Διαδήλωση του Sinn Fein (του οriginal)

Διαδήλωσησ το Μπέλφαστ από μέλη του Σιν Φέιν

post image

Μέλη του Sinn Fein διαδηλώνουν έξω από το αστυνομικό τμήμα της Andersonstown, στην καθολική περιοχή του Δυτικού Μπέλφαστ. Την ίδια μέρα μέλη του κόμματος διαδήλωσαν έξω από όλα τα μεγάλα αστυνομικά τμήματα, διαμαρτυρόμενοι για την χτεσινή επιδρομή της αστυνομίας στα γραφεία του κόμματος. Περισσότερες πληροφορίες στο λινκ

Εικόνες:

από Rustik 06/10/2002 2:13 μμ.


Δεν ξέρω από που ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τον παραλληλισμό κάποιων ομάδων ή οργανώσεων στην Ελλάδα (π.χ. Δίκτυο) με το Sinn Fein. Εκτός του οτι αγνοεί αυτάρεσκα βασικές πτυχές της Ιρλανδικής Ιστορίας, δημιουργεί εντυπώσεις, και μπορεί και να οδηγήσει σε λάθος πολιτικά συμπεράσματα. Όποιος ψάξει την ιστορία του Sinn Fein στο Internet θα δει οτι ιδρύθηκε το 1905 και ήταν το κόμμα που οδήγησε την Δημοκρατία της Ιρλανδίας στην ανεξαρτησία. Ενδεικτικά δίνω ένα λινκ απο το σάιτ της Ιρλανδικής κυβέρνησης που έχει ένα κατάλογο με αποτελέσματα εκλογών και κυβερνήσεις. Μπορείτε να δείτε οτι οι πρώτες εκλογές στην Ιρλανδία κερδίζονταν με συντριπτική πλειοψηφία από το Sinn Fein που σχημάτιζε κυβέρνηση. Το Fianna Fail που κυβερνάει σήμερα είναι "διάσπαση" του Sinn Fein.

από Τζιμ Ανταμς 06/10/2002 7:22 μμ.


Πλάκα έκανα, φίλε μου, όταν έγραφα «ορίτζιναλ». Ούτε κι εγώ πιστεύω τους ηλίθιους παραλληλισμούς για το Δίκτυο. Κι άλλωστε, μόνο και μόνο η οργάνωση με την οποία το παραλληλίζουν, δείνχει την προέλευση των παραλληλισμών, δηλαδή τη Σκότλαντ Γιαρντ και τους τοπικούς της υπαλλήλους. Αυτά!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License