Σβάστικες στην Εθνική Οδό

Επιβλητικά συνθήματα "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ" μαζί με σβάστικες και μεάνδρους στις Εθνικές Οδούς

Η ακροδεξιά προπαγάνδα συνεχίζει να δρα ανενόχλητη, έχοντας μεταξύ άλλων στόχο τις εθνικές οδούς. Τεράστια συνθήματα με εθνικιστικές φράσεις έχουν γραφτεί σε αρκετά σημεία των εθνικών οδών Αθηνών - Κορίνθου και Κορίνθου Τρίπολης. Τα συνθήματα συνοδεύονται από τον αγγυλωτό σταυρό και το στόχο ή το μέανδρο. Δύο από αυτά βρίσκονται στο 130χμ και στο 118χμ Αθηνών-Τρίπολης, αλλά και στην Αθηνών Κορίνθου πάνω από τα Διυλιστήρια των Αγ. Θεοδώρων, στη γέφυρα του ΟΣΕ και στην είσοδο της πόλης, στη διασταύρωση με Αττική Οδό.

Γράψαν πέντε μαλάκες φασιστόκαυλοι συνθήματα στην Εθνική, και γίνεται θέμα;;; Ρε παιδιά, λίγη περισσότερη σοβαρότητα. Τι νόημα έχει αυτή η αναπαραγωγή. Να πάνε κάποιοι να τα σβήσουν, δεν έχει νόημα να το κάνουμε θέμα. Ας ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τις εργατικές διεκδικήσεις, και (φυσικά) με τα δημοκρατικά δικαιώματα με ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ διεκδικήσεις, και όχι να καθόμαστε να το κάνουμε ζήτημα για πέντε συνθήματα, που το πιο εύκολο πράγμα είναι να σβηστούν.

Για καινουριο μαs το λεs, οπου μπορουν γραφουν και βαζουν σβαστικεs και στοχουs,παρε ενα σπρει και τραβα σβηστα,οπωs κανω και εγω και σχεδον ολοι,αν ειναι ψιλοεπικινδυνο το μεροs παρε και κανα δυο ακομα,εγω τα βλεπω απο αναρχικη-αντικρατικη σκοπια,και οχι απο αντιφασιστικη-δημοκρατικη-ειρηνιστικη. τουs φασιστεs και τον καθε λογηs ελληναρα τον κοπαναμε και κανουμε οτι κανουμε γιατι ειναι μια μορφη εξουσιαs,oπωs και πολλεs αλλεs,δεν κανουμε αντιφασιστικο αγωνα,οποιοι και να κυβερνουν η να μην κυβερνουν,εμειs ειμαστε εναντια σε ολεs τιs εξουσιεs οτι χρωμα και ιδεολογια και να χουν.υπαρχουν διαφορα αντιφασιστικα φορουμ και οργανωσειs,οποιοιθελουν αs πανε να γραφτουν.δυστυχωs αυτη η αντιληψη υπαρχει μεχρι ενα σημειο και μεσα στον Α/Α χωρο.Δηλαδη καθικια και καθαρματα οι φασιστεs,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ,αλλα ενταξει,οσοι ειναι δημοκρατεs και μη οργανωμενοι,να μην τουs βαραμε,οι αλλοι ειναι πιο επικυνδυνοι και πιο υπουλοι,τουs φανερουs τουs αντιμετωπιζειs πιο ευκολα,οι αλλοι θα σου πουν,"ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!,ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ!!!" ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License