Γερμανία. Δώδεκα νεοναζί δικάζονται για εμπρησμούς βιετναμικών και τουρκικών εστιατορίων

Προεσέξτε την τελευταία παράγραφο που λέει ότι «Οι υποθέσεις τρομοκρατίας εκδικάζονται σε πρώτο βαθμό από εφετείο»

ΑΠΕ Γερμανία. Δώδεκα νεοναζί ενώπιον των δικαστών για εμπρησμούς βιετναμικών και τουρκικών εστιατορίων. Ημερομηνία - Ώρα : 20/12/2004-1337 Γερμανία Πότσνταμ ΑΠΕ-Γαλλ.Πρακτ. Δώδεκα νεαροί νεοναζί δικάζονται από σήμερα Δευτέρα από το εφετείο του Πότσνταμ (ανατολική Γερμανία) για εμπρησμό πολλών βιετναμικών και τουρκικών σνακ-μπαρ και εστιατορίων από τον Αύγουστο του 2003 ως το Μάιο του 2004 στο δυτικό Βερολίνο. Οι κατηγορούμενοι, τέσσερις ενήλικοι και οκτώ έφηβοι ηλικίας 16 ως 20 ετών, θα λογοδοτήσουν για σύσταση μιας τρομοκρατικής οργάνωσης με την ονομασία "Freikorps". Ο αρχηγός της ομάδας αυτής, που αποτελούνταν κυρίως από μαθητές και ανέργους, είναι ένας τελειόφοιτος λυκείου ηλικίας 20 ετών. Η ακροαματική διαδικασία προβλέπεται να διαρκέσει δέκα ημέρες. Οι υποθέσεις τρομοκρατίας εκδικάζονται σε πρώτο βαθμό από εφετείο.

από Σαμος 20/12/2004 3:57 μμ.


Να τους στειλουν. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΟΜΕΝΟΙ " " " ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

από υπάρχει δουλειά 20/12/2004 6:07 μμ.


Αν δεν υπάρχει, οπως στο Πότσνταμ της π. ανατολ. Γερμανίας με ανεργία ανω του 20%, να πας να τους πείς "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΟΜΕΝΟΙ" να δείς τι καρπαζιά θα μαζέψεις. Η ανεργία θα φέρει, ρατσισμό, φασισμό, άγρια εκμετάλευση, εκμετάλευση απο τα κόμματα, και την κάθε μορφή εξουσίας. Για να μην εχουμε ανεργία πρέπει να εχουμε ανάπτυξη, οχι σαν αυτή που εννοεί ο καραμανλής, ανάπτυξη μέσω ξενων επενδύσεων. Ξενες επενδύσεις δεν βλέπω και αυτό με ανησυχεί, κανένας δεν πατάει στην Ελλάδα. Γιατί ;;;;;;;;;;;

από Πότσνταμ 20/12/2004 6:12 μμ.


όταν ενωθούν οι εργαζόμενοι άσχετα από την εθνικότητά τους και επιβάλουν μείωση των ωρών εργασίας χωρίς μείωση μισθών. Λιγότερη δουλειά, δουλειά για όλους.

από Μπακουνιν 22/12/2004 10:26 μμ.


"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ" Ρε τι εργατεs και κουραφεξαλα,ταμπελα θα βαλειs στουs εξεγερμενουs? κρεμασμενοι ολοι,οχι μονο οι φασιστεs,δεν κανουμε αντιφασιστικο αγωνα,αντικρατικο αγωνα κανουμε,απλα μεσα συμπεριλαμβανονται και οι φασιστεs,φτανει με τιs αντιφασιστικεs μπαρουφεs,οι φαιστεs δρουν λογω την υπαρξη των κρατων και των εξουσιων,αν γκρεμιστουν αυτα εξαφανιζονται και αυτοι,ανω αν εξαφανιστουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ,το κρατο παραμενει αλωβητο. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗS.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License