τροποποίηση προγράμμτος

---

Η θλίψη μας για το θάνατο του συντρόφου Γιάννη Μπουκετσίδη δεν μας αφήνει να γιορτάσουμε, ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό. Έτσι η σημερινή εκδήλωση ενημέρωση της Σπείρας Αλληλεγγύης για τους Ζαπατίστας στο Αυτόνομο Στέκι θα γίνει κανονικά αλλά χωρίς το πάρτυ που είχε προγραμματιστεί. Ενώ φυσικά αναβάλλεται και η δευτεριάτικη συνεστίαση για τη στήριξη της υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη στου Ψυρρή. ΥΓ. Η ανακοίνωση γίνεται όχι για να επιδείξουμε ή να αποδείξουμε κάτι, αλλά για να ενημερώσουμε τους ανθρώπους που έχουν πιθανώς αγοράσει προσκλήσεις για τη Δευτέρα ή έχουν προγραμματίσει αλλιώς το παρασκευόβραδό τους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License