ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ: η Αντίσταση συνεχίζεται

2 VIDEO: ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ εφαρμογή real player

Μια παγερή σιωπή από όλα τα ΜΜΕ για τον πόλεμο στον καυκασο. Ακόμα και οι "αντιιμπεριαλιστές" μας τηρούν σιγήν ιχθύς για το διαρκές εγκλημα που συντελείται στον Καυκασο από το ρώσικο φασιστικό καθεστώς εναντίον ενός μικρού λαού που δεν διεκδικεί τίποτα παραπάνω από την ανεξαρτησία του. Δυστυχώς έχει επικρατήσει η "politically correct" άποψη να φωνάζουμε κατά του "κακου" Μπους και να μην βγάζουμε τσιμουδια για τον "αντιιμπεριαλιστή" Πούτιν Μα καλά ο Πούτιν δεν δηλωσε ότι θα κάνει προληπτικές επεμβάσεις όπου γης Μα καλά ο Πούτιν δεν δήλωσε ότι θα έχει πυρηνικά που καμία χώρα στον κόσμο δεν θα έχει? Αυτή η υποκρισία των "αντιιμπεριαλιστών" μας είναι αντιστοιχη -τηρουμένων των αναλογιών- με την στάση της Γαλλίας. Που καταδικάζει τον πόλεμο στο Ιράκ αλλα σφάζει τους μαυρους στην Ακτή Ελεφαντοστού... Και μιας και μιλάμε για την Ακτή Ελεφαντοστού στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού “L' Intelligent d'Abidjan, η Τσετσενία αναφέρεται ως παράδειγμα χώρας που αγωνίζεται ενάντια στην σύγχρονη αποικιοκρατία. Στο άρθρο με τίτλο "For Fatherland: The Highest Self-sacrifice" γράφονται τα εξής "Patriotism is freedom of the nation, the territorial, physical, moral integrity of the country. In history of all times it is that which justifies the armed patriotic struggle and self-sacrifice. Everyday, on the news we hear about Chechnya . There less than 2 million people have been resisting to the Russian Federation with more the 145 million population since 1995" Βλέπετε, αυτοί ξέρουν τι εστί αποικιοκρατία... Στην Τσετσενία ο πόλεμος καλά κρατεί. Από 19- 27 Νοεμβρίου πάνω από 100 Ρωσοι εισμβοείς σκοτώθηκαν από πυρα ανταρτών, πέντε θωρακισμένα, 6 φορτηγά του στρατού, 2 "URAL", και δύο επιβατηγά αυτοκίνητα τέθησαν εκτός μάχης Οι ρώσοι βλέποντας πως χάνουν τον πόλεμο και μην μπορώντας να λυγίσουν την Αντισταση, έχουν εξαπολήσσει ένα αγριο κύμα διώξεων, απαγωγών βασανιστητριών και θανατώσεων στον άμαχο πληθυσμό 11 ΄πτώματα από παιδια της Τσετσενίας από 12-20 με εμφανή τα σημάδια από βασανισμο βρέθηκαν στο χωριό Jalka. Aλλα τρία πτώματα στο χωριό Sunja. Και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει... ΥΓ Οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του αρχιμαφιόζου Πούτιν είναι οι Χρυσαυγίτες τόσο λόγω θρησκείας όσο και για αλλους λόγους... Η εφημερίδα τους που εμφανίζεται ως σφόδρα αντι-αμερικάνικη πλέκει το εγκώμιο τον ομοιδεάτη τους που χαρακτηρίζει ως "πατριώτη" κτλ κτλ. Αργότερα θα εμφανίσουμε και αποσπάσματα από την Χ.Α. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και το ΚΚΕ έχει τελευταία αποστασιοποιηθεί από τον Καγκεμπίτη . Αν σκεφτεί κανείς μόνο το ολοκληρωτικό καθεστώς που έχει επιβάλει στην χώρα του και τις διώξεις των κομμουνιστών, μόνο οι νεοναζί θα μπορούσαν να τον στηρίζουν... Γιαυτό ας σκεφτεί η ΣΟ για ένα αφιέρωμα στον πολύπαθο Καυκασο

από Μoustapha 02/12/2004 5:17 μμ.κάποιος εναντιώνεται και υποκειται σε πόλεμο (κρυφό η φανερό) από τις ΗΠΑ. Με αυτό το σκεπτικό ο Πουτιν είανι ενας καλος φίλος της ανθρωποτητας. Ειναι ο μόνος που μπορεί να αντιπαρατεθει στην Αμερικανική απειλη. Για τον λόγο αυτό .. ακόμα και αν ο καπιταλισμός στην Ρωσία συνεχίσει ακαθεκτος ... ο Πουτιν θα είναι ενας καλός φίλος της ανθρωποτητας ... οχι τοσο πολυ εφ εαυτού .. αλλα λόγω της δυνητικής αντιπαραθεσης του με τις ΗΠΑ. ( το ίδιο ισχύει και με την ΚΙνα) Η υπονόμευση της Ρωσίας σε αυτη την φάση αποτελεί την πλέον αντιδραστικη τακτική και πολιτική .. τακτική που ακολουθουν εκτος της ΕΕ και σύσσωμη σχεδον η ΝΑΤΟΙΚΗ αριστερά.

