Το Σάββατο το βράδυ περίπου 30 Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στην κατάληψη Terra Incognita στη Θεσσαλονίκη. Τα λίγα άτομα που βρισκόταν στο κτίριο δεν μπόρεσαν να ανταποδώσουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο σοβαρά στο κεφάλι. Αφού αποχώρησαν οι φασίστες μαζεύτηκαν 40-50 άτομα του χώρου και άρχισαν να τους ψάχνουν στις γύρω περιοχές με κανένα αποτέλεσμα. Το ίδιο έγινε και χτες από νωρίς το βράδυ μέχρι αργά. Οι φασίστες άφαντοι. Αφού τα 40-50 άτομα σταμάτησαν κάποια στιγμή να τους ψάχνουν γύρισαν στην κατάληψη και λίγο πριν τις 12 οι περισσότεροι έφυγαν και έμειναν στο κτίριο 12 άτομα. Μετά από 10 λεπτά οι φασίστες (30 περίπου) βρίσκονται ξανά στην κατάληψη και με συνθήματα προκαλούν τα παιδιά να βγούνε έξω. Αυτό φυσικά δεν έγινε και προσπάθησαν να διώξουν τους Χρυσαυγίτες με μπουκάλια που πετούσαν απ΄τα μπαλκόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναγνωρίστηκαν γύρω στους 10 ασφαλίτες να βρίσκονται γύρω απ΄την κατάληψη την ώρα του πεσίματος χωρίς να κάνουν τίποτα. Επίσης τις τελευταίες μέρες οι ασφαλίτες δεν έχουν κάνει ούτε μία εξακρίβωση στα άτομα τις κατάληψης, όπως συνηθείζουν... Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

από κ 17/01/2005 4:27 μμ.


παιδιά καλύτερα διασταυρώστε την είδηση γιατί δε νομίζω να υπάρχουν τόσοι πολλοί χρυσαυγίτες στη θεσσαλονίκη

από Παν.ΝτεΣπαν.ι 17/01/2005 4:30 μμ.


Δεν γνωρίζω αν έγινε η επίθεση ή όχι, αλλά χρυσαυγίτες υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη. Πολλοί δεν ξέρω αν είναι αλλά σιγουρα είναι αρκετοί και σχετικά δραστήριοι (αυτοκολλητάκια, συνθηματάκια κτλ.).

από Rick-SnuffCult-Hunter 17/01/2005 4:30 μμ.


Το σκηνικό ήταν καλά στημένο και φαίνεται ότι κάτι παίζει με τους φασίστες γιατί τέτοιο πέσιμο δεν έχει ξαναγίνει Θεσσαλονίκη. Απάντηση θα υπάρξει χωρίς αμφιβολία.

Οι μυστικές υπηρεσίες συνεργάζονται με τους φασίστες. Ισως ο Πλέυρης να ξαναπαίρνει μισθό απο την ΚΥΠ της ΝΔ όπως και παλιότερα. Η απάντηση πρέπει να είναιη πολιτική απομόνωση των φασιστών και της κυβέρνησης που τους στηρίζει. Κάτω η Δεξιά Κάτω οι Φασίστες

από Rick-SnuffCult-Hunter 17/01/2005 4:33 μμ.


Υπάρχουν αρκετοί φασίστες Θεσσαλονίκη αλλά παίζουν και υποψίες για Χρυσαυγίτες και από Αθήνα.

από αλλά και 17/01/2005 6:15 μμ.


κάτω η Αριστερά. ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ Οι αυτοοργανωμένοι είναι μια διαρκής απειλή για το κράτος και την εξουσία αλλά και τους θεσμούς τους. Οι συμμορίες του κράτους (ακροδεξιοί, συμμορίτες και όποιοι άλλοι) δε θα καταφέρουν ούτε στο ελάχιστο να ανακόψουν τους αγώνες για κοινωνική απελευθέρωση. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Υ.Γ.: Ούτως ή άλλως παιδιά λίγοι είναι οι φασίστες σε κάθε σημείο στην Ελλάδα. Μην μας φαίνεται περίεργο που κατά καιρούς γεμίζουν αυτοκόλλητα και σπρέι κτλ. Κι εγώ αν ήμουν πορωμένος εξουσιαστής θα πλήρωνα 2 μπράβους της τάδε συμμορίας να κολλάνε όλη μέρα αυτοκόλλητα και να γράφουν σπρέι. Λες και τις πιστεύουν αυτές τις αηδίες που προπαγανδίζουν.

από Απορώ κι εξίσταμαι 18/01/2005 12:56 πμ.


Καλά, ρε σεις, έχει γεμίσει ο κόσμος από φωτογραφικές μηχανές, ψηφιακές ειδικά, με ζουμ και με όλα τα καλά. Αντί να πετάμε τα φράγκα στις μπύρες στις καταλήψεις, δεν κοιτάμε να πάρουμε καμια ψηφιακή φωτογραφική; Άμα βγάζανε φωτογραφία τις μάπες των φασιστόμουτρων, και τις βγάζανε στη φόρα, να δεις για πότε οι "Ναζιάρες" θα γίνονταν "κοτούλες". Οι ακροδεξιοί είναι πάνω απ' όλα θρασύδειλοι. Άμα βλέπανε τη μάπα τους στο Indy, θα χέζονταν πάνω τους. Κι εκεί τα "Αυγά" θα εκκολάπτονταν και θα γίνονταν "Κότες". Και θα αφήνανε ήσυχη και την κατάληψη κι όλο τον κόσμο. Άλλο βέβαια, που, με τις μάπες τους καρφωμένες, μάλλον ο κόσμος δεν θα τους άφηνε ήσυχους!

από ? 18/01/2005 11:28 πμ.


δεν έγινε επίθεση στην κατάληψη την πρώτη μέρα. Απλά χτυπήθηκε ο σύντροφος σε στενό απέναντι από την κατάληψη την ώρα που περνούσαν φασίστες ρίχνοντας τρικάκια στο κέντρο. Αυτό απλά για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License