Αντιφασιστική συγκέντρωση

Ανακοίνωση της Αριστερής Ανασύνθεσης για την αντιφασιστική συγκέντρωση την Τετάρτη 1/12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η δίκη των τραμπούκων της «Χρυσής Αυγής» την Τετάρτη 1 Δεκέμβρη φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη δράση της ακροδεξιάς - παρακρατικής αυτής συμμορίας, που με την ανοχή –συχνά και τη συναίνεση– των κατασταλτικών μηχανισμών έχει πραγματοποιήσει πλήθος επιθέσεις ενάντια σε αριστερούς αγωνιστές και μετανάστες, παραμένοντας προκλητικά ατιμώρητη. Η δράση τέτοιων συμμοριών συντονίζεται έτσι με μια ευρύτερη πολιτική στρατηγική αυταρχικής θωράκισης και τρομοκράτησης των λαϊκών στρωμάτων, συμπληρώνει το θεσμικό-κρατικό ρατσισμό των αντιμεταναστευτικών πολιτικών, είναι κομμάτι της πορείας προς μια «Ευρώπη-Φρούριο». Το εργατικό και λαϊκό κίνημα πρέπει να απαντήσει μαζικά και στο ρατσισμό και σε όλες τις μορφές κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας. Η μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων την Τετάρτη 1/12 (8.30 π.μ.) είναι ένα αναγκαίο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ

από τέως ΕΑΑΚίτης-νυν άνεργος 30/11/2004 11:45 πμ.


Θυμάμαι πως πάντα(?)οι πολιτικοί χώροι που στήριζαν τα εαακ,ποτέ δε συγκινούνταν από τέτοιες συγκεντρώσεις(το πρόβλημα ήταν ο ιμπρειαλισμός κι ο καπιταλισμός..)!Εκτός,βέβαια,από τους θύτες του Κουσουρή+2 συντρόφων του... Τώρα που τραυματίστηκε φοιτητής,είναι κακό να συγκαλέσει κι η εαακ???Πιστεύει,πως δεν υπάρχουνε προβλήματα σε μικρότερες σχολές?Πώς επειδή δεν ήτανε μέλος της,δε στηρίζει? Και μην μου πει κάποιος για τους Συλλόγους Φοιτητών,διότι στον(όποιο) Σύλλογο δεν υπάρχει μόνο η εαακ.

από ... 30/11/2004 2:02 μμ.


http://anatolikos.com/forum/viewtopic.php?t=250 Τα ΕΑΑΚ δεν είναι μόνο στο ΝΑΡ.

από Αυτονομος 30/11/2004 4:25 μμ.


... για το τι εγηνε στα δικαστηρια το πρωι?

από B.L.R. 30/11/2004 4:28 μμ.


Αύριο το πρωί είναι η συγκέντρωση, αρνάκι μου!

από τέως ΕΑΑΚίτης-νυν άνεργος 01/12/2004 4:14 πμ.


...δε καταλαβαίνουνε φαίνεται κάποιοι τί εννοώ!!!! Δε πειράζει,στα Χανιά ήδη δέχτηκαν επίθεση μέλης της εαακ, κι εδώ μας λένε πως δεν είναι μόνο ΝΑΡίτες στα ΕΑΑΚ!!! Ξαναρωτάω:::γιατί δε συνυπογράφει κι η ΕΑΑΚ στη αφίσσα??? Εφόσον ούτε η ν.Κ.Α./ΝΑΡ,ούτε ΕΕΚ δεσυνυπογράφουνε,μ'εξαιρέσεις τη ΑΡ.Α.Σ. & Κ.Σ.Εργατική Εξουσία,καθώς επίσης και το ξεχωριστό κάλεσμα της ΑΡ.ΑΝ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License