Οσο περισσότερα εγκλήματα κάνουν οι ρώσσοι αδερφοί μας στην τσετσενία τόσο το χειρότερο γιαυτούς.Οπως ακριβώς συμβαίνει και στο Ιράκ.Σκοτώνουν οι Αμερικάνοι τους απλούς πολίτες?τόσοι περισσότεροι βγαίνουν στο αντάρτικο για εκδίκηση.Οι ΄Ρώσσοι αν θέλουν να κάνουν πόλεμο για να κρατήσουν την τσετσενία και να μην αναλάβουν οι κλειτοριδοκόφτες, έμποροι ναρκωτικών και ανθρώπων,θα έπρεπε να κάνουν πόλεμο εναντίον των ανταρτών ,και όχι να εξοντώνουν τον πληθυσμό.Ακόμα και αν οι κλειτοριδοκόφτες δεν είχαν λαικό έρεισμα,μετά την εξόντωση του 10 τοις εκατό του πληθυσμού τους έχουν κάνει οι ρώσσοι,εκπροσώπους του βασανισμένου τσετσενικού λαού.Με τα εγκλήματα και τις γενοκτονίες δε μπορεί να συνταχθεί κανείς όσο και να είναι στο Ρωσσικό κόμμα [το κόμμα που υπήρχε το 1821 και στη συνέχεια τη θέση του πήρε το τιμημένο κκε ]Από την άλλη μεριά ποιοί είμαστε εμείς για να εκφέρουμε γνώμη,αφού ούτε από την τιμημένη KGB έχουμε περάσει ούτε τον μαρξ απαγγέλουμε νεράκι όπως ο σύντροφος Πούτιν και οι δικοί του

από ΤΟ ΙΡΑΚ 03/12/2004 3:41 πμ.


ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ. ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΠΕΣΛΑΝ, ΜΕ ΠΟΣΗ ΣΤΟΡΓΗ ΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΖΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΜΠΡΑΗΜΗΔΕΣ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.

από ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ 03/12/2004 3:50 πμ.


Τρία χρόνια μετά την 11ης Σεπτεμβρίου 2001 16 τρομοκρατικές επιθέσεις σ' όλο τον κόσμο, χωρίς να υπολογίζουμε το Ιράκ και την Παλαιστίνη, έχουν βυθίσει στο πένθος, οικογένειες, πόλεις, λαούς. Ο κόσμος πρέπει να βλέπει παντού εχθρούς, για να παραδώσει την ελευθερία του, με αντίτιμο την «ασφάλεια του», στους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους. Παράλληλα οι Αγγλοαμερικανοί χρησιμοποιούν την τρομοκρατία των Τσετσένων, που τους ενισχύουν μέσω Τουρκίας, για να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία, να την εμποδίσουν να ξαναγίνει μεγάλη δύναμη, ώστε να μην απειλεί τη «μεγάλη αυτοκρατορική στρατηγική», όπως ονομάζει την επιθετικότητα της κυβέρνησης Μπους το Foreign Affairs, η κύρια επιθεώρηση εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Υπάρχουν και δύο ειδικοί λόγοι: 1) Η Ρωσία, αντιδρώντας στα νέα υπερόπλα της Αμερικής, κάνει και αυτή δοκιμές με νέα οπλικά συστήματα, που στοχεύουν την Ευρώπη και την Αμερική, και γενικά είναι ο κύριος ανταγωνιστής των ΗΠΑ στο εμπόριο όπλων. 2) Από την περιοχή περνάει ο αγωγός πετρελαίου, άρα ο Καύκασος έχει τεράστια στρατηγική σημασία και για τους Ρώσους και για τους Αμερικανούς και ο ανταγωνισμός τους είναι σκληρότατος. Αφότου, μάλιστα, η Γεωργία, μία πρώην Σοβιετική Δημοκρατία διολίσθησε στην αμερικανική επιρροή, είναι βέβαιο ότι ο Πούτιν κάνει ό,τι μπορεί, για να μη χάσει ολόκληρο τον Καύκασο και να μη καταστραφεί η χώρα του. Οι Τσετσένοι και οι Ινγκουσέτιοι έχουν από παλιά διαφορές με τους Οσέτιους σε θέματα γης και θρησκείας, που πολλές φορές προσπαθούν να τις λύσουν με τα όπλα. Οι Ρώσοι αναγκαστικά για να επιβιώσουν και στην τσαρική και στη σοβιετική και στη σημερινή εποχή συμπεριφέρθηκαν προς τις γειτονικές εθνότητες αρκετές φορές ως κυρίαρχοι και μερικές φορές άσκησαν και βία, για να επιβάλουν την κυριαρχία τους. Αυτά τα δύο στοιχεία εξυπηρετούν τους Αμερικανούς, για να στρατολογούν αδίστακτους τρομοκράτες, σαν κι αυτούς που έδρασαν στο Μπεσλάν.

