνο προαιρετικά στη θέση του θρησκειολογία, φιλοσοφία της θρησκείας, φιλοσοφία. 3. Θέσπιση πολιτικού γάμου ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κι όποιος θέλει μετά ας κάνει και θρησκευτικό* 4. Κατάργηση «επικρατούσας θρησκείας» απ’ το σύνταγμα 5. Αποποινικοποίηση του προσηλυτισμού 6. Κατάργηση των προνομίων της ναοδομίας (που ως επί το πλείστον αυθαιρετοδομία εξυπηρετεί) 7. Να πληρώνονται οι ιερείς απ’ την εκκλησία όπου ανήκουν ή τους πιστούς τους. 8. Να δημευτεί η τεράστια εκκλησιαστική περιουσία που έχει απομείνει ακόμα απ’ την οθωμανική αυτοκρατορία κι είναι τεράστια παρά τις συνεχείς απαλλοτριώσεις. Ας κρατήσουν τις σύγχρονες «δωρεές» κι αυτές είναι υπεραρκετές. 9. Να βγει ο σταυρός απ’ τη σημαία (και βλέπουμε…) 10. Να βγουν οι εκκλησιαστικές σχολές απ’ το κρατικό σύστημα εκπαίδευσης και να γίνουν ιεκ (έξω από μηχανογραφικά οι θεολογίες, ποιμαντικές και τα ρέστα) 11. Να κατέβουν τα θρησκευτικά σύμβολα (σταυροί, χριστοί κι άγια πνεύματα) από δημόσιους χώρους 12. Να φύγει απ’ τη δικαιοδοσία του οικείου μητροπολίτη η αδειοδότηση για ανέγερση ναού, λατρευτικού χώρου άλλου θρησκεύματος, σέχτας, αίρεσης. *συμπλήρωσε ο "Χριστιανός" κι είναι σωστότερο να υπάρχει η δυνατότητα να κατοχυρώνονται νομικά δικαιώματα (φοροαπαλλαγές, κληρονομιά κ.τ.λ) και σε όσους συμβιώνουν χωρίς κανένα γάμο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License