ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

Ας μην αφήσουμε τους άθλιους να συνεχίσουν τις προβοκάτσιες τους. To site αυτό πρέπει να συνεχίσει την ενημέρωσή του!

ΑΠΕ ΤΙΤΛΟΣ : Ισραήλ-Παλαιστίνιοι-βία. Ημερομηνία - Ώρα : 04/10/2002-1400 Κατηγορία : ΕΞΤ Παλαιστινιακά Εδάφη Ναμπλούς ΑΠΕ - Ρόιτερ-Γαλλ.Πρακτ. -------------------------------------------------------------------------------- Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίζουν σοβαρά μικρό Παλαιστίνιο στη Ναμπλούς. Τέσσερις παλαιστίνιοι τραυματίες από ισραηλινά πυρά στην Τζενίν. Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον ενός οδηγού ταξί που παραβίασε την απαγόρευση της κυκλοφορίας σήμερα στην κατεχόμενη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, αλλά οι σφαίρες τους τραυμάτισαν ένα 12χρονο Παλαιστίνιο που στεκόταν εκεί κοντά και βρίσκεται τώρα σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες. Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε πως οι στρατιώτες που περιπολούν στη Ναμπλούς άνοιξαν πυρ αφού έγιναν στόχοι ενόπλων. Δεν είχε πληροφορίες για θύματα μεταξύ των αμάχων. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως το παιδί, ο Ιμπραήμ αλ-Μαντάνι, επλήγη από πυρά που είχαν στόχο τον οδηγό ταξί ο οποίος εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του για να αποφύγει την περίπολο που προσπαθούσε να τον συλλάβει κοντά στην είσοδο του παλαιστινιακού προσφυγικού καταυλισμού Ασκάρ. Στην Τζενίν, μια άλλη από τις έξι πόλεις της Δυτικής Όχθης που βρίσκεται υπό την κατοχή του ισραηλινού στρατού, παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ισραηλινοι στρατιώτες πυροβόλησαν στα τυφλά και τραυμάτισαν τέσσερις αμάχους αφού δέχθηκαν πυρά από παλαιστινίους ενόπλους στη διάρκεια περιπόλου με άρμα μάχης. Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε πως οι στρατιώτες πυροβόλησαν προς την κατεύθυνση από την οποία είχαν δεχθεί τα πυρά δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License