Κρίμα...

Το μέλλον του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble φαίνεται αβέβαιο, καθώς η αμερικανική κυβέρνηση σκοπεύει να αρνηθεί....

post image

Ουάσινγκτον Το μέλλον του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble φαίνεται αβέβαιο, καθώς η αμερικανική κυβέρνηση σκοπεύει να αρνηθεί τα απαραίτητα κονδύλια για την επισκευή του σε τροχιά, αναφέρουν το Σαββατοκύριακο αμερικανικά μέσα. Η Washington Post και το Space.com αναφέρουν ότι ο Λευκός Οίκος δεν σκοπεύει να συμπεριλάβει το κόστος της αποστολής στον προϋπολογισμό για το οικονομικό έτος 2006, ο οποίος δημοσιοποιείται στις 7 Φεβρουαρίου. Κυβερνητικός αξιωματούχος επιβεβαίωσε την ειδηση στο Reuters. Το Hubble αναμένεται να σταματήσει οριστικά τη λειτουργία του κάποια στιγμή μετά το 2006 αν δεν αντικατασταθούν ύντομα οι μπαταρίες και τα χαλασμένα γυροσκόπιά του.

Εικόνες:

από Rick-SnuffCult-Hunter 24/01/2005 3:37 μμ.


Αλλά που να τα βρούνε τα λεφτά τα καημένα... Έχουν τόσους πολέμους να κάνουν.

από Μήτσος 26/01/2005 8:30 μμ.


Θα τους ενδιέφερε όμως περισσότερο εαν ήταν στραμμένο προς την γη... Το πιάσατε, έτσι? ;)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License