από Χατζή Μπεκτάς 03/12/2004 9:43 πμ.


Ωστε οι Ρώσοι, αν "και στην τσαρική και στη σοβιετική και στη σημερινή εποχή συμπεριφέρθηκαν προς τις γειτονικές εθνότητες αρκετές φορές ως κυρίαρχοι και μερικές φορές άσκησαν και βία", αυτό το έκαναν "αναγκαστικά για να επιβιώσουν" ! Πολύ σωστά. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, εξάλλου, και ο Τζωρτζ Μπους ακολουθεί τη «μεγάλη αυτοκρατορική στρατηγική» του. Αναγκαστικά, για να επιβιώσει.

από surfer 03/12/2004 10:44 πμ.


That's why the neocons hate him – and love Chechen terrorists by Justin Raimondo.. .. http://www.antiwar.com/justin/?articleid=3598

από ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ή ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ 04/12/2004 3:28 πμ.


ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΡΕ ΤΟ ΙΡΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ; ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΣΙΑ - ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ; ΑΝΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ!!!

Ευχαριστώ, αγαπητέ "ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ή ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ". Εμείς οι τουρκοεξυπνάκηδες βρίσκουμε πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την ιδέα, γιατί έχουμε κάτι γείτονες προς δυσμάς που απειλούν την επιβίωσή μας.

από Χατζή Μπεκτάς 05/12/2004 4:28 μμ.


α) δεν έχω καμία σχέση με τη Μογγολία. Αλλά και να είχα, δεν θα έβλεπα τίποτε κακό σε αυτό. Αυτό το βλέπουν έτσι μόνο οι Έλληνες ρατσιστές όπως ο παραπάνω, που χρησιμοποιεί ένα επίθετο που δηλώνει απλώς μια συγκεκριμένη καταγωγή ως μειωτικό χαρακτηρισμό. β) Δεν "ήρθα" ποτέ στη Μικρά Ασία. Αυτοί που πήγαν στη Μ. Ασία ήταν οι Σελτζούκοι Τούρκοι και άλλα παρόμοια φύλα πριν από καμιά χιλιετία. Εγώ μιλάω για την οθωμανική αυτοκρατορία, η οποία από τότε που στήθηκε ήταν στη Μικρά Ασία και τη Ρούμελη (=Βαλκάνια) και ουσιαστικά είναι συνέχεια της ανατολικής Ρωμαϊκής από πολλές απόψεις. γ) Τα στάνταρ καθαριότητας ήταν ανέκαθεν πολύ υψηλά μεταξύ των μουσουλμανικών πληθυσμών, εξ ου και η παράδοση των δημόσιων λουτρών η οποία δεν υφίσταται πουθενά στο ελληνικό κράτος -ό,τι χαμάμ υπήρχανε έχουν κατεδαφιστεί ή έχουν γίνει ταβέρνες, σινεμά κ.λπ. Στη σημερινή Τουρκία, οι τουαλέτες, σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές, φέρουν πάντα ενσωματωμένη μία παροχή νερού και είναι ας πούμε ταυτόχρονα τουαλέτα και μπιντές, ώστε αυτός που τη χρησιμοποιεί να πλένεται μετά από κάθε χρήση. Γενικά οι μουσουλμάνοι έχουν πάντα την επιταγή να πλένουν τις κοιλότητες του σώματός τους τρεις φορές την ημέρα. Αυτό βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχουν τα υλικά μέσα για να γίνει κάτι τέτοιο, π.χ. σε συνθήκες φτώχειας και αθλιότητας εννοείται ότι δεν μπορεί να τηρηθεί αυτό.

από ΕΛΛΗΝΑ ΕΚ ΣΜΥΡΝΗΣ 06/12/2004 2:31 πμ.


ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ SITES, ΠΑΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ SITE. TO "ELEKTRONIK BILGISAYAR" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (Turcomans για την ακρίβεια, ο όρος Turks είναι Δυτικής προέλευσης) ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ (Transoxania, or Central Asia) ΠΕΡΙ ΤΟ 1200, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΒΑΓΔΑΤΗΣ, ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟ TEMUJIN (GENGHIS KHAN) ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΗΤΑΝ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ : Βυζαντινά κείμενα, που περιγράφουν την πρώτη επαφή με τα Τουρκικά φύλλα, που είναι απίθανη..... Περιγράφει, πώς οι Βυζαντινοί έμαθαν για ένα Μογγολικό πολεμικό φύλλο που έρχόταν προς τα όρια της αυτοκρατορίας, και έστειλαν αποστολή να τους γνωρίσουν και να δουν τις προθέσεις τους..... Απολαυστικές περιγραφές..... Λοιπόν, απ'ότι θυμάμαι, έφτασαν στις σκηνές τους, και βρήκαν μια φυλή που δεν πλένονταν, και μάζευαν τα σκατά τους σε σωρούς στην άκρη του καταυλισμού τους...... Η βρώμα ήταν τρομερή..... Μιλήσαν, και σαν δώρο, οι Μογγόλοι τους προσέφεραν κάποιες γυναίκες τους για το βράδυ..... Και οι Βυζαντινοί έψαχναν τρόπο να αρνηθούν χωρίς να τους προσβάλλουν, γιατί πολύ απλά και αυτές ήταν άπλυτες για πάρα πολύ καιρό.......... Αν είχαν πλυθεί ποτέ..... Και το ωραίο είναι γυρίζοντας, οι δικοί μας, πήραν μια αντιπροσωπεία να επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη, αλλά τους βολόδερναν για μήνες στα βουνά της Μικρασίας κάνοντας κύκλους, για να νομίσουν οι βάρβαροι ότι είναι πολύ μακριά.......... Και νόμιζαν ότι με το να δείξουν μετά την απαράμιλλη χλιδή της Πόλης, οι βάρβαροι θα καταλάβαιναν την ανωτερότητα των Βυζαντινών, και θα πίστευαν ότι δεν θα είχαν καμμία τύχη να τους πολεμήσουν..... Όμως δεν υπολόγισαν ότι οι Μογγόλοι απλά είδαν μια πόλη με απίστευτα πλούτη, που μετά ήθελαν ακόμα περισσότερο να κατακτήσουν..... Και με την παρακμή των Βυζαντινών, το κατάφεραν........ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ : "Τα στάνταρ καθαριότητας ήταν ανέκαθεν πολύ υψηλά μεταξύ των μουσουλμανικών πληθυσμών" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ : ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ, Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΦΩΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΟ, ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΔΕ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΙΩΝΕΣ (ΓΙΟΥΝΑΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ). ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΡΝΤΑΣΗ ΜΟΥ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...

από ΕΛΛΗΝΑ ΕΚ ΣΜΥΡΝΗΣ 06/12/2004 2:53 πμ.


ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΙΞΩ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΨΟΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤAΣΤΑΘΗKΑΝ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ:(

από Χατζή Μπεκτάς 06/12/2004 11:33 πμ.


Και αυτό οφείλεται στο ρατσισμό σου. Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι τα Τουρκικά φύλα ήρθαν από τις στέπες της Ασίας. Αυτό που αμφισβήτησα είναι ότι ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑ, αλλά, όπως όλοι οι λαοί των Βαλκανίων, αποτελούν αποτέλεσμα επιμιξιών, όπως μπορεί εξάλλου εύκολα να καταλάβει κανείς αρκεί να δει τις φάτσες τους. Άρα, αν το 1200 μ.χ. οι Σελτζούκοι ήταν βρώμικοι, αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το τι είναι οι σημερινοί πολίτες του Τουρκικού κράτους. - Αφήνω ασχολίαστο τον ανιστόρητο ισχυρισμό ότι "ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΙΩΝΕΣ" !!!. Λες και οι Ίωνες ήταν οι μόνοι που κατοίκησαν στη Μικρά Ασία! Εξάλλου, τι θα πει "ανέκαθεν"; Όλοι οι λαοί πήγαν κάποτε στην περιοχή που ζουν/ζούσαν. Και οι Ίωνες, μεταξύ δεκάδων άλλων λαών, δεν ήταν στη Μικρά Ασία από την ημέρα της δημιουργίας του κόσμου, αλλά πήγαν εκεί κάποια στιγμή μέσα στην ιστορία, όπως και οι Λύκιοι, οι Παμφύλιοι, οι Σκύθες, οι Αιολείς, οι Πέρσες, οι Γαλάτες, οι Εβραίοι, οι Αρμένιοι, οι Φράγκοι και άλλοι ων ουκ έστι αριθμός.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License